boek je vakantie bij de ANWB

Woensdag 1 november start de 34ste editie van het grootste DIY-event van de Benelux: KreaDoe. Vijf dagen lang verandert Koninklijke Jaarbeurs in een creatief paradijs vol met DIY-inspiratie, de nieuwste materialen en het grootste aanbod aan creatieve hobby’s en workshops. Tienduizenden bezoekers, jong en oud, kunnen hun creatieve hart ophalen van woensdag 1 tot en met zondag 5 november.
 

Inhoud

Veel bekende creatievelingen en productlanceringen

Het grootste DIY-event van de Benelux trekt dit najaar veel bekende creatievelingen. Een aantal oude bekenden, zoals Karin Bloemen en CreaChick, maar ook nieuwe namen zoals, Jill Schirnhofer en Pieter van @Boldstatements. Karin Bloemen lanceert haar nieuwste boek ‘Haken à La Bloemen Stripes & Colors’, CreaChick lanceert een gloednieuw kleurboek en Jill brengt haar nieuwste tekenjournal en stickerboek mee. Ook Anne Jorinde Kuiper, bekend als Gouden Lijntjes, is iedere dag aanwezig en lanceert haar nieuwe tekenboek ‘12 smoesjes om éindelijk te tekenen’.

KreaDoe Cricut
Mijn absolute favoriet: Cricut is ook aanwezig

 

Nog meer aandacht voor duurzame hobby’s

KreaDoe staat volop in het teken van creatieve inspiratie. Marleen Rompen, beursmanager KreaDoe: “Na het succes van afgelopen jaar leggen we opnieuw de focus op duurzaam hobbyen. Zo is het duurzaamheidsplein uitgebreid met diverse activiteiten en is er een speciaal ingericht duurzaamheidsterras waar bezoekers kunnen genieten van duurzame catering. Daarnaast is er volop entertainment in de KreaDoe Huiskamer.”
 

KreaDoe Duurzaamheidstheater

Nieuw: het Digitaal Teken Theater

Voor het eerst kunnen bezoekers tijdens KreaDoe kennismaken met digitaal tekenen en letteren. In het Digitaal Teken Theater verzorgt Brenda Bakker, expert op het gebied van tekenen met de app Procreate op de iPad, gratis kennismakingslessen en verschillende workshops om te leren digitaal tekenen of letteren.

 

KreaKidsRoute

Speciaal voor de jonge creatievelingen is de KreaKidsRoute gecreëerd! Bij de ingang kun je de KreaKids routekaart ophalen en de ultieme route voor creatieve kids volgen. Verken het Kidsplein, bezoek stands, neem deel aan te gekke workshops en ontmoet je favoriete influencers. Een dag vol plezier en creativiteit voor de kleintjes!

KreaDoe Posca

 

Praktische informatie

Wanneer: 1 t/m 5 november 2023

Openingstijden: 09:30 – 17:00 (bufferzone open vanaf 09:00 uur. Start hier alvast rustig op.)

Waar: Jaarbeurs Utrecht

 

Entree:

Reguliere tickets

Dagticket Volwassenen (€ 17,00) Verkrijgbaar t/m 5 november. Geldig op één dag naar keuze.

Passe-partout (€ 24,00) Geldig op alle dagen.

Kids & tienertickets Dagticket Kids (4 t/m 7 jaar) (€ 1,00): geldig op één dag naar keuze, onder begeleiding van een volwassene met een entreeticket.

Dagticket kids & tieners (8 t/m 16 jaar) (€ 11,50): geldig op één dag naar keuze

KreaDoe workshop
Workshop
Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in