boek je vakantie bij de ANWB

Als je van thee houdt, dan raad ik je aan de review Trending Tea abonnement goed te lezen. Thee in uiteenlopende smaken, bezorgd tot in je brievenbus. Ontdek of de thee werkelijk zo lekker is en of ik een thee abonnement aanraad of juist niet.

 

Inhoud

Trending Tea

Tegenwoordig heb je voor bijna alles een abonnement. Waarom dus niet voor thee? Trending tea wil dat kwalitatieve losse thee binnen ieders handbereik is. Dat doen ze door thee in abonnement vorm aan te bieden. Er worden 3 soorten thee geselecteerd die elke maand bezorgd worden. Er is keuze uit Trending Tea abonnement basic, premium en luxe. Afhankelijk van je keuze krijg je dan een bepaalde hoeveelheid luxe thee. De thee wordt geleverd inclusief beschrijving, hoe de thee te zetten en theezakjes die je zelf kunt vullen.

Om het abonnement af te stemmen op jouw smaak moet je minimaal 5 smaakrichtingen aangeven. Aan de hand van je voorkeuren krijg je dan elke maand een pakket met daarin 3 smaken thee. Je kunt kiezen uit de volgende smaakrichtingen: vruchten, kruiden, oorlong, rooibos, zwart, groen en wit.

 

 

Review Trending Tea abonnement

Ik had er nog nooit van gehoord, maar vond het wel een verrassende invalshoek waar ik het mijne van wilde weten. Gelukkig kwam het tot een samenwerking en kregen wij een pakket met daarin 3 verschillende smaken thee om uit te proberen. Het pakket past in de brievenbus, dus we hoefden er niet voor thuis te blijven.

In het pakket waren de volgende theesmaken:

 • Rooibos Vanille
 • Het Straatje van Vermeer
 • Vrij & Vitaal

 

review trending tea thee

 

Interessante namen die direct nieuwsgierig maken. Gelukkig zaten er kleine kaartje bij met een beschrijving van de precieze smaken, de bereidingswijze en de kleur die de thee na bereiding moet hebben. De losse theezakjes lieten me even mijn wenkbrauwen optrekken, maar gelukkig zit er ook een kleurrijke kaart bij met afbeelding zodat direct duidelijk is hoe je de theezakjes moet gebruiken.

 

review trending tea theezakje

Mocht je nu benieuwd zijn wat de smaken precies zijn: rooibos vanille is rooboois met vanille. Het Straatje van Vermeer is groene thee met banaan en aardbei en Vrij & Vitaal is een kruidenmix van munt en zoethout. Inmiddels zijn de verschillende smaken natuurlijk aan een grondige test onderworpen. Vooral Het Straatje van Vermeer viel erg in de smaak bij manlief. Ikzelf geef de voorkeur aan Vrij & Vitaal, al moet ik oppassen omdat zoethout bloeddrukverhogend is. Rooibos viel eveneens in de smaak bij mijn man.

Dankzij de duidelijke instructies op bijbehorende kaartjes wist ik precies hoeveel gram thee er in het zakje moest. Ook de kleur die de thee moet krijgen is aangegeven. Er kan dus eigenlijk niets meer fout gaan.

 

Abonnementen

Je kunt kiezen uit maar liefst drie abonnementen:

 • Basic
 • Premium
 • Deluxe

 

Bij het basic abonnement krijg je 3 smaken thee, elk 40 gram. Dit abonnement kost 9,95 Euro. Kies voor het premium abonnement krijg je eveneens 3 smaken, maar dan 70 gram van elk.  Dit abonnement kost 15,95 euro. Ten slotte kun je kiezen voor het deluxe abonnement. Hier krijg je maar liefst 5 verschillende smaken thee van 96 gram per zakje. Voor dit abonnement betaal je 24,95 euro per maand.

 

Voordelen Trending Tea

 • Elke maand 3 – 5 soorten thee
 • Keuze uit basic (40 gram thee), premium (70 gram thee) en deluxe (5 soorten, 96 gram thee)
 • Abonnement afgestemd op smaakprofiel
 • 1e maand is gratis
 • Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
 • Geen bezorgingskosten
 • Pakket voor basic abonnement past sowieso door de brievenbus

 

Nadelen

Ook al geef je je smaakvoorkeuren aan, het zou toch zomaar kunnen gebeuren dat er een keer een theesoort bij zit die je wellicht minder lekker vindt.

 

Algemeen oordeel over Trending Tea

Het pakket ziet er goed verzorgd uit, er is alle benodigde informatie over de thee en het zetten ervan in het pakket te vinden. De bijbehorende theezakjes maken het gebruik van een thee ei overbodig. De thee ruikt behoorlijk sterk en ziet er vers en heerlijk uit. Dat geldt ook voor de smaak. Van ons krijgt Trending Tea een dikke 8.

*Disclaimer dit artikel is een samenwerking

 

review trending tea thee

Dokteronline.com
Vorig artikel10 maart en 11 maart 2018 wat te doen, evenementen, uitjes, festivals
Volgend artikelReview vintage LED lamp van Thatsled.nl
anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig, moeder en jonge oma. Duitse met Nederlands paspoort die ook jaren in Suriname heeft gewoond. Een paar steekwoorden die mij als redacteur van dit online magazine omschrijven. Mijn nieuwsgierige aard heeft ertoe geleid dat ik mijn tips die ik overal en nergens tegenkom graag met anderen deel.

12 REACTIES

  • Hahaha… dan is het inderdaad niet geschikt. Ik drink vooral in de middag of avond thee, als ik dan koffie zou drinken ga ik stuiteren in plaats van slapen 🙂

 1. Maar ook niet onbelangrijk: wat kost het? Ik ben GEK op thee, dus dit vind ik echt heel erg leuk, maar prijs trekt mij meestal toch wel over de streep haha. Of lees ik nou gewoon niet goed en staat het er wel?

  • Goede vraag, dat heb ik inderdaad niet vermeld. Misschien handig om dat er nog even in te zetten. Het basic abonnement kost 9,95 Euro.

 2. Ik ben gek op thee! En losse thee vind ik altijd leuk. Voor mij zou een abonnement misschien niet zo ideaal zijn, omdat ik van de afwisseling houdt en graag nieuwe merken enzo uitprobeer en bij voorkeur allemaal biologisch.

  • Of juist wel natuurlijk want met je abonnement krijg je elke maand toch weer andere smaken. Weet niet of de thee biologisch is, maar denk het helaas niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in