boek je vakantie bij de ANWB

Het is december, de tijd van cadeautjes en gezelligheid. Natuurlijk kunnen bloggers dan niet achter blijven en daarom doe ik met 10 andere bloggers mee aan een bloghop. Een deze bloghop is extra leuk, want bij elke blogger maak je kans op een hele leuke prijs. Doe mee aan de december bloghop en maak kans op 50,00 euro shoptegoed

 

Inhoud

Wat is een bloghop?

Ik kan me voorstellen dat je misschien nog nooit van een bloghop hebt gehoord. Niet erg, er zijn bloggers die aan de bloghop deelnemen en ervoor ook nog nooit van hadden gehoord. Een bloghop is eigenlijk niets anders dan dat je van de ene blog naar de andere wordt gestuurd. Je bent nu bij mijn blog, ik stuur je straks door naar een andere blog. Het kan natuurlijk zijn dat je niet hier begonnen bent, maar al doorgestuurd bent door de blogster voor mij.

Tijdens de bloghop maak je kennis met verschillende bloggers. Leuk om op die manier nieuwe blogs te ontdekken. Daarnaast worden bloghops vaak gecombineerd met winacties. Dat betekent dat elke blogger die meedoet aan zo een bloghop een leuke prijs ter beschikking stelt aan de lezers.

In dit geval heb ik dus samen met 10 andere bloggers gekozen voor een kleine, maar zeer gezellige bloghop. De bloggers die meedoen variëren van beginners tot pro’s en van mama bloggers tot lifestyle bloggers. Zo zit er voor een ieder wel wat tussen. De prijzen die je kunt winnen bij ons variëren van shoptegoed tot leuke kerstpakketten. Het is dus zeer zeker de moeite waard om bij iedere blogger even langs te gaan. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk om met andere bloggers kennis te maken.

 

Wie ben ik?

Het kan zijn dat je voor het eerst op mijn blog bent en dan kan ik me voorstellen dat je je afvraagt wie er eigenlijk achter tipsvoorjou zit. Ik ben Anja, moeder van twee fantastische tieners, waarvan eentje bijna tiener af is. Al van jongs af aan ben ik creatief bezig: dat varieert van koken en bakken tot schrijven, tekenen, breien en nog veel meer. Ongeveer 6 jaar geleden ben ik toevallig in de blogwereld terecht gekomen, toen nog via een open platform waar je je gedachtenspinsels kwijt kon. Ik vond dit zo leuk dat ik er mijn vak van ben gaan maken en ook voor bedrijven ben gaan schrijven.

En zo kwam van het een het ander en op gegeven moment had ik een eigen DIY website. Het bleef prikkelen om nog meer te schrijven over van alles en nog wat, vooral omdat het platform waar ik blogde niet meer naar behoren functioneerde. Dus heb ik tipsvoorjou opgezet. Hier kan ik al mijn gedachtenspinsels kwijt. Mijn DIY website heb ik inmiddels opgeheven en zo veel als mogelijk overgeheveld naar deze blog.

Alsof dit nog niet genoeg is ben ik inmiddels ook begonnen met nog een website. Deze is nog in de opstartfase en zal naar verwachting eind van het jaar/begin volgend jaar live gaan.

 

Wat vind je op mijn blog?

Je vindt ruim 400 blogs op de website, genoeg te lezen dus. Ben je op zoek naar het ultieme huishoudmiddel dat niet mag ontbreken in je keukenkast? Kijk dan eens naar de vele toepassingen van waterstofperoxide. Heeft je hond vaak last van oorontstekingen? Ik geef je tips voor de natuurlijke behandeling van een oorontsteking.

Met de verhoogde BTW tarieven in 2019 is het handig om eens te kijken naar het doen van boodschappen over de grens. Met mijn tips voor boodschappen doen in Duitsland kun je heel wat geld besparen. Verder vind je op de website relatietips voor de eerste zeven jaar in een relatie, staan er talloze recepten op de blog en leuke DIY’s. Genoeg te lezen dus.

 

 

Maak kennis met Nathalie van Veustelveul.nl

Als je niet direct op mijn blog terecht bent gekomen, dan ben je waarschijnlijk doorverwezen door Nathalie van de blog Veusteveul.nl. Nathalie is een bezige bij die niet graag stilzit en naast haar blog werkt als administrateur, vrijwilligerswerk doet en ook nog eens talloze hobby’s heeft. Bovendien is ze moeder van twee meiden.

Haar blog heeft de toepasselijke titel veusteveul, wat staat voor veel te veel. Dat is precies waar haar blog over gaat. Je vindt er werkelijk van alles en nog wat. Van lifestyle blogs tot alles over opvoeding, kinderen en creatieve uitspattingen. Daarnaast geeft Nathalie haar mening over van alles en nog wat op de blog. Voor deze blog

Ken je haar nog niet? Neem dan zeker een kijkje op haar blog. Op haar blog maak je kans op een sieradenbon van 25 euro die je kunt besteden bij Kaya sieraden.

