boek je vakantie bij de ANWB

Het is zomer en voor veel mensen de periode dat ze vrij zijn en even helemaal niets hoeven te doen. Sommige mensen gaan op vakantie, anderen genieten van dagjes uit in eigen land. Wat je ook doet: dit is alles wat je nodig hebt voor een geslaagde zomer.

 

Inhoud

Vakantie in eigen land

Ook in eigen land kun je prima genieten. Daarvoor hoef je echt niet per se naar het buitenland. Voordeel is dat je overal makkelijk en snel kunt komen met het OV of de auto en daardoor niet beperkt bent door een bepaalde hoeveelheid bagage die je mee mag nemen, zoals dit wel het geval is in het vliegtuig.

Voor een fijne vakantie in eigen land heb je eigenlijk maar 1 ding nodig: rust en ontspanning. Deze kun je op allerlei creëren. Zo kun je met een fijn puzzelboek of een roman op de bank liggen, haken of de kids zich laten vermaken met een Donald Duck. Of neem de tijd en ga samen een leuk spelletje spelen. Dat hoeft niet alleen met je kinderen, maar is ook ontzettend leuk om te doen met je partner. Zowel boeken, als tijdschriften en spelletjes vind je allemaal bij boekenvoordeel.nl.

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde zomer boekvoordeel

Heb je tieners in huis? Grote kans dat zij de zomervakantie zien als de perfecte smoes om laat op te staan en de hele dag te gamen. Omdat het vakantie is en de kinderen het hele schooljaar door gewerkt hebben mag je best een oogje dichtknijpen en je puber lekker laten gamen. Zorg er wel voor dat hij of zij gebruik maakt van een goede gaming mouse. Dat maakt gaming niet alleen leuker (denk aan allerlei leuke kleuren), maar de muis ligt ook nog eens beter in de hand. De gamingmous van Trust is verkrijgbaar in een wired en wiredless uitvoering.

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde zomer gaming mouse

 

Dagjes uit in eigen land

Warme temperaturen, het zonnetje en leuke dagjes uit in eigen land maken de vakantie compleet. Voor een dagje uit kun je gewoon in je eigen stad blijven onder het mom van: leer je eigen stad beter kennen. Veel mensen kennen tal van steden, maar hun eigen stad wordt vaak over het hoofd gezien. Toch liever een andere stad verkennen? Maak dan een leuke rondvaart door Amsterdam met Starboard Boats, breng een bezoek aan Giethoorn of laat de kinderen zich uitleven in één van de vele pretparken die het land rijk is.

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde zomer boekvoordeel rondvaart starboard boats

 

Vakantie in het buitenland

Voor veel mensen staat de vakantie ook synoniem aan een paar dagen in het buitenland vertoeven. Helaas brengt dat ook weer tal van uitdagingen met zich mee. Een grote ergernis tijdens vakanties is vooral het ontbreken van goed internet. Vooral als je gebruik maakt van de algemene camping Wifi kan het nogal eens gebeuren dat je minder of geen internet tot je beschikking hebt. Dat geldt zowel voor binnen- en buitenland.

Daarnaast staan sommige vakantielanden erom bekend dat ze niet altijd en overal goed internet hebben (dat geldt ook voor ons buurland Duitsland, maar ook in Oostenrijk waar je te maken hebt met hoogteverschillen). Om nog maar niet te spreken van de internetverbinding in de auto. Natuurlijk kun je dat oplossen door je telefoon als hotspot te gebruiken, maar er bestaat ook zoiets als de Fritz box.

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde zomer fritz box

De Fritz box neem je overal makkelijk mee, sluit je aan op stroom (of de sigarettenbrander in de auto), je doet er een simkaart in met voldoende Gb’s en je bent good to go. Op die manier hoef je je internet alleen te delen met partner en/of kinderen en kun je overal genieten van een goede verbinding, ook onderweg.  Mocht dit nog niet genoeg zijn, dan kun je ook de Fritz repeater gebruiken, waarmee je het internetsignaal versterkt.

 

Passende outfit voor je vakantie

Of je nu thuis of in het buitenland geniet van de welverdiende vakantie, een fijne outfit mag daarbij niet ontbreken. Afhankelijk van het weer kies je voor luchtige kleding, waarin je minimaal of niet zweet. Is het weet wisselvallig (typisch Nederlands)? Trek dan lagen aan, zodat je je door de dag heen aan kunt passen aan het weer.

Is het lekker zomers weer? Dan wil je natuurlijk ook bijpassende schoenen dragen. Bij voorkeur niet alleen trendy, maar vooral ook lekker comfortabel. Zoek je een paar dat gegarandeerd comfortabel is? Neem dan een kijkje op lazamani.nl  waar je de leukste slippers en sandalen kunt vinden.

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde zomer lazamani

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in