Doe inspiratie op met deze tips Vaderdag cadeautjes. Geen idee wat je voor Vaderdag aan moet schaffen? Geen nood, ik help je uit de brand met een aantal leuke, betaalbare of gratis en bovenal geschikte Vaderdag cadeautjes. Lees snel verder en verras vader met het leukste Vaderdagscadeau.

 

Vaderdag: derde zondag in juni

Elke derde zondag in juni is er een dag speciaal voor vaders: Vaderdag! Op deze dag mag vader heerlijk in het zonnetje gezet worden. Vaak wordt er voor vader een leuk cadeau gekocht en natuurlijk wordt hier op commercieel vlak goed op ingespeeld. Een leuk uitje samen met vader voor Vaderdag is natuurlijk ook leuk. Ik heb alle evenementen en festivals voor Vaderdag op een rijtje gezet.

 

Horloge

Een sportief, trendy of elegant horloge is zeker een passend cadeau voor je vader. Met zijn nieuwe horloge zal hij voortaan overal op tijd verschijnen. Dit cadeau is ideaal als je maar een beperkt budget hebt en je vader toch wilt verwennen, want voor een paar Euro heb je al een leuk horloge. Een apart cadeau is een houten horloge waar je ook nog eens eens persoonlijke boodschap in kunt laten graveren voor je vader. Natuurlijk kun je ook een duur horloge kopen, het is maar net wat je uit wilt en kunt geven.

 

tips vaderdag cadeautjes horloge

 

Ipad

Misschien heeft je vader nog geen Ipad en vindt hij zich er eigenlijk te oud voor, breng daar dan deze Vaderdag verandering in en verras hem met een nieuwe Ipad. En mocht je vader er een keer niet meer uitkomen, dan schiet jij hem toch gewoon te hulp en leg je hem geduldig uit hoe een en ander werkt.

 

tips vaderdag cadeautjes iPad

 

Gereedschapsset

Misschien heb je een hele handige vader of eentje die graag bezig is, dan is een gereedschapsset een leuk cadeau idee. In plaats van een setje kun je hem ook gewoon een lege gereedschapskist geven, zodat hij daarin al het losslingerende gereedschap in op kan bergen. Of kijk wat hij nog aan gereedschap mist en goed kan gebruiken en vul zodoende zijn collectie gereedschap aan.

 

tips vaderdag cadeautjes gereedschapsset

 

 Tickets voor een sportwedstrijd

Is je vader een fervente liefhebber van voetbal of een andere sport? Koop dan een ticket om een sportwedstrijd live bij te kunnen wonen. Houd wel rekening met zijn agenda, niet dat hij op die bewuste dag moet werken of een andere belangrijke afspraak heeft.

 

tips vaderdag cadeautjes ticket

 

Alles om te barbecueën

De zomer is in aandacht en het wordt hoogste tijd om gezellig in de tuin te zitten en te genieten van een hapje van de barbecue. Geef je pa voor Vaderdag een barbecue of een bbq setje waarmee hij makkelijker te lekkerste hapjes kan bereiden. Geen idee welke barbecue je moet kopen? Ik heb een handig overzicht gemaakt met alle modellen barbecues en tips welke barbecue kopen.

 

tips Vaderdag cadeautjes barbecue

 

Workshop koken

Is je vader geen held in de keuken? Krijgt hij het voor elkaar om een eitje aan te laten branden? Dan is het misschien leuk om hem een workshop ‘koken’ cadeau te geven. Een praktisch en leerzaam cadeau waar je vader de rest van zijn leven profijt van zal hebben. En kan hij eenmaal koken dan kan hij anderen verwennen met zijn kook kunsten.

 

tips vaderdag cadeautjes workshop koken

 

Visgerei

Als je een hardwerkende vader hebt die nodig aan ontspanning toe is, geef hem dan voor Vaderdag een hengel en visgerei als cadeau. Heeft hij al een hengel? Kijk dan wat hij nog kan gebruiken om het vissen aangenamer te maken.

 

tips vaderdag cadeautjes visgerei

 

Tips Vaderdag cadeautje: boek

In de tijd dat je vader jong was waren papieren boeken nog gemeengoed. Niets gaat boven het geritsel van papier als je de bladzijde omslaat. Een boek kun je eigenlijk altijd geven en is daarom een perfect Vaderdagscadeau. Er is zo veel keuze dat er zeker ook een boek bij is dat je vader kan bekoren.

 

tips-vaderdag-cadeautjes-boek

 

Knutselwerk

Natuurlijk kun je er ook gewoon voor kiezen om iets zelf te maken voor je vader. In dit artikel vind je een aantal leuke knutselwerkjes speciaal voor Vaderdag.

 

Gratis Vaderdag cadeau: neem je vader werk uit handen

Een gratis Vaderdagscadeau: neem je vader werk uit handen. Weet je dat je vader het gazon moet maaien, help hem dan het gras bij elkaar te harken. Veeg de afgevallen bladeren bijeen of neem zijn auto onder handen en maak deze aan binnen – en buitenkant helemaal schoon. Is je vader al wat ouder en minder snel ter been, doe dan boodschappen voor hem. Dit kost jou niet meer dan wat moeite, maar komt recht uit het hart en zal jouw vader laten zien dat je veel om hem geeft.

 

Heb jij nog leuke tips Vaderdag cadeautjes? Laat het me dan weten in een comment onderaan dit artikel.

 

Luxe collectie

 

Dokteronline.com

7 REACTIES

    • Het zijn gemengde uitjes, er zitten ook best vaak uitjes bij die leuk zijn voor het hele gezin ook met kleinere kinderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.