 

december bloghop nathalie

 

 

Doe mee aan de december bloghop en maak kans op 50,00 euro shoptegoed

Ben je inmiddels wel benieuwd wat je bij mij kunt winnen? Ik mag van Feestartikelen.nl shoptegoed van maar liefst 50,00 euro verloten. Bij Feestartikelen vind je werkelijk alles op het gebied van partyversiering. Wij mochten zelf ook wat feestdecoratie uitzoeken en kozen voor winterdecoratie.

 

december bloghop feestartikelen 1

 

Feestartikelen.nl heeft werkelijk alles in huis voor een onvergetelijk feest. Denk daarbij aan de meest uiteenlopende party artikelen voor een thema kinderfeest in Paw Patrol, Disney of Super Mario stijl. Maar niet alleen voor een verjaardag kun je hier de leukste decoratie vinden. Ga je trouwen? Dan vind je er talloze accessoires om de feestartikelente pimpen. Een themafeest gepland voor een tiener of volwassene? Ook daarvoor kun je de meest uiteenlopende feestartikelen vinden.

 

december bloghop feestartikelen

 

Wat moet je doen om kans te maken op 50,00 euro shoptegoed?

Om kans te maken op het shoptegoed moet je de volgende stappen ondernemen:

 • Laat op de blog in een reactie achter wat je uit de webshop gaat bestellen (met link)
 • Like de Facebookpagina van feestartikelen

 

Wil je dat je naam een keer extra in de pot gaat? Als je onderstaande stappen volgt maak je extra kans:

 • Like mijn Facebookpagina (+1)
 • Deel dit bericht op facebook of tag iemand die ook mee moet doen (+1)
 • Volg mij op Pinterest (+1)
 • Volg mij op Instagram (+1)
 • Sluit je aan bij mijn volgers op Pinterest (+1)
 • Volg mij op Twitter (+1)
 • Abonneer je op de blog en blijf op de hoogte van alle nieuwe blogs en winacties (+1)

Lees ook even mijn voorwaarden voor winacties door. Helaas blijkt dat er nog steeds mensen zijn die niet kunnen lezen en niet voldoen aan de voorwaarden. Ik moet je dan helaas uitsluiten van de winactie.

De winactie begint op vrijdag 7 december en eindigt op vrijdag 14 december om 00:00 uur. De winnaar wordt zondag 16 december 2018 bekend gemaakt op Facebook. De winnaar krijgt ook een persoonlijk mailtje van mij.

 

 

Hoppderdehop door naar de volgende blogger: Sonja van Beautysome.nl

Als je bij mij deel hebt genomen, hop je vrolijk door naar de volgende blogger en dat is Sonja met haar blog beautysome.nl. Sonja omschrijft zichzelf als een beautytrutje met een humoristische afdronk. Zoals de naam al aangeeft vind je op haar website heel veel blogs over beauty. Daarnaast schrijft zij ook graag over gezondheid, lifestyle en fashion.

 

Als jij wil weten hoe je fashionable de feestdagen door moet komen, dan raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen op Sonja’s blog. Leuk extraatje: haar man Paul test ook producten voor de blog en daar is een aparte categorie voor aangemaakt. De blog is dus niet alleen geschikt voor vrouwen. Wat je bij Sonja kunt winnen? Een heel mooi en goed gevuld Kerstpakket vol Balea producten. Het is echt de moeite waard om mee te doen.

december bloghop sonja

 

Ik hoop dat je geniet van deze december bloghop en ik wens je veel succes bij alle bloggers!

Dokteronline.com

76 REACTIES

 1. Laat op de blog in een reactie achter wat je uit de webshop gaat bestellen (met link)
  -check: super leuk ik zou gaan voor feestartikelen voor de 1e verjaardag van ons dochtertje in nijntje thema stijl : met o.a. dit leuke tafekkleed>
  https://www.feestartikelen.nl/tafelkleed-nijntje.html en alle andere nijntje thema artikelen. heel gaaf.
  Like de Facebookpagina van feestartikelen
  -check

  Like mijn Facebookpagina (+1) -check
  Deel dit bericht op facebook of tag iemand die ook mee moet doen (+1) -gedeeld & getagd
  Volg mij op Instagram (+1) -check marionpoestethomas
  Volg mij op Twitter (+1)-check mybook1990
  Abonneer je op de blog en blijf op de hoogte van alle nieuwe blogs en winacties (+1) – ga ik doen (Y)

  • Oh, die Nijntje artikelen zijn inderdaad ook erg leuk voor een eerste verjaardag. Ik noteer je naam en winkansen en heel veel succes

 2. Dit is wel leuk voor mijn zoontjes verjaardag. Het thema voetbal of formule 1 gaat zeker in de smaak vallen, doe daarom graag mee!

