Home Over ons

Over ons

Welkom op ons lifestyle magazine, waar we je graag de leukste tips geven. Denk daarbij aan tips rondom beauty & fashion, eten & drinken, gezondheid, huis & tuin, lifehacks, reviews en uitjes & vakantie. Kijk gerust eens rond en laat je verrassen.

 

Inhoud

Wie zijn wij

Natuurlijk ben je nu benieuwd wie er eigenlijk achter deze website zit. Mijn naam is Anja, ik ben moeder, oma en partner en heb jarenlang gewerkt als content schrijver voor verschillende bedrijven. In de loop der jaren heb ik ruim 6000 teksten geschreven naar volle tevredenheid van al mijn klanten.

Als content schrijver ben ik zeer gevarieerd bezig geweest en schreef ik zowel SEO gerichte artikelen, als reviews, persartikelen, productbeschrijvingen, kortom alles op het gebied van content. In 2019 heb ik mij ingeschreven bij de KvK (75157543) onder de naam Writingwizards (tips-media).

Jaren geleden ben ik begonnen op een algemeen platform, waarna ik een eigen website heb gemaakt met tips om zelf dingen te maken samen met mijn dochter. Deze website was wel de aanzet voor mijn lifestyle magazine.

 

Lang hoefde ik niet na te denken over de inhoud, deze moest gewoon in het verlengde van mijn andere website liggen. Hier zou echter de focus liggen op tips in het algemeen en niet alleen voor het uitvoeren van DIY projecten. Alhoewel de meeste artikelen door mijzelf geschreven worden, helpt mijn dochter ook mee op het gebied van schrijven, fotograferen, testen van producten en het aandragen van ideeën.

Met mijn achtergrond als voedingscoach en mijn opleiding medische vakken heb ik ook net wat meer kennis over gezondheidsgerelateerde zaken die ik ook graag met mijn lezers deel in de vorm van tips.

Mocht je op zoek zijn naar ouder en kind gerelateerde artikelen, dan ben je van harte welkom op mijn andere website: tipsvoormama.nl. Op deze website geef ik (als moeder en oma) tips aan alle ouders (to be) met kids van 0 – 12 jaar.

Liever een reis gerelateerd artikel lezen? Dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen op mijn nieuwe reiswebsite tipsvoorreizen.nl. Hier vind je talloze tips over reizen zelf, bestemmingen en nog veel meer.

 

Socials

Natuurlijk heb ik ook socials die passen bij mijn magazine. Je vindt ons op onderstaande socials:

Facebook

Instagram

Tiktok

Pinterest

 

Gastbloggers

Inmiddels is mijn magazine flink gegroeid en krijg ik zo nu en dan leuke stukjes aangeleverd van een aantal gastbloggers. Deze vind je hieronder.

Gastblogger Tanja

Tanja mag als gastblogger niet ontbreken in de over ons pagina. Ik ken Tanja al sinds de middelbare school. Omdat onze namen erg veel op elkaar lijken: Anja en Tanja heeft dat vaker tot verwarring gezorgd. Want he, als je de hele tijd met van alles en nog wat bezig bent tijdens de les en niet oplet en de leerkracht ineens een naam zegt, dan is het maar net de vraag of er nu Tanja of Anja gezegd is.

Tanja is bijzonder creatief, kan super goed tekenen en heeft inmiddels de smaak wat schrijven betreft te pakken. Zij schrijft wanneer ze tijd en zin heeft over verschillende onderwerpen. Onderaan elk artikel zie je wie wat geschreven heeft.

 

Gastblogger Lindsey

Sommige beroepen zijn avontuurlijker dan andere. Een bijzonder avontuurlijk beroep is die van stewardess. Tijdens een vlucht maak je van alles en nog wat mee. Dingen die je liever snel vergeet, maar ook leuke dingen die je altijd bij zullen blijven. Ben jij benieuwd naar de avonturen van een stewardess? Vanaf nu deelt Lindsey haar verhalen met jullie.

En nee, heb je vliegangst, dan kun je de verhalen gewoon lezen. Lindsey deelt namelijk alleen leuke anekdotes en tips.

Lindsey foto

Gastblogger Pedrouchka

Pedrouchka heeft het een en ander meegemaakt in haar leven en dat heeft geleid tot veel gepieker. In de piekertrein deelt zij tips om van piekeren af te komen. Pedrouchka Samyn (51j) is leerlingenbegeleidster bij leerlingen van de derde graad secundair
onderwijs. Auteur van 3 boeken ( En toen werd ik wakker; en nu kan ik slapen, ik denk dat ik te veel denk)  en Slachtoffer van een medische fout met een blijvend letsel.

Pedrouchka

Gastblogger Marjolijn

De nieuwste gastblogger is Marjolijn, die naast haar passie nog een grote hobby heeft namelijk reizen. Marjolijn woont in ons buurland Duitsland, waar zij haar nieuwe huis deelt met haar man, hun twee honden en katten. En nee, dat gaat prima samen. Vanaf nu deelt zij zo af en toe een leuke reis of een heerlijk recept met de lezers van tipsvoorjou.com. Geloof mij, dat wil je niet missen.

Gastblogger Marjolijn

 

We wensen je heel veel plezier bij het lezen! Vergeet je niet om onze disclaimer door te nemen?

Ps: bedrijven mogen voor het reviewen van producten ten allen tijde contact met mij opnemen per mail: tipsvoorjou@tips-media.nl .

 

Perspakketjes mogen vrijblijvend gestuurd worden naar:

Anja Wartelsteiner (tipsvoorjou)

Landgraafstraat 48

6845 EC Arnhem

 

Houd er wel rekening mee dat ik alleen reviews schrijf van producten die mij echt aanspreken en dat ik altijd eerlijk ben in mijn reviews.

Je vindt mij ook op whats app channels, waar je mij kunt volgen:

whats app channel