boek je vakantie bij de ANWB

Niets zo fijn als een schoon huis en tuin. Dat je daarvoor niet per se harder moet werken, blijkt uit onderstaande tips. Want dankzij deze tips maak je voortaan snel en simpel schoon in huis en tuin.

 

Inhoud

Work smarter not harder

Een bekend gezegd in Engelstalige landen: werk slimmer en niet harder. En dat is precies waar het om gaat: slimmer schoonmaken in plaats van nog meer te moeten werken. We hebben al zo weinig tijd (naast werk, gezin, sociaal leven enz) dat alle tips en trucs om huishoudelijke klussen te versimpelen en vooral versnellen meer dan welkom zijn.

 

Dankzij deze tips maak je voortaan snel en simpel schoon in huis en tuin

Kom jij ook altijd tijd tekort? Wil jij voortaan een schoon huis en een mooie tuin? Lees dan snel verder… En de tijd die je over houdt, kun jij voortaan gebruiken om leuke uitjes te maken. Bijvoorbeeld een rondvaart door de Amsterdamse grachten met Starboardboats.

Dankzij deze tips maak je voortaan snel en simpel schoon in huis en tuin varen

 

Daarnaast kun je meer tijd besteden aan je eigen gezondheid. Zo kun je je lichaam ontzuren, om je fitter te voelen en klachten zoals hoofdpijn, spierpijn en gewrichtspijn te verminderen.

Dankzij deze tips maak je voortaan snel en simpel schoon in huis en tuin ontzuren Alka

 

Handige hulpjes voor keuken en badkamer

Als er twee ruimtes in huis zijn die je absoluut schoon wil houden, dan zijn het de keuken en de badkamer. Dit zijn ook vaak de meer bewerkelijke kamers, want er zijn veel oppervlaktes, tegels, kranen, toilet en nog veel meer om schoon te maken. Gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn, want Sorbo heeft alles in huis om je schoonmaakklussen te vergemakkelijken. En niet alleen om het schoonmaken te vergemakkelijken, maar ook nog eens duurzaam te werk te gaan.

Dankzij deze tips maak je voortaan snel en simpel schoon in huis en tuin sporbo

Onmisbare producten zijn in elk geval de wonderspons, waarmee je echt de meest uiteenlopende vlekken zonder veel schrobben kunt verwijderen. Zelfs vlekken op een geverfde muur kun je er snel en makkelijk mee verwijderen. Daarnaast mag ook de kitchen scrub cloth niet ontbreken. Met de krasvrije scrublaag verwijder je vlekken in een handomdraai. Heb je veel last van kalk- en zeepresten? Kies dan voor de bathroom wonder, waarmee je de vlekken snel wegpoetst.

Verder is een allesreiniger (met handige refill) een must. Het voordeel hiervan is dat je niet hoeft te sjouwen met zware flessen. In de fles zit een ‘pod’ die je oplost in 500 ml water. Even schudden en je allesreiniger is klaar voor gebruik. Is de fles leeg? Dan doe je er een nieuwe pod in, water erbij en klaar. Scheelt niet alleen tijd, maar vooral heel veel sjouwwerk.

Dankzij deze tips maak je voortaan snel en simpel schoon in huis en tuin sporbo cleaner

 

Laat de stofzuiger zelf zijn werk doen

Een klusje dat vooral met kinderen en huisdieren vaak terugkomt is stofzuigen. En daar gaat dan ook direct heel veel tijd inzitten. Tijd die je eigenlijk veel beter kunt gebruiken. Gelukkig zijn ook daar voldoende hulpmiddelen voor. Bijvoorbeeld de handige en zeer compacte iRobot Roomba compact. Deze robotstofzuiger neemt jou voortaan al het werk uit handen.

Dankzij deze tips maak je voortaan snel en simpel schoon in huis en tuin iRobot

En het mooie is dat deze ook voorzien is van een dweilfunctie. Vul de tank met water en je favoriete schoonmaakmiddel en je vloeren worden glanzend schoon, zonder dat jij er veel moeite voor hoeft te doen. Een kind kan de was… of in dit geval de vloer doen 😉 Omdat het een robot is, kun je deze ook op afstand besturen. Ga je dus op vakantie en wil je je huis schoon en fris bij terugkomst? Dan kun je dit gewoon op afstand regelen.

 

Schone was dankzij fijn wasmiddel

Gelukkig hoeven we voor de was niet meer zo veel zelf te doen. Daar hebben we allemaal een wasmachine voor. Maar het juiste wasmiddel kan een groot verschil maken of je was echt schoon wordt en fris ruikt of niet. Om je huishouden te verduurzamen kies je het beste voor natuurlijk wasmiddel, bijvoorbeeld van Naturalsenz. Deze is verkrijgbaar in kleur en wit. Wil je echt tijd besparen? Zorg dan dat je zo min mogelijk moet strijken. Dat kan door gebruik te maken van de droger of je kleren buiten op te hangen, zodat ze in de wind drogen.

Dankzij deze tips maak je voortaan snel en simpel schoon in huis en tuin naturalsenz

Slim werken in de tuin

Als je huis op orde is of terwijl de robotstofzuiger aan het werk is, kun jij je op de tuin richten. Een schone en opgeruimde tuin biedt ruimte om hier gezellig van te genieten van met vrienden en familie. Speciaal daarvoor heeft Wolfgarten heel veel verschillende handige tools in het assortiment. Het mooie van de Wolfgarten tools is dat je alles met elkaar kunt combineren.

Dankzij deze tips maak je voortaan snel en simpel schoon in huis en tuin wolfgarten

Koop je een steel: dan kun je hier verschillende tuingereedschappen op klikken. Dat scheel niet alleen in tijd, maar vooral ook in opbergruimte. En minder spullen, betekent minder opruimen. De stukken zijn niet alleen handig te combineren, maar kunnen op maat gekocht worden. Hierdoor kun je ergonomisch te werk gaan, zonder je rug te veel te belasten.

 

Heb je veel last van onkruid in te tuin? Maak dan gebruik van Tricel soda. Deze is ideaal als je groene aanslag op de tegels hebt. Heb je echt onkruid tussen de tegels? Dan heeft Wolfgarten er hele fijne tuingereedschappen voor (elektrisch) waardoor je in een mum van tijd een mooie, schone tuin hebt.

Dankzij deze tips maak je voortaan snel en simpel schoon in huis en tuin zilver soda

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in