Home Gastblogger gezocht

Gastblogger gezocht

Hou jij van schrijven? Geen zin om een eigen website te starten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik ben voortdurend op zoek naar een gastblogger.

 

Inhoud

Gastblogger gezocht

De website groeit hard en momenteel heb ik naast deze blog ook een mama lifestyle magazine. Omdat ik het niet altijd red om te schrijven en ik het leuk vind om ook anderen aan het woord te laten ben ik op zoek naar gastbloggers. Dit mag eenmalig zijn of voor vast. Momenteel kan ik hier geen financiële vergoeding voor bieden, maar bij reviews of evenementen kan ik jou misschien wel inschakelen.

Heb je een bedrijf en wil je een blog aanleveren? Dan verwijs ik je graag naar de pagina voor samenwerkingen.

 

Over welke onderwerpen wil je schrijven?

Zoals je ziet richt Tips voor jou zich vooral op vrouwen in de leeftijd 24 -44 jaar. Momenteel zoek ik vooral gastbloggers voor:

  • DIY’s
  • Recepten
  • Restaurant bezoekjes (zie het als een review natuurlijk inclusief mooie foto’s)
  • Hotels (ook een review zeg maar)
  • Vakanties (bezienswaardigheden, tips voor de omgeving enz., wereldwijd)

 

Eenmalig of vaste gastblogger

Je mag zelf bepalen of je eenmalig iets wilt schrijven of deel uit wilt maken van een vast team en vaker een gastblog aan wilt leveren. Dit kun je ook altijd veranderen. Niets moet, alles mag (of nou ja, veel 😉 )

 

Gastbloggen, wat krijg jij ervoor?

Zoals gezegd kan ik nog geen financiële tegemoetkoming aanbieden. Wel kan ik producten voor reviews aanbieden als dit van toepassing is en je naar evenementen sturen indien van toepassing (dit geldt alleen voor vaste gastbloggers).

Vaste gastbloggers krijgen ook een eigen vermelding inclusief link naar eigen website (blog), indien van toepassing. Hierdoor geef je meer bekendheid aan je eigen website.

Moet ik goed kunnen schrijven?

Bloggen en tekstschrijven zijn aparte vakken en niet een ieder heeft een vlotte pen. Dat hoeft ook helemaal niet. Ik ga alle blogs nalezen en indien nodig aanpassen en geschikt maken voor SEO. Daar heb jij geen omkijken naar. Het technische gedeelte, zoals foto’s bewerken enz. neem ik natuurlijk ook voor mijn rekening. Het gaat dus puur om het aanleveren van teksten en foto’s.

Let wel: ik verwacht per artikel minimaal 400 woorden met eigen rechtenvrije foto’s (dat is een must voor de DIY’s en reviews). Is het iets minder dan kan ik het eventueel nog aanvullen.

Heb ik je interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met mij op per email: tipsvoorjou@tips-media.nl en laat me vooral weten waarover je wilt schrijven en hoe vaak je wilt bloggen voor mij.