Home Voorwaarden winacties

Voorwaarden winacties

Leuk dat je meedoet aan een winactie van tipsvoorjou.com. Lees even goed de voorwaarden door, zodat je deze leuke prijs niet misloopt. De voorwaarden winacties zijn bedoelt voor alle toekomstige winacties van tipsvoorjou.com

 

Winacties Tipsvoorjou.com

Tipsvoorjou heeft reeds een aantal winacties georganiseerd en daarbij een aantal mensen blij kunnen maken. Helaas heb ik gemerkt dat veel mensen zomaar iets doen als er een winactie gehouden wordt. Vanaf nu zal iedereen die meedoet zich aan onderstaande voorwaarden moeten houden, anders ben je helaas uitgesloten van deelname.

De winacties verschillen en kunnen een samenwerking zijn met een bedrijf of een winactie die ik zelf opzet en dus uit eigen zak betaal. Bij samenwerkingen met bedrijven wordt dit ook altijd vermeld (dit is een vorm van reclame voor het bedrijf zelf). Mocht het om samenwerkingen gaan dan zal ik altijd proberen om de beschikbare prijs eerst zelf te testen, zodat ik precies weet wat ik mijn lezers aan mag bieden.

 

Voorwaarden winacties

  • Valsspelers worden permanent opgenomen op de zwarte lijst
  • Volgen en direct ontvolgen = naam op zwarte lijst (en dus kun je niet meer deelnemen)
  • Volg de instructies op (liken, sharen, reageren) anders ben je uitgesloten van deelname
  • Tipsvoorjou is niet aansprakelijk voor prijzen die door bedrijven verstuurd worden
  • Over de uitslag en de winactie zelf is geen correspondentie mogelijk
  • Winnaar dient binnen 48 uur op de mail te reageren anders wordt prijs opnieuw verloot
  • Prijzen worden dmv een speciaal programma verloot, alleen de winnaar wordt op Facebook bekend gemaakt (let op: tot nu plaatste ik altijd een filmpje van het verloten, voortaan zal ik alleen nog de naam van de winnaar bekend maken)

Nb: valsspelers zijn mensen die proberen deel te nemen met verschillende mailadressen (zelfde IP adres) en mensen waarvan uit de FB naam  af te leiden valt dat het hierbij om zogenaamde winactie toeristen gaat.

Door deel te nemen aan de winacties ga je akkoord met bovenstaande.

 

Winnaars

Mocht je een winnaar zijn, dan zou ik het leuk vinden als je een bericht achter laat op FB na ontvangst van je prijs. Hierdoor zien mensen dat de prijzen ook daadwerkelijk aangeboden worden. Een foto maakt het natuurlijk nog leuker.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en winacties

Wil je nooit meer een artikel of een winactie missen? Volg mij dan op