boek je vakantie bij de ANWB

We mogen momenteel dan nog volop genieten van de zon, de zomer is helaas bijna ten einde. Tijd om de balans op te maken dus! Want hoewel je iedere dag naar je SPF grijpt, heeft je huid toch het een en ander te voorduren gehad. Goed nieuws! Met een behandeling van BLOY Institute is huidschade makkelijk te herstellen. Inspiratie nodig? De boetiekkliniek in Amsterdam-Zuid deelt vijf behandelingen die zeer geschikt zijn om dit seizoen mee af te sluiten. Zo is je huid helemaal klaar voor het najaar.

 

Inhoud

De Pascaud Fruitzuur peeling

De Pascaud Fruitzuur peeling van BLOY Institute is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste schoonheidsbehandelingen en dat is niet voor niks. Het is namelijk de perfecte manier om je huid te helpen bij vernieuwing van de cellen. De peeling is daarnaast ook nog eens enorm geschikt om een droge of zonbeschadigde huid aan te pakken. Do I need to say more?

Bij deze behandeling worden oude (dode) oppervlakkige huidcellen verwijderd. Hierdoor komen er nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte. Een fruitzuurpeeling stimuleert de celvernieuwing, die verantwoordelijk is voor huidverjonging. Daarnaast zorgt een fruitzuurpeeling ervoor dat voedingsstoffen van huidproducten beter worden opgenomen door de huid.

Extra pluspunt: de fruitzuur peeling van BLOY Institute kent geen downtime. Dat betekent dat je na de behandeling zonder velletjes, maar met een frisse, gladdere huid de deur uitloopt. Vergeet dan niet trouw je SPF te smeren…

 

Venus Viva

Er is een kans dat je in de zomer extra pigmentvlekken krijgt. De IPL Full Face Photo Rejuvenation™ zorgt ervoor dat je die op een effectieve en goede manier behandelt. Daarnaast pakt de behandeling op basis van radiogolven ook grove poriën, roodheid en rimpeltjes aan.

Tijdens de behandeling werkt de specialist van BLOY Institute met de NanoFractional Radio Frequency (RF) applicator voor een egalere huidstructuur. De gefractioneerde radiogolven van de VenusViva™ maken kleine gaatjes in de opperhuid. Het apparaat is uitgerust met een technologie die ervoor zorgt dat de energie niet meteen volledig vrijkomt, maar juist heel gecontroleerd wordt ingezet. Daarnaast zorgt de warmte die vrijkomt bij het maken van die kleine gaatjes ervoor dat de collageen aanmaak in de huid gestimuleerd zal worden.

Gun jij je huid die oppepper? Maar zit je op tegen de herstelperiode van een gemiddelde laserbehandeling? Wees dan gerust. De Venus Viva behaalt dezelfde resultaten als een laserbehandeling, maar dan met een korte herstelperiode van ongeveer vijf dagen.

 

IPL Full Face Photo Rejuvenation

Droom jij van een jongere en egalere huid? De IPL Full Face Photo Rejuvenation is je Ride or Dieop dit vlak. De behandeling wordt ook wel Photo Facial genoemd, omdat je huid zo egaal is dat het bewerkt lijkt. Klinkt als muziek in de oren, niet?

De IPL behandelt huidvlekken via gepulseerde lichttherapie. Dit apparaat wordt tegen de problematische delen van de huid gedrukt en zendt een helder, intens licht uit dat collageen onder de huid opwarmt, waardoor de huid wordt aangemoedigd om meer collageen te produceren. Dat zorgt ervoor dat fijne lijntjes, rimpels en oppervlakkige acnelittekens in het gezicht worden opgevuld.

 Deze bijzondere behandeling kan de verschijning van huidproblemen waaronder bruine vlekken, melasma, gebroken haarvaten en schade door de zon helpen verminderen. Deze behandeling kan ook tekenen van veroudering behandelen, zoals rimpels of ouderdomsvlekken. Daarnaast kent de IPL geen downtime. Ideaal dus om tussen je afspraken door te plannen!

 

De medische skinpen micro-needling behandeling

Wil jij je teint egaliseren en je huid van binnenuit verstevigen? Dan is de SkinPen behandeling op basis van Collageen Inductie Therapie dé oplossing voor jou. Hiermee vernieuw je de huid namelijk in de diepte, zónder oppervlakkige schade aan te richten. De behandeling is ook perfect wanneer je poriën wil verkleinen en fijne lijntjes wil verminderen of laten verdwijnen. Daarnaast is het een populaire behandeling om striae, pigmentvlekjes of acnélittekens aan te pakken. Kortom, deze micro-needling behandeling bij BLOY Institute is extreem veelzijdig!

Tijdens de SkinPen behandeling wordt door middel van hele fijne steriele naaldjes, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt.

Tijdens de behandeling van 45 minuten is er een vibrerende prikkeling voelbaar op de huid. Dat gevoel neemt na enkele uren af. De herstelperiode is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Na de behandeling geeft de skincare specialist twee nazorgproducten mee, zodat het herstel wordt bevorderd.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in