boek je vakantie bij de ANWB

Sinterklaas en Kerst komen eraan. Ben je dol op aparte cadeaus? Dan zijn deze tips voor originele cadeautjes voor de komende feestdagen een must voor jou.

 

Webshop Dit verzin je niet

De webshop ditverzinjeniet.nl staat boordevol de leukste cadeautjes en gadgets. Het geheel is makkelijk en overzichtelijk ingedeeld, zodat je probleemloos een cadeau vindt voor je partner, je vader, moeder, oom, broer, zus, neef, nicht en zelfs de buurman. Alles is ingedeeld op thema, gelegenheid en voor wie het cadeautje bestemd is. De prijzen variëren, maar voor een paar euro heb je al een leuke gadget die je cadeau kunt geven. En bestel je voor 22:45 uur? Dan heb je het de volgende dag al in huis (TIP! Voor een last minute cadeautje als je een verjaardag vergeten bent).

 

Originele cadeautjes voor de komende feestdagen

Ik probeer voor mijn cadeautjes altijd zo origineel mogelijk te zijn. Daarbij houd ik rekening met de smaak, de wensen en de stijl van de ontvanger. Daarnaast kijk ik ook naar de interesses en geef ik het liefst een cadeau dat niet alleen leuk, maar ook nog eens praktisch is. Hoe ouder mijn kinderen worden hoe lastiger ik het vind om nog iets verrassends en origineels te kopen. Maar heel soms dan lukt dat best goed al zeg ik het zelf.

Nu met de naderende feestdagen was het ook weer tijd om mijn hoge hoed tevoorschijn te halen en daarin op zoek te gaan naar originele cadeautjes. Na lang zoeken kwam ik op de website van datverzinjeniet.nl uit. Hier keek ik mijn ogen uit. De keuze is bijzonder groot en aan originaliteit geen gebrek. Ik heb de website echt ondersteboven gekeerd op zoek naar de juiste cadeautjes en ben daarin uiteindelijk geslaagd.

 

Originele cadeautjes voor de komende feestdagen 1

 

Ik zocht de volgende gadgets uit:

  • Een gun alarmklok
  • 2 Verschillende kopjes die op het eerste gezicht zwart zijn, maar met hete drank erin verkleuren en dan een Gameboy zijn en een mok met een afbeelding van Mario Bros.
  • Een manicure setje voor onderweg in vossenvorm
  • Een massagespin

 

Originele cadeautjes voor de komende feestdagen 2

 

Met de alarmklok hoop ik dat mijn zoon wat makkelijker wakker te maken is. Om de alarmklok uit te zetten, moet hij namelijk op de schietschijf schieten 😉 De kopjes zijn onder andere voor mijn zoon. Leek me wel grappig om hem een zwart kopje te geven, waar dan uiteindelijk iets heel anders tevoorschijn komt als hij er iets warms uit drinkt.

Het manicure setje is voor mijn dochter. Altijd handig om onderweg een schaartje en nagelvijl bij de hand te hebben. Het is een pocketsetje, dus past prima in haar handtas en neemt weinig ruimte in. De massagespin is voor mijn dochter en mij en kun je gebruiken voor een hoofdmassage. Dit helpt om te ontspannen. De massagespin is al een paar keer getest en het voelt werkelijk heel lekker aan.

Natuurlijk zijn dit niet alle cadeautjes die ze krijgen, maar slechts een deel. Toch ben ik hier erg blij mee, want de cadeautjes zijn niet alleen origineel, maar ook nog eens handig om te hebben. Hopelijk zijn de kinderen hier straks ook zo blij mee als ze alles uitpakken op 30 november (dan vieren wij namelijk al Sinterklaas).

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor de komende feestdagen? Dan kan ik je deze webshop van harte aanraden.

 

Wat geef jij cadeau voor de feestdagen?

 

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in