boek je vakantie bij de ANWB

Kerst staat voor de deur en daarom organiseer ik een Kerst winweek op tipsvoorjou. Zeven dagen lang maak je elke dag kans op een andere leuke prijs voor jezelf of iemand anders. Het zijn stuk voor stuk allemaal leuke prijzen. Vandaag tijdens de Kerst winweek maak kans op Escape room the game.

 

Inhoud

Kerst winweek op tipsvoorjou.com

Ik organiseer in aanloop naar kerst een winweek op mijn blog. Elke dag maak je kans op een andere prijs variërend van een boek tot een sieraad. Je mag voor elke prijs meedoen, maar zorg er wel voor dat je alle stappen opvolgt. De winweek loopt van maandag 9 december 2019 t/m zondag 15 december 2019 om 23:59 uur. Op maandag 16 december krijgen de winnaars een mailtje van mij. Daarnaast zal ik de namen van de winnaars ook bekend maken op Facebook. Er is geen correspondentie mogelijk over de winactie en de uitslag. Lees vooral ook mijn voorwaarden winacties goed door. Ik merk helaas nog te vaak dat mensen niet alle stappen volgen en dan doe je helaas niet mee.

 

Escape room the game

Escape rooms zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Een escaperoom is een kamer vol met puzzels. Je krijgt een bepaalde tijd om de puzzels op te lossen, zodat je uit de kamer kunt ontsnappen. In veel gevallen heb je 60 minuten de tijd om de puzzels op te lossen. Vaak wordt een escaperoom geboekt met een aantal personen, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, een familie uitje of een vrijgezellenfeestje.

Met Escape room the game heb je nu de mogelijkheid om binnen je eigen vier muren puzzels op te lossen in een race tegen de klok. Er zijn inmiddels heel veel verschillende varianten op de markt gebracht, geschikt voor jong en oud.

 

Escape Room The Game 2 Players 2

 

Kerst winweek maak kans op Escape room the game

Voor de kerst winweek verloot ik Escape room the game  met 2 spannende escape rooms: Prison Island en Mad House. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 16+. Je speelt het spel met 2 personen. Voor elke escape room heb je 60 minuten de tijd. Binnen deze tijd moet je de puzzels oplossen en de verborgen aanwijzingen vinden. Om te kunnen spelen heb je de Game app nodig met digitale Chrono decoder of de Chrono decoder uit het basisspel. Het perfecte spel om als team te kunnen winnen. Het spel is genomineerd Speelgoed van het jaar 2019.

De tijdsdruk maken het spel enorm spannend. Om het spel te kunnen winnen moet je logisch en out of the box kunnen denken. Verder heb je een probleemoplossend vermogen nodig evenals overzicht en emotieregulatie om onder tijdsdruk te kunnen presteren. Een leuk spel om de donkere winterdagen door te komen.

 

Wat moet je doen om te winnen:

 • Laat in een reactie hieronder achter voor wie je dit spel wilt winnen en waarom en laat ook weten welke stappen je hebt ondernomen (wordt gecontroleerd!)
 • Volg tipsvoorjou op Facebook

 

Extra winkansen

 • Volg tipsvoorjou op Instagram
 • Volg tipsvoorjou op Pinterest
 • Deel het bericht op Facebook
 • Tag degene (op Facebook) met wie je deze uitdaging aan durft te gaan

 

De winactie eindigt op zondag 15 december 2019 om 23:59 uur. Prijzen worden maandag 16 december 2019 verloot, zodat je deze op tijd in huis hebt voor kerst.

Deelname alleen voor Nederland!

Heel veel succes en kom vooral morgen weer terug!

Dokteronline.com

9 REACTIES

 1. wat een leuk gebaar verras mijn kleindochters maar met dit prachtige exemplaar, ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

 2. Superleuk dit! Ik doe graag mee, kan mijn zus hier een keer een spelletjesavond komen doen. We zijn gek op escaperoom, maar sinds de komst van de kinderen is het een stukje lastiger om dit samen af te spreken. Dit is dus ideaal!
  Ik volg je op FB, IG en pinterest en zal zo ook even mijn zus taggen 😁

 3. Ik zou dit graag willen winnen voor spelletjes avond met vrienden!
  * volg op Facebook
  * volg op Instagram
  * vrienden getagd
  * Facebook bericht gedeeld

 4. Ik ben zo benieuwd naar zo’n spel. Ik hou van spelletjes en van escape rooms vind ik super om te doen. Het escape room spel ken ik nog niet, maar ik ben erg nieuwsgierig. Zou het graag met een vriendin of mijn vriend spelen. Ik volg op FB en Bloglovin (loved/saved)

 5. Super gaaf!! 😱😍👌 Ik doe mee!! Zou het dolgraag winnen voor mijn lieve zus Denise Ver ❤ Vorig jaar heeft ze helaas geen sinterklaas en kerst kunnen vieren doordat ze slecht in haar vel zat 😓 Dat wil ik dit jaar helemaal goed maken door haar te overladen met mooie cadeaus 💕🎁 Dit zou fantastisch zijn om te winnen ❤ We zijn beide dol op het spelen van Escape Rooms <3 Dit spel zou dus echt een super tof cadeau zijn!! Ik heb de pagina geliked,het bericht geliked en gedeeld en vrienden getagged! Ook gevolgd op Instagram! Doen jullie ook mee Rosa Baars Quinten Overy Chantal Deborah?

 6. Ooooh ik doe mee! Mijn zus en ik zijn behoorlijk fanatiek! En hoe handig is het dat we nu (nu we allebei kids hebben) met dit spelletje niet meer de deur uit hoeven voor een escape room! Top prijs!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in