boek je vakantie bij de ANWB

Luxe camperen wat vind jij ervan? Enquête met kans op vakantie. Dat Nederlanders dol zijn op camperen is alom bekend. Landen als Spanje, Frankrijk en Portugal zijn daarbij geliefde bestemmingen onder de kampeerders. Voor alle camping liefhebbers heb ik een link voor een enquête, als je deze invult voor 31 mei 2018 maak je kans op een vakantie.

 

Luxe camperen: optimaal genieten

Je kunt natuurlijk kiezen voor willekeurig welke camping langs de route, maar als je het net iets luxer wilt dan kies je voor Yelloh! Village. Yelloh! Village staat bekend om de meer weelderige campings in landen als Spanje, Portugal en Frankrijk. De locaties worden gekenmerkt door een prachtige natuur, de aanwezigheid van zwembaden, animatie, maar ook luxe zaken zoals wellness, luxe accommodaties en speciale entertainment avonden.

Bij comfortabel camperen heb je naast de keuze uit diverse kampeerplaatsen waar je je eigen tent op mag slaan ook de keuze uit diverse huuraccommodaties en vaste tenten. Vooral de huuraccommodaties zijn luxueus te noemen en bieden hetzelfde comfort als een goed ingerichte bungalow. Toch met je eigen tent of camper komen en willen genieten van allerlei voorzieningen? Ook dat is mogelijk. Je bepaalt zelf hoeveel ruimte je nodig hebt met daaraan gekoppeld de bijbehorende voorzieningen. Zo kun je een plekje huren van 150m2 met elektriciteit, water, afvoer afvalwater, tuinmeubels, tuinprieel en nog veel meer.

 

Luxe camperen wat vind jij ervan? Enquête met kans op vakantie

Nu is Yelloh! Village bezig om hun concept constant te veranderen en aan te passen aan de wensen van hun gasten. Om erachter te komen wat de wensen van Nederlandse kampeerders zijn hebben ze een enquête opgesteld, de zogenaamde luxueuze camping barometer. Dit zijn 17 vragen die ingevuld kunnen worden, waarmee men inzicht wil krijgen in wat je nu eigenlijk van een comfortabele camping verwacht. Dezelfde enquête is inmiddels in Frankrijk afgerond en nu is het de beurt aan Nederland.

Voor het invullen van de enquête is Yelloh! Village op zoek naar mensen die mee willen doen. De barometer is opgesteld in het Nederlands en door het invullen ervan maak je ook nog eens kans op 3 van de verblijven van 2 nachten in een accommodatie in een van de deelnemende campings. Dus heb je een paar minuten de tijd?

Vul de barometer dan in en maak kans op een vakantie (altijd mooi meegenomen zo een vakantie). Misschien kun je dan van je staycation een echte vakantie maken.

 

Even voor de duidelijkheid: ik heb geen invloed op de uitslag van deze winactie en sta hier geheel buiten. Ik verleen slechts mijn medewerkingom deze barometer met jullie te delen.

 

Dokteronline.com
Vorig artikelReview GreenPan keramische pan
Volgend artikelSteakhouse Hotel zur Post in Kleve Duitsland
anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig, moeder en jonge oma. Duitse met Nederlands paspoort die ook jaren in Suriname heeft gewoond. Een paar steekwoorden die mij als redacteur van dit online magazine omschrijven. Mijn nieuwsgierige aard heeft ertoe geleid dat ik mijn tips die ik overal en nergens tegenkom graag met anderen deel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in