boek je vakantie bij de ANWB

Bij tipsvoorjou maken we de decembermaand wat feestelijker met een paar leuke giveaways en natuurlijk tips voor de komende feestdagen. Doe vandaag mee en maak kans op het boek Je eigen Paradijs van Casper Boot.

 

Je eigen Paradijs van Casper Boot

Dit boek is een must have voor iedereen die een tuin heeft en hier het maximale uit wil halen. In het boek vind je tips om van je stekkie een waar paradijs te maken. Denk daarbij niet zozeer aan algemene tips, maar echt out of the box tips. Zoals bijvoorbeeld het aanleggen van een vijver in een bak en adopteren van een lepkip. En het omtoveren van je tuin tot een paradijs is niet alleen voor jezelf bedoelt, maar ook voor de vogels, insecten en andere dieren in je tuin. Kortom: met dit boek maak je een natuur walhalla in je eigen achtertuin.

Het boek is in 9 overzichtelijke hoofdstukken ingedeeld: biodiversiteit, ontwerpen, grond, groen, water, eten, recyclen, nietsdoen en genieten. De laatste twee onderwerpen zijn natuurlijk ook hartstikke belangrijk, omdat een tuin niet alleen werken betekend, maar vooral ook genieten en ontspannen.

Per onderwerp legt de schrijver (Casper Boot) aan de hand van praktische tips uit hoe je van je tuin een klein natuurgebied maakt. Dit boek is geschreven voor iedereen, dus ook perfect geschikt als je geen groene vingers hebt, maar wel je tuin aan wil pakken.

Met het boek in de hand ontdek je onder andere welke grondsoort je hebt en welke planten hier het beste bij passen voor een groene oase. Maar ook hoe je nu het beste een tuinontwerp kiest die bij jou en je tuin past, waar je zaden en planten voor je tuin kunt kopen en wat de voordelen zijn van een vijver. Leer meer over het opvangen en hergebruiken van regenwater en nog veel meer.

 

Kerstwinactie maak kans op het boek Je eigen Paradijs van Casper Boot

Zoals je ziet is dit boek echt een must have voor jezelf of om cadeau te doen. En vandaag krijg jij de kans om dit boek te winnen.

 

Wat moet je doen om kans te maken

Om kans te maken lees je dit artikel Ontdek welk tuintype jij bent en laat je hieronder weten welk tuintype jij bent.

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

  • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
  • Volg tipsvoorjou op Facebook
  • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
  • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans
  • Schrijf onder minimaal 3 andere artikelen een inhoudelijke reactie (uitgesloten winacties) en je naam gaat 5x in de naamloten machine

 

De winactie eindigt op 24 december om 00:00 uur. In de dagen na Kerst maak ik de winnaars bekend op Facebook. De winnaars worden zoals altijd geloot via naamloten.

Geen giveaway meer missen deze maand? Kom dan elke dag terug en open een nieuw deurtje van de tipsvoorjou adventskalender 2023 en check ook deze online adventskalenders 2023.

 

Dokteronline.com

18 REACTIES

  1. Ik tuinier graag. Heb veel fruitbomen en kruiden staan. De bollen zijn net de grond in, want in het voorjaar moet het wel weer fleurig worden.

  2. Ik ben toch echt wel het ‘barbecue’ type
    Fijn, dat er dan wellicht iets moois aanwezig is. Maar de barbecue is toch het meest fijne in die tuin

  3. Ik ben en geniettuintype, lekker bezig in de tuin en nadien in het zonnetje zitten te lezen en genieten van alle bloemen en planten om mij heen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in