boek je vakantie bij de ANWB

En dan ineens sta ik in de top 5 blogwedstrijd mooieschoenen.nl. Tussen alle migraine aanvallen door vorige week, zag ik bij een andere blogster een artikel langskomen. Een klik erop leerde mij dat het om een blogwedstrijd ging. Na eerst de blog gelezen te hebben, was ik nieuwsgierig geworden en besloot ik ook maar eens door te klikken naar de wedstrijd zelf.

 

Blogwedstrijd mooieschoenen.nl

Meteen op de hoofdpagina werd in grote letters aangegeven dat er een blogwedstrijd gaande was. Dus ook hier verder geklikt en even de voorwaarden doorgenomen. Natuurlijk was ik ook nieuwsgierig naar de voorgaande top 5 dus ook deze heb ik even onder de loep genomen.

En ineens kreeg ik een geniaal (ahum!) idee. Want er moest over schoenen geschreven worden (nogal logisch 😉

Nu wil het toeval dat ik een lieve bijna 16-jarige dochter in huis heb die niet alleen fashionminded is,maar ook nog eens gek op schoenen. Dus zou ik een blog aan haar wijden. Uiteindelijk is het de volgende blog geworden: Help! Mijn dochter is verslaafd aan… schoenen 

 

Top 5 blogwedstrijd mooieschoenen.nl

De deadline voor het inleveren van je blog was gisteravond. Ik wist dat ik ergens deze week te horen zou krijgen of mijn verhaal in de top 5 was beland. Toen ik dus vandaag nietsvermoedend mijn mailbox opende en zag dat ik in de top 5 stond kon ik mijn ogen niet geloven.

Tipsvoorjou is pas eind november de lucht ingegaan (al moet ik toegeven dat ik al veel langer blog en schrijf) en nu sta ik dan met mijn verhaal in de top 5 van een mooie blogwedstrijd. Mijn dag kan al haast niet meer stuk.

Nu ligt het aan het publiek welke blog welke plek toebedeeld krijgt. Wil je me een handje helpen? Het kost je nog geen 10 seconden 🙂

Stem dan op het verhaal van Anja –Tips voor jou https://www.facebook.com/MooieSchoenen.nl/photos/a.193178420703622.49764.142179042470227/1399154420106010/?type=3&theater

Mijn dank is groot en natuurlijk krijgt deze blog nog een vervolg.

 

 

 

 

 

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in