De feestdagen staan voor de geur en dat betekend voor velen uitgebreid tafelen met heerlijk eten en drinken. Maak kennis met NONA June alcoholvrije gin voor de feestdagen. Genieten zonder een druppel alcohol, het kan.

 

Acoholvrij genieten

Steeds meer mensen ontdekken dat je ook prima kunt genieten zonder alcohol. Hier springen bedrijven gretig op in door steeds meer alcoholvrije alternatieven aan te bieden. Was het vroeger alleen alcoholvrij bier en wijn dat je in de supermarkt en bij de slijter kon kopen, tegenwoordig koop je diverse alcoholvrije mocktails bij onder andere Lidl en Ah.nl.

Voor de levensgenieter die liever niet zonder zijn drankje door het leven gaat zijn er ook steeds meer luxe alcoholvrije alternatieven. Een nieuwe speler op de markt is Nona June.

 

NONA Juna: het alcoholvrije alternatief

Of je nu zwanger bent of net als wij er bewust voor kiest om geen alcohol te drinken, voor veel mensen is dit een afknapper. Je bent niet gezellig en hoort gewoon mee te doen. Gelukkig hoeft dit niet meer, want met Nona haal je een heerlijk alcoholvrij alternatief in huis. Zo kun je gezellig mee drinken, zonder dronken te worden.

Nona is een een complexe, gebalanceerde en alcoholvrije drank geïnspireerd op gin. NONA staat enerzijds voor ‘non alcoholic’en anderzijds voor het getal negen in het Latijn. Er zijn namelijk negen botanicals verwerkt in de drank. June verwijst dan weer naar de jeneverbes: het hoofdbestanddeel van gin. Je hebt dus de rijke en intense smaak van gin, zonder de toevoeging van alcohol.

NONA June is pas op de markt gebracht na goedkeuring en ondersteuning van gerenommeerde sommeliers en chefs. Met NONA June krig je als consument hetzelfde als wat je gewend bent bij gin-tonic, maar dan geschikt voor iedereen. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

NONA June alcoholvrije gin voor de feestdagen glazen

NONA June alcoholvrije gin voor de feestdagen

Zoals gezegd wordt hier in huis geen alcohol gedronken. Dat is een bewuste keuze vanuit ons geloof en het feit dat beide mijn opa’s verslaafd waren aan alcohol, wat tenslotte ook hun dood is geworden. Toch drinkt mijn dochter (19) graag een wijntje, maar dan wel zonder alcohol. Ook mijn zoon (21) is gek op bier, maar dan wel de variant zonder alcohol. Met de komst van steeds meer alcoholvrije alternatieven zijn er meer mogelijkheden om op sociaal gebied mee te kunnen doen, zonder de eigen principes daarvoor opzij te hoeven zetten.

Omdat ik er nieuwsgierig was naar dit nieuwe alcoholvrije alternatief heb ik een pakketje in huis gehaald. Er zijn momenteel hele feestelijke pakket NONA June te koop, speciaal voor de feestdagen. Ideaal als je op zoek bent naar een origineel en lekker cadeau voor jezelf, je partner of je collega’s/werknemers. De speciale feestverpakking is gevuld met 1 fles NONA June tonic. Je kunt echter ook kiezen voor een pakket met daarin 2 glazen en een fles NONA June gin. Op die manier heb je direct een leuk alternatief Kerstpakket.

Het oog wil ook wat, maar het gaat uiteindelijk natuurlijk om de smaak. Dus kocht ik Indian Tonic en dook ik de keuken in om een paar cocktails te maken. Gelukkig zat er een boekje bij met tips om heerlijke gin tonics te maken.

Uiteindelijk koos ik voor een basisrecept van gin en Indian tonic met ijs. En een recept met vers geperst sinaasappelsap, Indian tonic en gin. Je mengt deze ingrediënten in een bepaalde verhouding met elkaar en schenkt deze in een glas vol ijsblokjes. Op die manier serveer je de gin ijskoud en is deze het lekkerst.

De gin tonics werden geproefd en goedgekeurd. De gin smaakt heerlijk en zal zeker tijdens de feestdagen op tafel komen samen met een echt feestmaal.

NONA June alcoholvrije gin voor de feestdagen pakketten

Alcoholvrij genieten tijdens de feestdagen

Zoals je ziet is het helemaal niet nodig om alcohol te drinken. Ook zonder alcohol kun je genieten van de authentieke smaak van bepaalde drinken. Met een beetje fantasie kun je alle kanten op met NONA June om er je eigen twist aan te geven en alcoholvrij te genieten van de feestdagen.

 

Kende jij het merk NONA June al?

 

 

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.