Over ons

Welkom op onze website, waar we je graag de leukste tips geven. Denk daarbij aan tips rondom beauty & fashion, eten & drinken, gezondheid, huis & tuin, lifehacks, reviews en uitjes & vakantie. Kijk gerust eens rond en laat je verrassen.

 

Wie zijn wij

Natuurlijk ben je nu benieuwd wie er eigenlijk achter deze website zit. Mijn naam is Anja en naast het feit dat ik fulltime moeder ben van twee opgroeiende tieners (een koningskoppel) werk ik als content schrijver voor twee grote platforms. In de loop der jaren heb ik ruim 4000 teksten geschreven naar volle tevredenheid van al mijn klanten. Als content schrijver ben je zeer gevarieerd bezig en schrijf ik zowel SEO gerichte artikelen, als reviews, persartikelen, productbeschrijvingen, kortom alles op het gebied van content.

Oorspronkelijk ben ik begonnen op Plazilla, waarna ik een eigen website heb gemaakt: zelfmakentips.nl  samen met mijn dochter Anna Heart. Op deze website vind je op het gebied van DIY: van recepten tot knutsels en DIY decoratie voor huis en tuin. De website vergt erg veel tijd, niet zozeer het schrijven, maar vooral het knutselen kost veel tijd. Ik wilde echter vooral blijven investeren in schrijven. Ineens was daar het idee geboren voor deze website.

over ons

Lang hoefde ik niet na te denken over de inhoud, deze moest gewoon in het verlengde van mijn andere website liggen. Hier zou echter de focus liggen op tips in het algemeen en niet alleen voor het uitvoeren van DIY projecten. Alhoewel de meeste artikelen door mijzelf geschreven worden, helpt mijn dochter ook mee op het gebied van schrijven, fotograferen, testen van producten en het aandragen van ideeën.

Als het ons schema toelaat zullen wij elke dag een nieuw artikel plaatsen. Sowieso komt er elke week een artikel met weekendtips online, zodat je precies weet wat je in het weekend kunt doen.

 

We wensen je heel veel plezier bij het lezen! Vergeet je niet om onze disclaimer door te nemen?

 

Ps: bedrijven mogen ten allen tijde contact met me opnemen voor het schrijven van content, het inrichten van een website of het opstellen van berichten voor sociale media. Ook voor het reviewen van producten mag contact met ons opgenomen worden per mail: tipsvoorjou1@gmail.com .