boek je vakantie bij de ANWB

Deze 10 Kinderfilms die in 2018 in de bioscoop verschijnen mag je niet missen. Er zitten een aantal animatiefilms tussen zoals bijvoorbeeld Pieter Konijn, maar ook een nieuwe Wreck it Ralph. En wist je dat er een nieuwe Mary Poppins aan zit te komen? Ben je nieuwsgierig geworden? Hieronder vind je de complete lijst met 10 kinderfilms die in 2018 in de bioscoop verschijnen incl. trailer en wanneer deze in de bioscoop verwacht wordt.

 

Inhoud

1. Early Man

Early Man draait al vanaf 7 februari 2018 in de bioscoop. In deze animatiefilm zien we Dug die samen met andere Holbewoners een gelukkig leven leidt, totdat zij aangevallen worden door Lord Nooth en zijn stam die uit de steentijd komen. Dug wil zich niet zomaar gewonnen geven en bedenkt een plan om zijn geliefde vallei te redden. Het draait uit op een potje voetbal met als ultieme prijs de vallei. Alvast benieuwd naar Dug en zijn stamgenoten? Hieronder vind je de trailer.

 

2. Pieter Konijn

De fim Pieter Konijn is vanaf 24 maart 2018 in de bioscoop te zien. Pieter het Konijn is bekend van de tijdloze kinderverhalen van Beatrix Potter. Dit jaar komt dit konijn op het scherm tot leven. In de film is Pieter een eigenwijs konijn dat op alle mogelijke manieren in de moestuin van de boer probeert te komen. Je kunt je voorstellen dat de boer daar niet blij mee is en dat Pieter Konijn zich in de nesten werkt.

 

3. A wrinkle in time UPDATE- KOMT NIET IN DE NEDERLANDSE BIOSCOOP UIT

A wrinkle of time is een avontuurlijke Disneyfilm die vanaf 4 april 2018 in de bioscopen draait. Meg Murry moet haar vader zien te redden die plotseling verdwenen is. Het avontuur begint bij het werk van Meg’s vader die voor de overheid bezig was met projet tesseract. Dit project maakt gebruik van de vijfde dimensie. Om haar vader te vinden reist Meg samen met haar vrienden verschillende planeten in de vijfde dimensie af.

 

4. Sherlock Gnomes

Op 18 april 2018 komt Sherlock Gnomes uit in de bioscoop. Deze animatiefilm is een mengelmoes van het bekende Romeo en Juliet en Sherlock Holmes verhaal. Gnomeo en Juliet, twee tuinkabouters, proberen samen met hun familie een nieuw leven op te bouwen in hun tuin in de stad. Maar dan gebeurd er iets opmerkelijks: alle tuinkabouters in Londen worden gekidnappt. Als ze na een dagje uit thuiskomen en ontdekken dat ook hun eigen tuinkabouters zijn verdwenen wordt Sherlock Gnomes ingeschakeld. Sherlock en zijn assistent Watson moeten de tuinkabouters terug vinden.

 

https://youtu.be/KBYUPukmo8s

 

 

5. The Incredibles 2

The Incredibles 2 draait vanaf 27 juni 2018 in de bioscoop. Het vervolg op de eerste film draait om Helen, de moeder van het super helden gezin. Bob moet ineens de rol van huisvader op zich nemen, terwijl Jack-Jack, de baby, steeds sterker wordt zonder dat iemand het in de gaten heeft. De nieuwe rolverdeling zorgt voor veel problemen, omdat iedereen zijn draai weer moet vinden. Als er een nieuwe schurk opduikt met kwade plannen moet het gezin weer samen gaan werken. Hoe dit afloopt zie je in deze nieuwe kinderfilm.

 

 

 

6. Hotel Transylvania 3: summer vacation

Hotel Transylvania 3: summer vacation komt heel toepasselijk in de zomer uit. In Nederland draait de film vanaf 25 juli 2018 in de bioscoop. Dracula heeft het zo druk heeft met het runnen van zijn ressort in Transsylvanië dat hij nauwelijks tot rust komt. Hier moet verandering in komen en daarom stuurt zijn dochter  Mavis hem op een cruise samen met zijn hele familie. Tijdens de cruise valt Dracula’s oog op de mysterieuze Ericka, de kapitein van het cruiseboot.

 

 

 

7. The Nutcracker & the four realms

The Nutcracker & the four realms draait vanaf 2 november 2018 in de Nederlandse bioscopen. Het leven van Clara verandert wanneer zij op Kerstavond van haar peetvader een notenkraker pop krijgt. Klokslag 12 uur middernacht kijkt Clara naar de notenkraker, waarna zij in een magische wereld verdwijnt. Maar liefst 4 werelden moet Clara zien te overleven, elk met een ander avontuur. Van een oorlog tussen een leger muizen en peperkoek soldaten tot het ontmoeten van de Sugar Plum fee. Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe kinderfilm? Bekijk hieronder alvast de trailer.

 

 

8. The Grinch

In aanloop naar de Kerstdagen draait vanaf 28 november 2018 The Grinch in de bioscoop. Hij is groen, jong en houdt absoluut niet van Kerst. Welk avontuur Dr. Seuss the Grinch gaat beleven is nog niet vrijgegeven (er is ook nog geen trailer te vinden), maar vaststaat dat het erom draait dat Kerstmis gesaboteerd moet worden.

 

 

 

 

9. Wreck it Ralph 2

Wreck it Ralph 2 is vanaf 12 december 2018 in de bioscoop te zien. Zes jaar na het redden van Litwaks Arcade moeten Ralph en Vanellope inbreken in internet via een Wi-Fi router. Het doel? Zij moeten het spel herstellen. Natuurlijk gaat dat niet van een leien dakje en belooft het weer een spannend avontuur te worden.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xka-nLPN9-Y

 

10. Mary Poppins returns

Op zoek naar een leuke kinderfilm voor Kerst? Dan is Mary Poppins returns een echte aanrader. Mary Poppins keert terug bij haar voormalige oppaskinderen die inmiddels volwassen zijn en zelf kinderen hebben.

 

10 Kinderfilms die in 2018 in de bioscoop verschijnen marry poppins

 

Welke van bovenstaande 10 Kinderfilms die in 2018 in de bioscoop verschijnen wil jij absoluut niet missen? Zelf ben ik erg nieuwsgierig naar Mary Poppins returns.

 

*Uitgelichte afbeelding Shutterstock

 

Dokteronline.com
Vorig artikelTop 10 interieurtrends voor 2018
Volgend artikelDIY Valentijn hartvormige drijfkaarsjes maken
anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig en moeder van twee fantastische tieners.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.