boek je vakantie bij de ANWB

Maak met deze tutorial eenvoudig zelf een DIY bedankje voor leerkrachten. Vind je het ook zo moeilijk om een leuk en vooral persoonlijk bedankje voor de juf of meester te bedenken? Lees snel verder en ontdek hoe je makkelijk en goedkoop een DIY bedankje voor de leerkrachten kunt maken.

 

Bedankt juf of meester

Een leerkracht investeert niet alleen tijd, maar ook energie, geduld en veel liefde in elke leerling en daarvoor mag hij of zij best voor bedankt worden. Voor veel ouders is het niet meer dan logisch om aan het einde van het schooljaar de juf of meester te bedanken met een passend cadeautje. De één loopt hiervoor naar de winkel om een kleinigheid te kopen, de ander gaat op zoek naar een passende DIY tutorial leraren bedankje.

Speciaal voor een ieder die een zelfgemaakt cadeautje aan de juf of meester wil geven is dit artikel geschreven. Het leuke eraan is dat het cadeau echt niet veel kost en zelfs door een kind gemaakt kan worden. Het resultaat is echter schitterend en ik weet zeker dat de juf of meester heel erg blij zal zijn met het DIY bedankje.

 

Benodigdheden

  • Fotolijst in afmeting en kleur naar keuze
  • Bedanktekst
  • Schaar
  • Cadeaupapier
  • Lint

 

DIY bedankje voor leerkrachten maken

Voordat je aan de slag gaat enkele tips om het werken straks te vergemakkelijken:

  • De afmeting van de lijst bepaalt uiteindelijk het formaat van je cadeau en de te printen tekst. Ik heb gekozen voor lijsten met een afmeting van 15 x 20 cm. En inderdaad: ik heb het over meervoud, aangezien het om cadeautjes ging voor leerkrachten van het middelbaar onderwijs. Heb maar van 1 bedankje een foto geplaatst omdat de rest reeds verpakt was voordat ik me bedacht dat ik er een tutorial van kon maken 🙂
  • Ik heb bij de keuze van mijn lijst voor het DIY leraren bedankje erop gelet dat het overeenkomt met de kleur van de tekst om een sfeervol geheel te creëren
  • Er zijn op het internet tal van teksten te vinden. Ik kon in het Nederlands niet zo gauw slagen en zocht in het Engels op: free printable quotes for teachers. De keuze is enorm en je kunt de teksten direct printen (let wel erop dat de afmetingen overeenkomen met je lijst)
  • Cadeaupapier en cadeaulint zijn optioneel natuurlijk

 

1. Leg alle benodigdheden klaar. Mijn tekst was geprint op een A4 en dus heb ik de lijst inlay gebruikt om de tekst op maat te knippen
DIY bedankje voor leerkrachten 2

 

2. Is de tekst op maat geknipt dan wordt deze in de lijst gedaan

DIY bedankje voor leerkrachten 1

 

3. Klaar is je DIY leraren bedankje, nou ja, bijna dan… Nog even inpakken in mooi papier, een lintje eromheen en je hebt een prachtig cadeau waar de juf of meester nog lang plezier van zal hebben (mooi aandenken).

 

DIY bedankje voor leerkrachten

 

Eventueel kun je nog een persoonlijke boodschap onderaan de tekst schrijven.

Vind je dit bedankje niet genoeg, dan zou je er eventueel nog een leuk afscheidscadeau voor de juf bij kunnen doen. Geen idee waarmee je de juf of meester kunt verrassen? Geen probleem, ik heb de leukste cadeau tips voor leerkrachten op een rijtje gezet. En weet je: het gaat er niet om hoe groot of duur je cadeau is, iets dat uit het hart komt wordt meestal veel meer op prijs gesteld.

 

 

Dokteronline.com

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in