boek je vakantie bij de ANWB

Je mond weerspiegelt je algehele gezondheid. Het is dus belangrijk om je mond in optimale staat te houden en dat begint met het poetsen van je tanden. Maak kennis met Solid brush, een nieuwe elektrische tandenborstel van Nederlandse bodem.

 

Inhoud

Thuis optimale mondzorg bereiken

De eigenaren van de bekendste tandartsenpraktijk uit de Randstad, Rademakers & Kinsbergen, laten al jaren hun patiënten zich goed voelen door de best mogelijke mondzorg aan te bieden. De staat van de mond mag namelijk gezien worden als een spiegel van je algehele gezondheid. Toch kwamen Lisette Rademakers en Jessica Kinsbergen tot de conclusie dat voor veel patiënten er nog een wereld te winnen was door thuis optimale mondzorg te bereiken.

 

Een optimale mondgezondheid dankzij het Nederlandse SOLID BRUSH

Ze onderzochten ruim 20 bestaande tandenborstels en kwamen tot de conclusie dat deze hiervoor niet toereikend waren. Daarom ontwikkelde ze zelf een tandenborstel waarin alle tekortkomingen van de bestaande, meest gebruikte, tandenborstel zijn opgelost.

Met de SOLID BRUSH wordt het voor gebruikers eenvoudig én leuk om een optimale mondgezondheid te bereiken. Naast de sonische tandenborstel met 6 specifieke gebruiksstanden helpt SOLID haar gebruikers om gezonde poets routines op te bouwen met een handig en voordelig abonnement. Gebruikers worden bovendien op een leuke manier alle ins- en outs voor een optimale mondzorg bijgebracht. Uniek aan de SOLID BRUSH is de tongschraper die aan de achterkant van het opzetborsteltje is verwerkt. Eén van de gebruiksstanden is dan ook toegewezen op het poetsen van de tong.   

“Als tandartsen zijn we al ruim tien jaar bezig met mondverzorging. We zien dan ook regelmatig de problematiek rondom slecht poetsen,” aldus Lisette Rademakers. Samen met haar compagnon ontdekte de expert de afgelopen jaren dat er niet alleen een gebrek is aan kennis rondom poetsen, maar ook dat de juiste tools missen. En dat is zorgelijk. Want een slechte mondverzorging verhoogt de kans op hart- en vaatziekten met 30 tot 40% en kan leiden tot een hoge bloeddruk. Een optimale mondzorg zou dan ook de basis moeten zijn, je mond is de spiegel van je gezondheid.

Een optimale mondgezondheid dankzij het Nederlandse merk Solid Brush 1

 

Brush on a mission!

“Wanneer je gezond leeft, voel je je goed!”, vervolgt Jessica Kinsbergen. Ze vindt dat iedereen een optimale mondgezondheid verdient. Als expert zoekt ze al jarenlang samen met Lisette Rademakers uit wat de beste poets gewoontes zijn. “Daarom ontwikkelden wij niet alleen een sonische tandenborstel met 6 verschillende standen én een batterijduur van meer dan 30 uur, maar we willen mondverzorging in het algemeen eenvoudig en leuk maken. Het moet natuurlijk ook toegankelijk en daarmee voordelig zijn. Dat komt allemaal samen in het abonnement waarmee je de juiste producten op het juiste moment thuis ontvangt.

Als trotse gebruiker van een SOLID BRUSH krijg je niet alleen de beste borstels, tandpasta en flossers door je brievenbus, maar ontvang je ook de beste mondhygiëne tips in je digitale inbox. Tijd om voor jezelf te kiezen en op een slimme manier te poetsen! Het geeft je niet alleen een stralende lach, maar het houdt je hele lijf gezond. Je voelt je goed, van binnen en van buiten.

De SOLID BRUSH is verkrijgbaar via SOLIDBRUSH.com vanaf €99 in de kleuren zwart en wit. Dankzij het abonnement ben je verzekerd van de juiste producten op het juiste moment, waaronder de juiste tandpasta, nieuwe opzetborstels, flosdraad en tandenstokers.

 

Over SOLID BRUSH

Het afgelopen decennium is Rademakers & Kinsbergen uitgegroeid tot een begrip in de randstad, ook bekende Nederlanders en topsporters weten de weg naar de tandartspraktijk te vinden.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in