boek je vakantie bij de ANWB

Aan het einde van het jaar stappen veel mensen over van zorgverzekeraar en energieleverancier. Wij hebben bovendien gekeken naar het overstappen van telecomprovider met sim only optie. Overstappen kan lonend zijn, niet alleen op het gebied van geld, maar ook qua bereikbaarheid.

 

Inhoud

Niet tevreden over huidige telecomprovider

Toen wij remigreerden was het natuurlijk zaak om zo snel als mogelijk weer bereikbaar te zijn. Mijn man heeft alles goed uitgezocht en wij besloten voor telecomprovider X te gaan. Toen mijn dochter en ik een maand later arriveerden stapte ik over naar dezelfde telecomprovider als mijn man, terwijl onze dochter een telefoon kocht waar een simkaart bij zat. Gemak dient de mens en we hebben het voorlopig zo gelaten, met in ons achterhoofd dat we toch een keer over gaan stappen.

De eerste paar maanden ging eigenlijk alles redelijk goed. Mijn Samsung toestel vertoonde kuren, maar dat wisten we al voor de remigratie dus een nieuw toestel stond hoog op mijn wishlist. Hiermee wilde ik echter per se wachten tot Black Friday en inderdaad heb ik die dag een mooi toestel kunnen kopen. Hier komt later nog een review over, maar wie mij volgt op Instagram heeft gezien dat de laatste foto’s de zwarte pixelfout op het beeld missen. Lang leve Nokia met haarscherpe camera’s.

Zoals gezegd waren we eigenlijk best tevreden over de telecomprovider, alleen verbaasden we er ons steeds vaker over dat we elkaar niet konden bereiken. Dan ging de telefoon een keer of twee over en schakelde vervolgens door naar de voicemail. Niet echt handig als je je kinderen of man wilt bereiken. Helaas gebeurde dit steeds vaker en dat begon ons mateloos te irriteren. Daarnaast bleken sms-jes en whatsapp berichten niet of pas veel later te arriveren. Tijd dus om over te stappen.

 

overstappen telecomprovider sim only gezin
Smartphones zijn belangrijk

 

Overstappen van telecomprovider met sim only

Het aanbod telecomproviders is in Nederland enorm. Aangezien mijn man en zoon een telefoon hebben, dochter en ik pas een nieuw toestel aan hebben geschaft kwamen we al gauw uit op het overstappen van telecomprovider met goedkope sim only optie. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar een betaalbaar abonnement en vooral een provider die landelijke dekking heeft en bekend is. Wij willen niet telkens over moeten stappen omdat de helft van het gezin het grootste deel van de tijd niet bereikbaar is.

Manlief duikt graag in de cijfers, statistieken en reviews en kwam al snel uit bij de goedkope sim only optie van T-Mobile. Het mooie daarvan is dat je mensen aan kunt brengen, waardoor de abonnementskosten dalen. Dat heeft voor ons als gezin de volgende voordelen:

  • Allemaal bij dezelfde provider
  • Extra korting op abonnement
  • Met nummerbehoud
  • Grote keuze uit verschillende abonnementen
  • Goedkope optie voor het hele gezin
  • Altijd bereikbaar

 

Ben jij van plan om over te stappen van telecomprovider met sim only of heb je dat wel eens gedaan? Heb je nog tips voor ons, voordat we daadwerkelijk de overstap maken? Laat het me weten.

*Dit artikel is een samenwerking

**Uitgelichte afbeelding Shutterstock

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in