boek je vakantie bij de ANWB

Dit keer geen uitgebreide weekendtips zoals normaal maar slechts 1 weekendtip zondag 8 oktober 2017 voor gezinnen: ga naar Scheveningen voor een gezellige en leerrijke Haai tea. Wat dat is en hoe je je in kunt schrijven lees je in onderstaand bericht van WNF zelf.

 

Persbericht
Haai,

WNF-Regioteam Haaglanden organiseert voor de hele familie een leuke en leerzame middag over haaien.

Je komt meer te weten over de bescherming van haaien, een marien bioloog vertelt over de leefomgeving en het gedrag van haaien in Nederland en het Caribische gebied en bij Sea Life krijg je een rondleiding over verschillende haaiensoorten.

In de haaifive-hoek kan geknutseld worden door jongere kinderen en kun je op de foto met Shark Stanley (de Hamerhaai). Junior reporters gaan een haaien-expert aan de tand gaan voelen in een interview.

En natuurlijk is een Haai-tea niet compleet zonder het proeven van diverse soorten thee en hapjes!

Wanneer: Zondag 8 oktober 2017
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Locatie: Strandpaviljoen Solbeach in Scheveningen
Kosten: Kinderen tot 12 jaar: € 15,00 per persoon
Vanaf 12 jaar: € 19,50 per persoon

Vraag je ouder(s) om je snel aan te melden via haaglanden@wnfregioteam.nl, want alleen de eerste 50 aanmeldingen kunnen we plaatsen. Na ontvangst van de aanmelding sturen we een bevestiging met het hele programma en hoe je kunt betalen.

Haai Five!
WNF-Regioteam Haaglanden

 

Mocht het weer tegenzitten dan kun je natuurlijk ook met je kinderen gaan DIY‘en of de keuken induiken om bijvoorbeeld deze heerlijke perencake te bakken.

Ik hoop binnenkort ook weer andere weekendtips te kunnen plaatsen. Helaas kost het schrijven van deze artikelen heel veel tijd (lees ongeveer 5 – 6 uur!) en valt het bereik momenteel erg tegen, waardoor ik even aan het kijken ben of het wel interessant genoeg is voor mijn lezers of dat ik het in een andere vorm moet gieten.

Wat ga jij dit weekend doen? Wij hebben op zaterdag een een echte high tea ter gelegenheid van de verjaardag van mijn lieve schoonvader en zijn zus. Wellicht komt hier nog een leuk artikel over (niet over mijn schoonvader, maar over de high tea 😉

 

Dokteronline.com
Vorig artikelRecept peren Nutella cake
Volgend artikelWinactie Action cadeaukaart 10 euro (gesloten)
anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig, moeder en jonge oma. Duitse met Nederlands paspoort die ook jaren in Suriname heeft gewoond. Een paar steekwoorden die mij als redacteur van dit online magazine omschrijven. Mijn nieuwsgierige aard heeft ertoe geleid dat ik mijn tips die ik overal en nergens tegenkom graag met anderen deel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in