  • Eigenlijk zou ik een link willen, maar zo te zien heb je wel een kijkje genomen op de website. Ik noteer je naam en wens je alvast veel succes

 3. ?✨???⭐️

  Ik maak heel graag kans op deze mooie prijs, shoptegoed van maar liefst 50,00 euro te besteden bij van Feestartikelen.nl. Ik ben al even wezen kijken op de site, maar wat hebben ze ontzettend veel. Ik denk dat ik voor het feestje van mijn tweelingdochters wat mooie versiering bestellen zal. Bijvoorbeeld: https://www.feestartikelen.nl/kinderfeestje/neon-party-versiering/

  Het duurt nog even maar alvast een vrolijk kerstfeest toegewenst namens mijn hele gezin!

  ?✨???⭐️

  Nu hop ik weer vrolijk verder naar het volgende blog.

  Ik volg je op Twitter (hellingmanm) Facebook (Mirjam Hellingman), Pinterest en Instagram (mirremeid)

 4. Wat leuk om eens een mamablog tegen te komen van iemand met oude kinderen. Ik heb inmiddels ook een tiener in huis, tjonge, dat is echt een andere tal van sport dan die kleintjes.
  Ik heb gevolgd op alles dat ik kon. Ik heb de verjaardagen net achter de rug, het Paw Patrol feestje was precies 1 week geleden voor de jongste. Maar er is altijd volgend jaar, dus ik doe graag mee. Ze houden van dieren en vooral paarden en eenhoorns en emoji zijn ze voorlopig ook nog niet zat.

  • Je vindt bij Feestartikelen.nl inderdaad een heleboel thema’s. En bewaren voor volgend jaar is altijd mogelijk. Ik noteer je naam en wens je succes.

  • Als je meisje zo gek is op paarden dan is de paardendecoratie inderdaad een must. Je naam is genoteerd en ik wens je heel veel succes

 5. Jaaaa, wat een toffe actie! We hebben hier elk jaar een groot straatfeest met landenthema en na Spanje, italie en Hawaï is het komende thema USA. Mooie decoratie maakt het altijd helemaal af dus wij gaan voor toffe USA-versiering l
  2x https://www.feestartikelen.nl/tafelkleed-usa.html
  2x https://www.feestartikelen.nl/tafeldecoratie-usa-luxe.html
  3x https://www.feestartikelen.nl/hangdecoratie-danglers-usa-star.html
  1x https://www.feestartikelen.nl/feestecoraties-new-york-street-signs.html
  1x https://www.feestartikelen.nl/spandoek-american-party.html

  • Hahahaha… eigenwijze zoon dus 🙂 Die heliumballonnen zijn inderdaad erg leuk. Ik noteer je naam in elk geval en wens je heel veel succes.

 6. Binnenkort wordt mijn jongste zoontje 1 en mijn vrouw verjaart 2 dagen eerder. Een echte voorkeur voor een bepaald thema heeft hij nog niet, maar ik merk dat hij wel goed reageert op dieren dus waarschijnlijk zal het een jungle thema worden. Ik denk dat hij deze opblaasbare olifant geweldig zou vinden (https://www.feestartikelen.nl/opblaasbare-olifant.html) en een aangeklede tafel met een leuk tafelkleed zoals deze (https://www.feestartikelen.nl/tafelkleed-jungle-dieren.html) zal hij ook wel erg kunnen apprecieren!

 7. Wat leuk, zo’n nieuwe blog te leren kennen, ik volg vanaf nu mee op FB 🙂
  Voor ons zoontje zou ik graag enkele dingetjes voor in zijn verkleedkoffer aankopen:
  Mickey Mouse oortjes: https://www.feestartikelen.nl/mickey-mouse-oren.html ,
  een boa: https://www.feestartikelen.nl/boa-zwart-180cm-50-gram.html,
  enkele hoedjes: https://www.feestartikelen.nl/koksmuts-stof.html ; https://www.feestartikelen.nl/matrozen-cap-blauw-wit.html ;
  een baard: https://www.feestartikelen.nl/baard-kabouter-wit.html
  en natuurlijk schmink: https://www.feestartikelen.nl/grimas-schmink-palet-12-kleuren-pearl.html

 8. Zoveel keuze zeg, wat leuk! Mijn zoontje heeft nog 3 maanden te gaan en dan wordt hij 1, maar ik ben alvast wat aan het voorbereiden. Deze site kende ik nog niet maar hier zal ik zeker iets gepast vinden. Ik kom eigenlijk steeds weer terecht bij Nijntje als thema voor zijn feestje want daar kijkt hij erg graag naar. En dan vind ik dat deze echt niet kunnen ontbreken: https://www.feestartikelen.nl/bordjes-nijntje-hoofd-8-stuks.html net als deze leuke vlaggenlijn https://www.feestartikelen.nl/vlaggenlijn-nijntje-10-meter.html
  Daar nog een leuk tafelkleed bij en bestek enzo en het wordt een super leuk feestje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in