boek je vakantie bij de ANWB

Voor de verjaardag van mijn dochter zijn we met familie naar een restaurant gegaan. Daar konden wij genieten van heerlijk eten bij eetcafé Twins in Arnhem. Extra goedkoop met Social Deal.

 

Eetcafé restaurant Twins in Arnhem

Je kind wordt maar 1x 18 jaar oud en dat wilde ik dus ook wat groter dan normaal vieren (oke, ze is nog niet jarig geweest, maar aanstaande donderdag, 8 augustus, is het zo ver). Wij zijn vorig jaar al een keer naar café restaurant Twins in Arnhem geweest en het eten en de hele sfeer beviel ons wel. Dus besloot ik om daar te reserveren. Omdat we best met een grote groep gingen heb ik via Social Deal goedkope vouchers gekocht, waardoor we allemaal op één persoon na konden genieten van een 3-gangen diner. Dat één persoon niet mee kon genieten van de deal was eigenlijk een beetje opzettelijk gedaan, aangezien dit een kind betrof en ik mijn twijfels had of hij wel 3 gangen op zou kunnen.

Eetcafé Twins vind je in harte Arnhem, vlak bij het station. Het is een klein, maar gezellig restaurant waar je zowel binnen als buiten kunt zitten. Heerlijk om in de zomer even een terrasje te pakken. De menukaart is zeer divers en er is werkelijk voor iedereen iets te vinden op het menu. Ook als je vegetarisch bent kun je hier genieten van heerlijk eten.

Er worden wekelijks themadagen georganiseerd waaronder Ladies night op woensdagavond, maandag en dinsdag onbeperkt tapas eten voor € 17,00 en elke zondag mag 1 kind tot 12 jaar gratis eten (1 kind per ouder). Daarnaast hebben zij een Social Deal menu, dat kun je ook los bestellen als 3-gangen diner en een 4-gangen diner.

 

Genieten van heerlijk eten bij eetcafé Twins in Arnhem 2
                                               Voorbeeld van een voorgerecht

 

Genieten van heerlijk eten bij eetcafé Twins in Arnhem

Zoals gezegd zijn wij afgelopen zaterdag met een groep familieleden naar eetcafé Twins geweest. De tafel was gereserveerd via Social Deal en 1 persoon extra erbij was geen probleem. Omdat ik vouchers had konden wij kiezen uit de menukaart voor een 3-gangen diner. De keuze was zeer uitgebreid en iedereen heeft iets gevonden naar zijn/haar smaak.

Genieten van heerlijk eten bij eetcafé Twins in Arnhem 5
Voorbeeld van 1 van de gekozen hoofdgerechten (kipspies)

 

Aan het einde van het diner dat ruim 2,5 uur duurde door al het geklets en genieten, was iedereen het er unaniem over eens dat het zeer geslaagd was. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg. Er werd zelfs gezegd dat dit dan voortaan hét restaurant zou zijn waar iedereen naar toe kon gaan. Dat geeft wel aan dat het in de smaak viel. Aanvankelijk waren er slechts 2 tafels binnen bezet, maar na 19:00 uur was de hele begane grond bezet. Gelukkig heeft het restaurant een bovenverdieping waar nieuwe gasten aan konden schuiven aan een lege tafel.

Genieten van heerlijk eten bij eetcafé Twins in Arnhem 4
                                              Vegetarische pasta als hoofdgerecht

 

Dankzij Social Deal vouchers heb ik voor de vouchers € 13,50 per persoon betaald en dan nog iets extra voor 1 persoon die van de kaart heft gegeten. Daarnaast heeft iedereen natuurlijk drinken genomen (heel wat flessen), maar al met al heeft de avond voor 9 personen slechts 180 Euro gekost inclusief fooi. Dat is best een redelijk bedrag als je bedenkt dat we hiervoor een uitgebreid 3-gangen diner hebben gekregen en iedereen minimaal 2 drankjes heeft gedronken.

Zoek je dus een betaalbaar en lekker restaurant in Arnhem? Dan raad ik je eetcafé Twins aan.

 

                                               Een van de nagerechten (dame blanche)

 

Adres van deze hotspot

Eetcafé Twins

Nieuwe Plein 26

6811 KR Arnhem

Tel: +31 263515247

 

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 17:00 uur – 22:30 uur

 

Heb jij een leuke hotspot voor ons? Wil je dat we jouw restaurant, cafetaria of lunchroom bespreken in de categorie hotspots? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: tipsvoorjou1@gmail.com

 

*Wegens privacy heb ik geen foto’s van ons erbij geplaatst, mijn dochter stelt dit namelijk niet (meer) op prijs. 

 

 

 

Dokteronline.com
Vorig artikelMaak je outfit af met sieraden van Aphrodite
Volgend artikelNH hotel Den Haag aanrader of niet? Lees onze ervaring
anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig en moeder van twee fantastische tieners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.