boek je vakantie bij de ANWB

Vanaf deze plek wil ik ook mijn bijdrage leveren en iedereen voorzien van een gratis kerstpakket. Lees snel verder en claim jouw gratis kerstpakket. Een gratis kerstpakket voor iedereen!

Inhoud

Gratis Kerstpakket voor een ieder

Aangezien we weer in de maand December zitten zullen velen weer een kerstpakket ontvangen. Helaas geldt dit niet voor iedereen, maar gelukkig zijn er mensen die zich inzetten om anderen toch te kunnen verblijden met een pakketje. Vanaf deze plek wil ik ook mijn bijdrage leveren en iedereen voorzien van een gratis Kerstpakket. Ongeacht achtergrond, aanzien, rijk/arm, het maakt allemaal niet uit: dit pakket is voor een ieder. Rest me nu alleen nog aan een ieder fijne feestdagen te wensen.

Alstublieft, jouw gratis kerstpakket

Tja, aan de verpakking zie je nog niet veel, he? Tijd dus om het snel open te maken. Misschien valt de grootte  een beetje tegen, maar geloof me: er zit alles in wat je in het komende jaar goed zult kunnen gebruiken en wellicht nog wel meer. Ik zou zeggen: wacht niet langer en open het pakket.

 

Mijn eerste kado voor jou: Gezondheid

Helaas ben ik niet in staat om jou gezondheid te geven, maar ik wens je wel een heel goede gezondheid toe! Verder hoop ik dat je met jouw levensstijl zelf op je gezondheid let. Genoeg beweging en een goed voedingspatroon helpen daar natuurlijk bij. Verder voldoende slaap, weinig stress en het beperkt eten van fast food, snoep en dergelijke. Zorg goed voor jouw lichaam!

Mijn tweede gratis cadeau: Troost

Er zijn natuurlijk ook genoeg mensen die een potje troost kunnen gebruiken door welke omstandigheden dan ook. Al deze mensen wil ik bij deze mijn schouder aanbieden en troosten.

Het derde kado: Vriendschap

Als we zien hoeveel mensen er om ons heen alleen staan en de dagen alleen doorkomen met een masker op, dan wordt het tijd dat we onze handen uitstrekken en mensen onze vriendschap aanbieden. Bij deze: ik hoop dat je alleen vrienden hebt/vindt die jou zullen omringen met liefde, raad en daad. Kortom: echte vrienden, geen mensen die van je willen profiteren.

Iets meer dan vriendschap: Liefde

Dat is een heel groot kado: liefde. Liefde niet alleen lichamelijk (dat is waarschijnlijk voor velen de meeste makkelijke kant van de liefde), maar vooral liefde in woord en daad. Mijn wens is dan ook dat je veel liefde van de mensen om je heen zult ontvangen, ongeacht onder welke omstandigheden je verkeert. Dat er altijd mensen mogen zijn die jou liefhebben.

 

gratis kerstpaket voor een ieder liefde
Liefde

 

Een potje Menselijkheid

In een tijd waarin mensen haast 24 uur per dag door moeten draaien en steeds meer geleefd worden in plaats van te kunnen leven is een grote pot menselijkheid wel op z’n plaats. Mensen moeten elkaar niet meer zien als een nummer maar als mens. De ander is ook iemand van vlees en bloed, met gevoelens, emoties, moeilijkheden en vreugden. Laten we dit in ons achterhoofd houden en elkaar weer menselijker benaderen.

Pakket vol waarden en normen

Ergens zijn de waarden en normen verloren gegaan. Mensen hebben geen respect meer voor elkaar, men gunt elkaar niets meer, elkaar groeten wordt als achterdochtig beschouwd, vriendelijkheid is verre te zoeken. Men kijkt neer op de medemens, schelden en vloeken zijn aan de orde van de dag, kortom: er is heel wat mis met de waarden en normen. Vandaar dat er in mijn kerstpakket voor jou een groot pak waarden en normen zit, waarvan ik hoop dat je deze goed zult gebruiken.

Een flinke dosis humor

Dit mag toch echt niet ontbreken in je leven: een flinke dosis humor. Het was dan ook een grote noodzaak om dit in het kerstpakket te doen. Een bekend gezegde luidt: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Lachen is gezond, we worden er ontspannen van en het maakt stoffen in ons lichaam vrij die noodzakelijk zijn om ons beter te voelen.

 

gratis kerstpaket voor een ieder humor
Humor

 

Een portie kracht en sterkte

Wat je ook te wachten staat: bij deze geef ik jou een portie kracht en sterkte. Aangezien we niet weten wat de toekomst volgend jaar voor ons allemaal in petto heeft zal het wel goed van pas komen. Wellicht zijn er ook situaties in jouw leven waarin je extra sterkte en kracht kunt gebruiken, vandaar dat ik dit ook in het pakket voor jou heb gedaan.

Niet te vergeten: Doorzettingsvermogen

Wellicht dat je dit tekort komt of juist iets meer ervan nodig hebt: bij deze een pak doorzettingsvermogen. Laat je niet ontmoedigen, zet door! Ga ervoor! Ga niet bij de pakken neerzitten! Laat jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar niet verwateren, maar zet door en laat je voornemens geen voornemens blijven maar werk ze uit.

Een gratis pakje vol Tevredenheid

Hoe goed we het ook hebben: er zijn altijd wel mensen die het beter hebben dan wij. Door ontevredenheid zullen we veel dingen in ons leven mislopen, we zien dan immers niet meer de dingen die we wel hebben en die wel goed gaan. Vandaar dat ik er ook een pakje tevredenheid bij heb gedaan. Bedenk: er zijn ook altijd nog mensen die het slechter hebben!

En misschien heb je geen groot huis en alles wat eigenlijk graag zou willen hebben, maar je hebt wel een droog dak boven je hoofd. Je leeft in vrijheid zonder angst voor oorlog, je bent wellicht gezond (zeker vergeleken bij anderen), je hebt eten en drinken en hoeft niet met een lege maag naar bed. Je hebt een lieve partner, een gezin. Er zijn zo veel zaken om tevreden over te zijn.

 

Persoonlijk cadeau aan alle fans en vrienden

Aangezien het teveel van het goede is om een ieder een PB’tje te sturen doe ik het hier in het algemeen: dank voor jouw steun, reactie (s), eventuele kliks, Pb’tjes enz. Dank je wel!!! Duim voor al mijn fans, volgers en likers!

 

Een leefbaar land waarin iedereen het naar zijn of haar zin heeft

Dat is wat we allemaal wel willen: een land waar het goed leven is en waar iedereen zich goed voelt. Ieder mens werk heeft, mensen die verzorging nodig hebben deze ook kunnen krijgen, waar mensen niet bang hoeven te zijn dat ze hun bezittingen kwijtraken enz.

Vanaf deze plek hoop ik dat je tevreden bent met dit gratis Kerstpakket en er gebruik van zult maken en dat het pakket nooit op raakt.

 

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2021!

 

Gratis kerstpakket voor een ieder kerstgroet
Kerstgroet

*uitgelichte afbeelding van Shutterstock

 

Dokteronline.com

21 REACTIES

  1. Ahh wat een leuke blog. Het is idd heel belangrijk om soms bij bepaalde dingen snel te gaan, want de tijd vliegt al zo hard! Bedankt voor het pakketje doorzettingsvermogen!

  2. Wat een prachtig kerstpakket, dat gun ik jou ook.
    Ook wens ik jou en alle mensen waar je van houdt, fijne kerstdagen en een geweldig 2024

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in