boek je vakantie bij de ANWB

Ben je bijna aan het einde van jouw zwangerschap? Dan kijk je uit naar de uitstapjes die je wilt gaan maken met jouw baby. Wandelingen in een mooie omgeving, weekendjes weg en verschillende themaparken zijn allemaal mogelijk als je hiervoor de benodigdheden in huis hebt.

Vooraf kan je daarom al over veel nadenken en zorgen dat je de gewenste aankopen hebt gedaan. Zo kan je onder andere kijken naar een goed kinderstoel voor in de auto. Maar wat moet je hierover weten? En wat kan nog meer helpen om jouw kind voldoende comfort te geven? Na het lezen van onderstaande informatie kan je alles aanschaffen wat je nodig hebt.

 

Inhoud

Veiligheid in de auto creëren

Bij een Maxi Cosi autostoel draait het allemaal om het verkrijgen van zoveel mogelijk gemakken en veiligheid voor jouw kind. Je moet er immers voor zorgen dat jouw kind in het verkeer beschermd is. Dit kan alleen als jouw kind goed vastzit en je zelf het verkeer in de gaten kan houden.

Hiervoor kan je de autostoel eenvoudig vastzetten op de achterbank, waarna je jouw kind erin zet en de gordel vastzet. De gordels geven voldoende comfort en snijden niet in de huid van jouw baby. Als je op de plaats van bestemming aankomt, haal je de stoel eruit en kan je deze dragen als Maxi Cosi. Je hoeft jouw kind dus niet meer te tillen.

 

Een omslagdoek voor extra warmte

Je moet ook zorgen voor voldoende comfort voor jouw kind. Er zijn verschillende momenten waarop jouw kind blootgesteld wordt aan invloeden van buitenaf. Denk aan het douchen, waarna de baby het koud kan krijgen. Je kan dan voor een baby omslagdoek kiezen.

De omslagdoeken zijn gemaakt van materialen die zacht aanvoelen en voldoende warmte kunnen geven aan jouw kind. Direct na een bad kan je de omslagdoek om jouw kind doen, waarna je jouw kind kan verplaatsen naar een andere ruimte om aan te kleden. Het kan jou ook extra gemakken geven om de dagelijkse activiteiten uit te voeren met jouw kind.

 

Meerdere kleuren en prints beschikbaar

Je kan een baby omslagdoek eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Je wilt jouw kind immers ook babykleding aan doen die jij leuk vindt. De doeken zijn daarom in een groot aantal kleuren en prints verkrijgbaar. Ook kan je kiezen voor een van de thema’s die het beste bij je past.

Wil je nog meer comfort bieden? Dan kan je naar de materialen kijken die het comfort extra omhoog brengen. Ieder materiaal heeft zijn eigen specificaties en je kan ervoor zorgen dat je jouw kind het beste geeft. In combinatie met kleren is er ook voldoende bescherming tegen invloeden van buitenaf en zorg je voor het comfort dat jouw kind nodig heeft.

Dokteronline.com
Vorig artikelBijzonder beroep: ZorgClown
Volgend artikelJouw tuin naar wens maken doe je zo
anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig, moeder en jonge oma. Duitse met Nederlands paspoort die ook jaren in Suriname heeft gewoond. Een paar steekwoorden die mij als redacteur van dit online magazine omschrijven: nieuwsgierig, probeert graag nieuwe dingen uit, gezondheid voorop (opgeleid als voedingscoach, basis medische vakken opleiding gevolg), geniet van het leven, dol op bloemen, planten, dieren, bakken, koken, reizen, zelf maken. Mijn nieuwsgierige aard heeft ertoe geleid dat ik mijn tips die ik overal en nergens tegenkom graag met anderen deel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in