boek je vakantie bij de ANWB

Vanaf 4 augustus 2022 draait de nieuwste actie thriller film met Brad Pitt. Achtervolgt door veel pech is Ladybug vastbesloten om zijn volgende missie vreedzaam te verrichten. Helaas heeft het lot iets anders in petto en dreigt alles in het honderd te lopen. Een spannende treinrit door het hedendaagse Japan volgt. Zal hij zijn missie kunnen voltooien? Ontdek het in Bullet Train en doe mee met de winactie en maak kans op vrijkaarten.

 

Inhoud

Bullet Train de bestseller van Kotaro Isaka

De film is gebaseerd op het boek Bullet Train van de Japanse schrijver Kotaro Isaka. Deze fictieschrijver heeft de opzet gegeven voor de film. In het boek draait alles om vijf huurmoordenaars die strijden om een koffer vol geld. Het boek is in Japan een grote bestseller en dat is niet voor niets. De recensies over het boek zijn lovend (alleen in het Engels):

‘Bullet Train is an original and propulsive thriller which fizzes with an incredible energy as its complex net of double-crosses and twists unwinds to the last station. ‘Entertaining…high-speed…with lots of twists and turns…it has a Tarantino-meets-the-Coen-Brothers feel to it’ The Times Readers can’t stop reading Bullet Train! ‘Original, quirky and highly entertaining’ ‘A dark-humoured, twisty thriller that’s a lot of fun’ ‘One of the most addictive thrillers I’ve ever read… smart and cinematic’ ‘What an original novel! Exciting from beginning to end’ ‘A whole lot of darkly comic fun’ ‘A thrilling ride’.

Mocht je benieuwd zijn naar het boek: je kunt dit gewoon bestellen via onderstaande links (beschikbaar als echt book en Ebook).

Bullet Train de bioscoopfilm

In Bullet Train zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben… en moet hij het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen. In deze film van regisseur David Leitch (Deadpool 2) is dat nog maar het begin van een wilde, spannende non-stoprit door het hedendaagse Japan.

 

Alvast een voorproefje van de film zien? Bekijk dan de trailer hieronder:

 

Verdere rollen zijn o.a. weggelegd voor: Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio en Sandra Bullock.

 

Doe mee en maak kans op vrijkaarten voor de film

Wil je de film zelf zien? Dan heb ik goed nieuws voor jou: ik mag namelijk 2 x 2 vrijkaarten voor de film verloten onder mijn lezers. Om mee te doen aan deze winactie laat je hieronder weten wanneer je voor het laatst naar de bioscoop bent geweest. That’s it.

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

 • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
 • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
 • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
 • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

 

De winactie eindigt op om donderdag 11 augustus 00:00 uur. Op vrijdag 12 augustus 2022 maak ik de winnaars bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij.

 

Bullet Train filmposter

 

Dokteronline.com

14 REACTIES

 1. Toevallig zijn we een aantal weken geleden voor het eerst na jaren weer eens naar de bioscoop samen geweest. De meiden waren op scoutingkamp namelijk. Dat smaakte naar meer en ons favoriete genre is thrillers.

 2. Wij zijn een paar weken terug voor het laatst naar de bioscoop geweest met de kinderen. Deze film zorgt vast en zeker voor een volgend geslaagd bioscoopbezoek met z’n tweeën!

 3. Downton Abbey..dat was de laatste film .denk maand of 2 geleden. Gezien met een vriendin..Déze film ga ik met mijn man kijken🤞

 4. Leuk, ik doe mee. De laatste keer is alweer eventjes geleden… dat was met mijn kinderen naar Buurman en Buurman (Bakken en Grillen)

 5. De laatste keer ben ik met mijn zoontje naar de film Sing 2 geweest, maar de laatste keer met mijn partner kan ik me niet eens meer herinneren 🙈
  Dit geweldige cadeau komt dus heel erg van pas zodat ik mijn partner kan verrassen 😃

  • Helaas is deze winactie inmiddels afgelopen en hebben de winnaars reeds hun kaarten ontvangen. Er loopt wel nog een andere winactie voor een andere film.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in