boek je vakantie bij de ANWB

Wil jij deze zomer genieten van een heerlijke barbecue? Sta jij al in de startblokken om te grillen? Doe dan nu mee met de Jumbo winactie en maak kans op een compleet BBQ pakket.

 

Inhoud

Jumbo de supermarkt die iedereen kent

Wie kent hem niet? Jumbo is de supermarkt voor iedereen. Hier haal je je dagelijkse boodschappen: van verse groente en fruit tot brood, vlees, vis en nog veel meer. Ben je jarig? Dan kun je bovendien 20% korting krijgen op gebak. Het uitgebreide assortiment, verse producten en de 7 zekerheden maken de winkel tot een veel bezochte supermarkt.

 

Jumbo barbecue

Grote kans dat je het al gezien hebt: in de vers schappen van Jumbo liggen deze zomer handige bakjes vol vlees en vis speciaal voor de barbecue. Voor deze bakjes geldt bovendien een speciale prijs: koop er 3 en krijg 1 gratis. Heerlijk dus als je lekker wil variëren. Overigens is niet alleen aan vlees- of visliefhebbers gedacht, ook vegetariërs en vegans komen aan hun trekken met de vele keuzes aan groente en fruit.

Geen inspiratie wat je kunt maken? Op de website van Jumbo vindt je niet alleen aanbiedingen, maar ook heerlijke recepten, onder andere voor de barbecue.

 

Jumbo winactie: maak kans op een compleet BBQ pakket

Wil jij gezellig met vrienden, familie of collega’s barbecueën? Goed nieuws: Jumbo geeft 2 complete BBQ pakketten weg in samenwerking met de YouTube-serie ‘Koken & Knoeien’. Het uitgebreide en lekkere pakket bestaat uit verschillende soorten vlees, vis, vega opties, groenten, stokbrood, sausjes, en nog veel meer! Hiermee ben je in één keer klaar om lekker te gaan genieten van de barbecue.

 

Kans maken op het complete BBQ pakket?

Vul het deelnameformulier in op jumbo.com/acties/bbq-winactie en laat weten voor hoeveel personen de BBQ is. Er worden 2 winnaars geselecteerd op basis van je motivatie waarom jij wilt winnen.

Op donderdag 17 augustus wordt het pakket bezorgd door Daan & Tobias, bekend van onze serie ‘Koken & Knoeien’. Je moet dus op deze dag beschikbaar zijn. Let op: er wordt ook een opname gemaakt, hier moet je dus mee akkoord gaan voordat je meedoet aan de winactie.

 

De winactie loopt vanaf: 30 juli t/m 12 augustus (week 31+32). Winnaars krijgen uiterlijk 15 augustus persoonlijk een bericht.

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in