Home Over ons

Over ons

Welkom op onze website, waar we je graag de leukste tips geven. Denk daarbij aan tips rondom beauty & fashion, eten & drinken, gezondheid, huis & tuin, lifehacks, reviews en uitjes & vakantie. Kijk gerust eens rond en laat je verrassen.

 

Wie zijn wij

Natuurlijk ben je nu benieuwd wie er eigenlijk achter deze website zit. Mijn naam is Anja en naast het feit dat ik fulltime moeder ben van twee opgroeiende tieners (een koningskoppel) werk ik als content schrijver voor twee grote platforms. In de loop der jaren heb ik ruim 5000 teksten geschreven naar volle tevredenheid van al mijn klanten.

Als content schrijver ben ik zeer gevarieerd bezig en schrijf ik zowel SEO gerichte artikelen, als reviews, persartikelen, productbeschrijvingen, kortom alles op het gebied van content. In 2019 heb ik mij ingeschreven bij de KvK (75157543)onder de naam Writingwizards. Onder dit bedrijf vallen al mijn activiteiten als SEO tekstschrijver, maar ook mijn websites.

Oorspronkelijk ben ik begonnen op een algemeen platform, waarna ik een eigen website heb gemaakt met tips om zelf dingen te maken (deze website is inmiddels niet meer actief, alle artikelen komen zo zoetjes aan op deze website te staan)  samen met mijn dochter. Deze website was wel de aanzet voor mijn lifestyle magazine.

 

Lang hoefde ik niet na te denken over de inhoud, deze moest gewoon in het verlengde van mijn andere website liggen. Hier zou echter de focus liggen op tips in het algemeen en niet alleen voor het uitvoeren van DIY projecten. Alhoewel de meeste artikelen door mijzelf geschreven worden, helpt mijn dochter ook mee op het gebied van schrijven, fotograferen, testen van producten en het aandragen van ideeën.

Als ons schema het toelaat zullen wij elke dag een nieuw artikel plaatsen. Mocht je op zoek zijn naar moeder en kind gerelateerde artikelen, dan ben je van harte welkom op mijn nieuwste website: tipsvoormama.nl. Op deze website geef ik tips aan alle moeders (to be) met kids van 0 – 12 jaar.

 

Gastblogger Tanja

Tanja mag als gastblogger niet ontbreken in de over ons pagina. Ik ken Tanja al sinds de middelbare school. Omdat onze namen erg veel op elkaar lijken: Anja en Tanja heeft dat vaker tot verwarring gezorgd. Want he, als je de hele tijd met van alles en nog wat bezig bent tijdens de les en niet oplet en de leerkracht ineens een naam zegt, dan is het maar net de vraag of er nu Tanja of Anja gezegd is.

Tanja is bijzonder creatief, kan super goed tekenen en heeft inmiddels de smaak wat schrijven betreft te pakken. Zij schrijft wanneer ze tijd en zin heeft over verschillende onderwerpen. Onderaan elk artikel zie je wie wat geschreven heeft.

We wensen je heel veel plezier bij het lezen! Vergeet je niet om onze disclaimer door te nemen?

Ps: bedrijven mogen ten allen tijde contact met me opnemen voor het schrijven van content, het inrichten van een website of het opstellen van berichten voor sociale media. Ook voor het reviewen van producten mag contact met ons opgenomen worden per mail: tipsvoorjou1@gmail.com .

 

Perspakketjes mogen gestuurd worden naar:

Writing Wizards

Tnv Anja Wartelsteiner (tipsvoorjou)

Landgraafstraat 48

6845 EC Arnhem

 

Houd er wel rekening mee dat ik alleen reviews schrijf van producten die mij echt aanspreken en dat ik altijd eerlijk ben in mijn reviews.