boek je vakantie bij de ANWB

Een heel artikel boordevol tips voor Valentijn. Van heerlijke recepten, want liefde gaat door de maag, tot cadeautips voor mannen en vrouwen en natuurlijk leuke Valentijn DIY’s. Plus tips voor een romantische avond met je geliefde.

 

Inhoud

Valentijn, de dag van de liefde

Traditiegetrouw wordt elk jaar op 14 februari de liefde herdacht met Valentijnsdag. Een dag die de meeste koppels niet zomaar voorbij laten gaan. Zelfs op scholen wordt flink ingespeeld op de dag van de liefde. De juffen knutselen erop los met de kinderen en op de middelbare scholen worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Of dat dit jaar ook het geval is moet nog blijken, maar dat mag de pret niet drukken.

 

Tips voor Valentijn

Helaas is het voor veel mensen ook behoorlijk veel stress. Want wat geef je je geliefde nu eigenlijk cadeau? Vooral het vinden van een cadeau voor mannen kan lastig zijn. Nog leuker is het natuurlijk om een zelfgemaakt cadeau voor Valentijn te geven. Dat kan met iets lekkers dat je zelfmaakt of een leuke Valentijn DIY. Vind je alle cadeautjes enzovoorts maar niets? Verras je vriend/vriendin/partner dan met een romantische avond dankzij onderstaande tips.

 

Low budget cadeautjes voor Valentijn

Of je nu jong of oud bent, weinig geld te besteden hebt of het alleen gaat om het geven van een kleinigheid. Soms is een klein presentje veel leuker dan een groot en duur cadeau. Daarom verzamelde ik de leukste Valentijncadeautjes onder 10 euro. Met leuke cadeautjes zoals ballonnen, sleutelhangers en een loveblikje.

Cadeautips voor mannen

De meeste vrouwen zijn hartstikke goed in het bedenken van (originele) cadeautjes. Mocht je er nu toch tegenaan lopen dat je niets kunt verzinnen, dan zijn deze cadeautips voor mannen speciaal voor jou. Overigens niet alleen voor je partner, maar ook geschikt als je cadeau inspiratie nodig hebt voor je vader (Vaderdag), broer, oom, opa of zelfs je buurman.

 

Originele cadeau inspiratie voor mannen

Heb je geen zin om het zoveelste cadeau te geven aan je man of vriend? Wil je echt indruk maken met een origineel cadeau? Dit zijn originele Valentijnscadeautjes voor hem. Met cadeautjes waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Bijvoorbeeld een ticket naar een wedstrijd of een verrassing tijdens de lunch op het werk.

Cadeautips voor vrouwen

Mannen zijn on de meeste gevallen slecht in het bedenken van leuke cadeautjes. Mocht jij nou tot deze groep mannen behoren en wil je jouw partner verrassen met een leuk cadeau, dan zijn deze cadeautips voor haar echt een aanrader. Er staat wel kerstcadeautjes bij, maar je kunt deze tips eigenlijk altijd gebruiken. Of je gebruikt mijn artikel voor de top 10 moederdagcadeautjes speciaal voor mannen. Ook hier geldt weer: de cadeautjes zijn tijdloos en kun je eigenlijk altijd geven.

Low budget dating tips voor een romantische Valentijn

Wil je iets leuks doen met Valentijn? Heb je niet al te veel geld te besteden, maar wil je jouw Valentijn wel een leuke dag of avond bezorgen? Neem dan snel een kijkje en ontdek 40 low budget datingtips voor Valentijn. Veel activiteiten kun je gewoon binnenshuis doen, waardoor je niet afhankelijk bent van eventuele maatregelen.

 

Tips voor een romantische avond

Misschien heb je overdag helemaal geen tijd om aandacht en liefde aan je Valentijn te besteden. Met deze tips voor een romantische avond kun je jouw Valentijn in elk geval verrassen. En ik weet zeker dat je hiermee hoge punten scoort. Want zeg nou zelf: de eerste date overdoen of een ‘verwen’avond inplannen is toch altijd leuk?

 

Liefde gaat door de maag

Een heel bekend gezegde luidt: liefde gaat door de maag. Dit wordt natuurlijk niet voor niets gezegd. Vooral mannen kun je gegarandeerd in de watten leggen met heerlijk eten (en drinken). Is je man doel op zoet? Maak dan deze hartjes whoopies (red velvet!) of verras hem met een heerlijk stukje chocomousse taart.

 

DE cadeaukaart: laat je Valentijn zelf kiezen

Ben je bang dat je met je cadeau de plank misslaat? Ken je jouw Valentijn nog niet goed genoeg? In plaats van je geld uit te geven aan een cadeau waar zij of hij niets aan heeft kun je jouw Valentijn verrassen met DE cadeaukaart. Je kunt zelf het bedrag kiezen en de kaart is te besteden in ruim 5000 winkel, online en offline. Denk daarbij aan Xenos, Hunkemoller, Bijenkorf, Zalando, Blogger en nog veel meer winkels.

 

 

DIY Valentijn knutsels

Heb je geen zin om de keuken in te duiken? Of ben je geen keukenprins(es)? Dan kun je je geliefde natuurlijk ook verrassen met een zelfgemaakt Valentijn cadeau. Hieronder staan een aantal leuke DIY’s voor jong en oud:

Wat ga jij geven of doen met Valentijn?

Dokteronline.com

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in