Mediakit

Heeft u interesse in een samenwerking? Wilt u dat ik schrijf over een nieuw, innovatief product, een ervaring of review? Laat het me weten, op mijn lifestyleblog is ruimte voor de meest uiteenlopende producten, ervaringen, uitstapjes, diensten, hotspots en alles dat past in een gezin met twee opgeschoten tieners.

 

Mijn lezers

Op mijn lifestyleblog geef ik lezers tips over van alles en nog wat. Van beauty en trends, tot huis en tuin, maar ook eten en drinken, gezondheid, gezin in de breedste zin van het woord als lifehacks komen aan bod. Mijn blog heeft een zeer breed lezerspubliek en wordt voornamelijk bezocht door vrouwen (78%). Mannen zijn in de minderheid met 22%. De leeftijdsklasse van mijn lezers varieert van 25 – 54 jaar.  Wilt u meer details? Bekijk dan vooral ook mijn mediakit op Linkpizza

 

Over ons gezin

Als moeder van twee tieners (dochter 2001 en zoon 1999) heb ik grote interesse in alles dat deze levensfase met zich meebrengt. Mijn dochter is bezig met het afronden van de laatste jaren op de Havo, terwijl onze zoon een nieuwe fase begint als HBO student (communicatie en multimedia design). Leuke uitstapjes, reviews, hotspots ontdekken, het hoort allemaal bij ons leven. Net als beauty en trends onlosmakelijk verbonden zijn met het leven van mijn tienerdochter en games vooral interessant zijn voor mijn zoon, zowel op  het gebied van hobby als zijn nieuwe opleiding.

Zelf ben ik graag bezig in de keuken (bakken en koken), ik ben dol op bloemen en planten (tuin) en nieuwe dingen leren en ontdekken. Op creatief gebied leef ik mij ook graag uit. Meer daarover is te vinden op mijn andere website: www. zelfmakentips.nl

 

Lifestyle magazine tipsvoorjou

De blog is in november 2016 online gegaan en nog steeds groeiende. Momenteel ben ik nog niet zo ver om van mijn blog mijn bedrijf te maken, maar dit staat zeker in de planning. Omdat het runnen van een goedlopende blog nu eenmaal veel tijd en geld kost, sta ik open voor (betaalde) samenwerkingen in de breedste zin van het woord.

Lokale bedrijven uit de regio Arnhem/Nijmegen mogen mij ook benaderen voor samenwerkingen.

 

Mogelijkheden samenwerkingen

Hieronder vindt u een kleine opsomming van de mogelijkheden op het gebied van samenwerken met bedrijven.

 

Barterdeal

Een barterdeal is een samenwerking waarbij de blogger een product toegestuurd krijgt en deze hierover een review schrijft. Het product mag de blogger houden. Een variant hierop is een winactie die in samenwerking met een bedrijf gehouden wordt. Bij een winactie is het bedrijf verantwoordelijk voor het doorsturen van de prijs aan de winnaar.

Een combideal is een barterdeal waarbij een product onder een bepaalde gecombineerd wordt met een betaling. Combideals worden toegepast indien de waarde van een product lager dan 20 Euro ligt. De prijs voor een combideal is afhankelijk van de waarde van het product, maar begint bij 50 Euro.

Houd er rekening mee dat het een reviewen en testen van producten tijd in beslag neemt, aangezien ik mijn lezers graag een eerlijke en gedegen mening wil geven.

 

Barterdeal wishlist

Om een kleine impressie te geven van producten die ik graag (en met voorrang) met een barterdeal wil ontvangen:

 • Dameskleding maat 36 (tienerdochter)
 • Dameskleding maat 38/40 (mijzelf)
 • Damesschoenen maat 38
 • Herenkleding maat M (tienerzoon)
 • Herenkleding maat L (partner)
 • Herenschoenen maat 43/44
 • Uitstapjes (pretparken, dierentuin, museum, hotelovernachting)
 • Hotspots ontdekken (restaurants, café)
 • Boxspring (2-persoons)
 • Nieuwe smartphone
 • Goede camera voor het maken van hoogwaardige foto’s en filmpjes
 • Laptop (huidige laptop is inmiddels 3 jaar oud en na een val zeer traag)
 • Bureaustoel (insteek: goede zithouding van eminent belang)
 • Bloemen en planten
 • Natuurlijke make-up en verzorgingsproducten
 • Airfryer (insteek gezonde voeding, review)

 

Advertorial

Het is natuurlijk ook mogelijk om een advertorial op mijn blog te plaatsen. Hierbij zorgt de adverteerder zelf voor een tekst die bij mij aangeleverd wordt. De tekst wordt geredigeerd en na afstemming met de adverteerder op de blog geplaatst. De kosten voor het plaatsen van een advertorial op de blog bedragen 125 Euro.

 

Link plaatsen

Een artikel gevonden waar uw link goed bij past? Voor een bedrag van 40 Euro plaats ik  1- 2 links in reeds bestaande artikelen en wordt het betreffende artikel nog eens extra onder de aandacht gebracht op social media. Let wel: het gaat daarbij altijd om no-follow links.

 

Persbericht

Als de inhoud aansluit op de website kan een persbericht geplaatst worden. De kosten voor een persbericht bedragen 50 Euro.

 

Wat kunt u verwachten?

Sinds 2011 ben ik bezig met het schrijven van content voor grote bedrijven (KLM, Zalando, van Haren, Bouwbestel en nog veel meer). Met ruim 4.000 geschreven teksten en het helpen inrichten en opstellen van complete websites heb ik ruime ervaring in het schrijven van SEO gerichte artikelen. Natuurlijk krijgt u na plaatsing van een artikel de link toegestuurd.

 

Voorwaarden samenwerkingen

Tipsvoorjou houdt zich altijd aan de reclame commissie voorschriften en de wet. Dit houdt in dat er altijd no-follow links geplaatst worden en een samenwerking altijd vermeld zal worden (onderaan het artikel). Betalingen dienen binnen 14 dagen te geschieden.

 

Cijfers

Voor cijfers verwijs ik u graag naar de eerder genoemde mediakit van Linkpizza. Aan social media wordt nog gewerkt, cijfers momenteel:

Twitter @tipsvoorjou1 : 30 volgers

Facebook @tipsvoorjou1 : 139 volgers

Instagram @tipsvoorjou1 (sinds 29 juli actief): 3 volgers

Youtube @tipsvoorjou (zal vanaf augustus actief zijn)

 

In de media

Tipsvoorjou is op de volgende websites genoemd:

 

Contact

Voor vragen en samenwerkingen kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen per mail: tipsvoorjou1@gmail.com.

 

logo tipsvoorjou

...