boek je vakantie bij de ANWB

Mensen kijken op het terras, nippen aan een volle bordeaux en genieten van smaakvolle escargots. Het hart van Amsterdam Oud-Zuid krijgt met de opening van Café Garçon een Franse twist. In de bistro aan de Johannes Verhulststraat geniet je van de klassieke Franse keuken.

 

Inhoud

Geniet van de Franse keuken

Strijk voor een lunch, diner of apéro neer bij Café Garçon. Het menu straalt in haar eenvoud en kent veel klassiekers. Zo geniet je tijdens de lunch van een salade Nicoise met verse tonijn of een baguette met steak en gruyère. Van een klassieke steak tartaar of een piepkuikentje van de rotisserie. Of apero; Blini’s met warm gerookte zalm of Escargots.

Maar er is meer: ook wat drank betreft kom je hier niet tekort. Er is een uitgebreide selectie van Franse dranken, naast alledaagse dranken zoals koffie, thee en fris.

 

Ode aan Frankrijk

Het restaurant aan de Johannes Verhulst ademt de sfeer van een Franse bistro. Het interieur en de menukaart vormen een harmonieus samenspel. Zo waan je je door de antieke tegels, de karakteristieke lampen en houten meubels in de interbellumperiode. Het gobelin wandtapijt heeft een prominente plek in de bistro en is een ode aan Frankrijk. Voortaan hoef je voor lekker en drinken niet meer naar Parijs te gaan, want hier waan je je in Parijs, ook al zit je in hartje Amsterdam.

À bientôt à Café Garçon!

 

Over Café Garçon

Café Garçon haalt de Franse sfeer naar Amsterdam Oud-Zuid. In de bistro strijk je neer voor een lunch, diner of apéro met vrienden, familie of je geliefde. Het oogstrelende interieur ademt de sfeer van de interbellumperiode en brengt je terug naar deze bijzonder tijd.  Het restaurant is sinds oktober open en via de website kun je gewoon reserveren. Maar natuurlijk ben je ook zonder reservering van harte welkom.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in