boek je vakantie bij de ANWB

Ben je  benieuwd naar de etherische olie van pit-pit.com? Lees snel verder en ontdek mijn ervaringen in deze review etherische olie van pit-pit.com. Voor de review ga ik uit van mijn eigen gebruikservaring en die van mijn gezin. Wij hebben standaard een hele set etherische oliën thuis en deze worden dagelijks gebruikt.

 

Inhoud

Kennismaken met pit-pit.com

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met de website www.pit-pit.com was via mijn schoonzus. Zij attendeerde mij op het feit dat de website biologische en vooral betaalbare etherische olie aanbiedt. Ik had het geluk dat zij de producten al een tijdlang gebruikte, waardoor ik al een goed beeld had van het gebruik ervan en het gemak waarmee je producten kunt bestellen.

De eerste bestelling heb ik in 2014 geplaatst. Ik heb ook nog contact gehad met het bedrijf en de service en het bestelgemak zijn top. De bestelling is makkelijk en snel te plaatsen en wordt na betaling zo snel als mogelijk geleverd. Ik heb nooit langer dan 2-3 dagen op mijn bestelling moeten wachten.

Het assortiment is verrassend en de prijzen vallen heel erg mee. Dit geldt zeker als je het vergelijkt met soortgelijke websites, waar natuurlijke gezondheidsproducten verkocht worden. Naast essentiële olie vind je op de website onder andere thee en dan bedoel ik heel veel verschillende theesoorten. Kruiden, verschillende oliën, granen, smeerbaar broodbeleg (pasta’s), maar ook accessoires voor het maken van capsules vind je hier.

De website is bijzonder makkelijk in gebruik: je zoekt gewoon op categorie of direct op het gewenste product.

 

Review etherische olie van pit-pit.com

Zoals reeds aangegeven heb ik de eerste bestelling in 2014 de deur uit gedaan. Het ging hier om een aantal flesjes etherische olie. Benieuwd waarom ik voor essentiële olie heb gekozen? Ontdek het in 100 manieren om etherische olie te gebruiken. Het ging om de volgende etherische oliën: citroen, rode tijm, rozemarijn, pepermunt, tea tree en lavendel. Basics waarmee je alle kanten op kunt.

Nu twee jaar later zijn enkele flessen inmiddels al een aantal keren vervangen en heb ik mijn collectie uitgebreid. Om je een indruk te geven: bekijk even onderstaande foto om te zien hoeveel etherische oliën ik inmiddels thuis heb staan.

 

review etherische olie

 

Het gaat om flesjes van 10 ml biologisch geproduceerde olie. De olie wordt in bijna alleen uitwendig gebruikt, op een enkele uitzondering na. Ik wil hierbij wel vermelden dat je essentiële olie niet zomaar inwendig mag gebruiken, aangezien etherische olie bijzonder geconcentreerd is. Bovendien moet opgelet worden bij gebruik op kinderen, juist omdat de olie zeer sterk is. Dit staat in schril contrast met bekende websites die het innemen juist promoten. Helaas blijken deze essentiële oliën ook bij lange na niet te voldoen aan bepaalde standaarden.

De etherische olie van pit-pit.com wordt geleverd in een speciaal rond blikje. Hierdoor kun je de olie donker en koel opbergen. Op de website staat bij de beschrijving altijd iets over het gebruik, de samenstelling en een korte omschrijving. De flessen zelf zijn voorzien van een speciale schroefdop, waardoor deze niet door kinderen geopend kunnen worden.

 

review etherische olie pit-pit.com

 

Voordelen

  • Biologisch
  • Verpakt in speciaal blikje
  • 10 ml flesjes
  • Doppen zijn beveiligd en niet zomaar te openen door kinderen
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Lang houdbaar
  • Groot assortiment
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Voor inwendig en uitwendig gebruik geschikt
  • Geschikt voor gebruik in diffuser

 

Nadelen

Eerlijk gezegd kan ik geen enkel nadeel vinden bij het bestellen of het gebruik van de etherische olie.

 

Algemeen oordeel

Ik ben uiterst tevreden over de geleverde natuurlijke producten en de service. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is bijzonder goed te noemen. Van ons krijgt de etherische olie van pit-pit een 9,5.

*Disclaimer: Alle producten van deze review zijn door mijzelf aangeschaft en ik ben op geen enkele wijze gesponsord of betaald geworden voor deze review.

Gebruik jij al essentiële of etherische olie? Zo ja, waar bestel je deze dan?

 

Dokteronline.com

10 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in