Budgetlovers - Fashion Accessories

Een tijdje geleden heb ik een lunch gewonnen en deze heb ik samen met mijn dochter verzilverd. En ik kan je vertellen: je kunt heerlijk lunchen bij Meet & Ribs in Arnhem. Maak kennis met deze geweldige hotspot.

 

Meet & Ribs

Meet & Ribs is een keten van drie restaurants in Gelderland. Je vindt deze restaurants in Arnhem, Nijmegen en Bemmel. Het motto luidt: voor ieder wat wils, grote of kleine trek, een intiem etentje of een uitje met collega’s. Wat het eten betreft is er keuze uit een menukaart met onder andere heerlijke tapasgerechten. Ben je een vleesliefhebber? Dan kom je hier zeker aan je trekken met verschillende burgers en spareribs. Ze hebben elke week andere aanbiedingen en op Social Deal vind je ook leuke deals, dus hou dit zeker in de gaten. Je kunt hier ook terecht voor de lunch!

 

heerlijk lunchen bij Meet & RIbs in Arnhem 6

 

Heerlijk lunchen bij Meet & Ribs in Arnhem

Zoals gezegd had ik meegedaan aan een prijsvraag een lunch gewonnen bij Meet & Ribs Arnhem. Ik vind het heerlijk om dingen met mijn dochter te doen en heb haar meegenomen om de prijs te verzilveren. Direct bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen door de restauranteigenaar (nee, hij wist niets van onze komst af). Hij heeft ons die middag bedient en gezorgd dat we heerlijk konden eten.

Heerlijk lunchen bij Meet & Ribs in Arnhem 2

 

De lunch bestond uit een broodplank met verschillende soorten brood, diverse smeersels (aioli, pesto noten smeersel, tomatensalsa en knoflookmayonaise.). Verder mochten we kiezen uit een kip kerrie salade en tonijnsalade. Om het een beetje gevarieerd te houden kozen we voor beide salades. Daarnaast kregen we de keuze uit twee soorten soep (tomatensoep en doperwtensoep). Wij kozen allebei voor tomatensoep. Als je alles opeet mag je van de tapaskaart nog 1 gerecht uitzoeken.

 

Heerlijk lunchen bij Meet & Ribs in Arnhem 3

Dat was nog best lastig omdat we na de broodplank eigenlijk behoorlijk vol zaten. Gelukkig werden we goed geholpen en erop geattendeerd dat we ook konden kiezen voor een zoet nagerecht. Nou, met twee ijs liefhebbers is de keuze dan snel gemaakt: mijn dochter koos voor dame blanche en ik voor een stuk appeltaart met karamelijs.

Het eten was meer dan genoeg, eigenlijk net iets te veel met zijn tweetjes en bovenal heerlijk vers. De tapaskaart is zo uitgebreid dat het haast onmogelijk is om een keuze te maken. De service is top en het eten wordt binnen redelijke tijd geserveerd. Een absolute aanrader, daar was mijn dochter het mee eens. Binnenkort eens kijken of we er kunnen dineren.

 

Heerlijk lunchen bij Meet & Ribs in Arnhem 5

 

Heerlijk lunchen bij Meet & Ribs in Arnhem 4

 

Adres van deze hotspot:

Meet & Ribs Arnhem

Willemsplein 32 (vlakbij Centraal Station)

6811 KC Arnhem

Tel: 026 – 20 22 979

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag open vanaf 17:00 uur

Donderdag t/m zondag open vanaf 12:00 uur

 

Gesloten op kerstavond, 1e kerstdag en 1 januari 2020

 

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.