boek je vakantie bij de ANWB

Ben je toe aan een nieuwe telefoon? Kies dan voor een iPhone 12. In dit artikel leg ik uit waarom je nu zou moeten kiezen voor een iPhone 12, de telefoon van de toekomst.

 

Inhoud

Release iPhone 12

Het nieuwste toestel van Apple, de iPhone 12 is sinds 23 oktober 2020 in Nederland verkrijgbaar. Zoals altijd gaat het hard met de nieuwste toestellen van dit merk. Niet zo gek als je kijkt naar de specs van het nieuwste toestel. Een investering die het geld meer dan waard is. De reden? Ontdek het nu zelf.

 

Waarom je nu zou moeten kiezen voor een iPhone 12

Liefhebbers van hightech spullen zijn enthousiast over de nieuwe iPhone 12. Het is algemeen bekend dat Apple verschillende formaten op de markt brengt, maar dit jaar wordt daarmee de kroon gespannen, aangezien je kunt kiezen uit maar liefst vier formaten. Kies voor de iPhone 12 mini met een afmeting van slechts 5,4 inch. Liever een groter toestel in je hand? Dan kom je helemaal aan je trekken met de iPhone Pro Max die maar liefst 6,7 inch groot is. Dit is overigens de grootste iPhone die ooit uitgegeven is. Je hebt ook nog een mooi tussenformaaten: 6,1 inch (iPhone 12 en iPhone 12 Pro).

 

Oled scherm voor alle modellen

Opvallend dit jaar is dat alle modellen van de iPhone 12 voorzien zijn van een Oled scherm. Dat geldt dus zowel voor de kleinste als de grootste uitvoering. Hierdoor maakt het niet uit voor welk model je kiest om optimaal te genieten van de beste beeldkwaliteit. Naast het Oled scherm is ook de vlakke rand weer terug.

 

5G proof iPhone modellen

5G is de toekomst van internet en de nieuwste modellen van Apple beschikken allemaal over 5G. Hierdoor ben je gegarandeerd van sneller en beter internet, ook op drukke plekken. Ideaal als je veel onderweg bent en dan gebruik maakt van internet. Updaten en installeren gaat niet alleen sneller, dit kun je probleemloos onderweg doen. Bovendien kun je overschakelen naar datamodus, zodat je accu langer meegaat als je een app opent die een snelle verbinding vereist.

 

Jarenlange updates voor de iPhone 12

Sommige toestellen houden er na verloop van tijd mee op, waardoor je een niet geupdate telefoon gebruikt. Dit is voor de nieuwe iPhone 12 helemaal niet van toepassing. Het toestel draait op iOS14 en natuurlijk de meest recente software. Het toestel is zo ontworpen dat het jarenlang voorzien zal worden van de nieuwste updates. Combineer je dit met 5G dan weet je zeker dat je voorlopig goed zit met een Apple iPhone 12.

Waarom je nu zou moeten kiezen voor een iPhone 12 scherm

Geniet jarenlang van je nieuwe Apple toestel

Het kopen van een nieuwe iPhone is een kostbare zaak. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een nieuw toestel aan te schaffen via een telecomprovider, waarbij je kiest voor een abonnement met toestel. Vergeet daarbij niet dat de telefoon een investering is die het waard is. Het toestel is niet alleen het nieuwste en modernste op dat vlak, je zult er jarenlang van kunnen genieten. De iPhone 12 is klaar voor de toekomst dankzij 5G en je bent gegarandeerd van de nieuwste updates. Daarnaast zijn de toestellen voorzien van de beste hardware die momenteel verkrijgbaar is.

 

Heb jij al de nieuwe iPhone 12 tot je beschikking?

 

 

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in