boek je vakantie bij de ANWB

Bij tipsvoorjou maken we de decembermaand wat feestelijker met een paar leuke giveaways en natuurlijk tips voor de komende feestdagen. Doe vandaag mee en maak kans op een verwenpakket van Weleda Winter Comfort.

 

Inhoud

Weleda natuurlijke producten

Wist je dat Weleda zich richt op de productie van natuurlijke verzorgingsproducten voor hem en haar. Daarbij wordt gewerkt met 100% natuurlijk gecertificeerde stoffen. Alle producten zijn vrij van microplastics en genetisch gemodificeerde en van aardolie afgeleide ingrediënten. Verder zijn Weleda’s producten dierproefvrij. Ideaal dus voor een ieder die graag natuurlijke producten gebruikt die bovendien duurzaam zijn.

 

Weleda Winter Comfort cadeau set

In de winter heeft onze huid veel te verduren. Buiten kan het guur en koud zijn, binnen is de lucht juist droog en warm. Dit alles heeft impact op onze huid. Dat zie je bijvoorbeeld ook aan kapotte handen en schrale lippen. Gelukkig zijn er ook genoeg producten om de winter toch ongeschonden door te komen, met zachte handen, lippen en een goed verzorgde huid.

Overigens gaat het niet alleen om het gebruik van de juiste producten, maar ook om wat je van binnenuit gebruikt om je huid te ondersteunen. Zo is het raadzaam om ook in de winter genoeg water te blijven drinken en het gebruik van suiker sterk te beperken. Dat laatste is misschien lastig, vooral in de december maand, maar voor je huid en gezondheid is het wel beter.

Met het oog op de winter en de huidverzorging heeft Weleda een limited edition cadeauset op de markt gebracht met daarin een hand- en douchecrème. Door de unieke samenstelling bevatten de producten alles wat je huid deze winter nodig heeft. En het zijn niet alleen de ingrediënten die ervoor zorgen dat de producten bij de winter passen. Wat dacht je van het gebruik van onder andere steranijs, vanille en citroen die de verzorgingsproducten heerlijk laten ruiken? Meer winters dan dit krijg je het bijna niet!

 

Verwen je zintuigen onder de douche 200ml

Verwennerij voor je huid en je stemming: Aroma Shower Comfort. De douchecrème reinigt je huid zacht en behoudt je natuurlijke vochtbalans. De 100% natuurlijke geur van steranijs, zoete vanille en citroen brengt je in een ontspannen sfeer. De douchecrème ziet er bovendien feestelijk uit. Leuk voor in de zak van Sinterklaas of voor onder de kerstboom. Wist je dat deze Limited Edition douchecrème net als alle andere douchecrèmes van Weleda biologisch afbreekbaar is?

 

Winter Comfort handcrème

De crème is een ware voeding voor je huid door het gebruik van shea butter. Dankzij de granaatappelpitolie wordt de huidregeneratie ondersteund. Een andere belangrijke grondstof is pluimgierstzaadextract. Dit helpt om de huidbarrière te herstellen.

 

 Kerstwinactie maak kans op een verwenpakket van Weleda Winter Comfort

Kan jouw huid wel een kleine oppepper gebruiken in deze wintermaanden? Dan is deze winactie echt iets voor jou, want ik verloot het verwenpakket van Weleda Winter Comfort.

 

Wat moet je doen om kans te maken

Om kans te maken geef je antwoord op deze vraag: waardoor ruiken de producten heerlijk naar de winter?

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

 • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
 • Volg tipsvoorjou op Facebook
 • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
 • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans
 • Schrijf onder minimaal 3 andere artikelen een inhoudelijke reactie (uitgesloten winacties) en je naam gaat 5x in de naamloten machine

 

De winactie eindigt op 24 december om 00:00 uur. In de dagen na Kerst maak ik de winnaars bekend op Facebook. De winnaars worden zoals altijd geloot via naamloten.

Geen giveaway meer missen deze maand? Kom dan elke dag terug en open een nieuw deurtje van de tipsvoorjou adventskalender 2023 en check ook deze online adventskalenders 2023.

 

Dokteronline.com

31 REACTIES

 1. Door het gebruik van steranijs, vanille en citroen. Hoe dit dan precies vertaald wordt in een winterse geur weet ik niet maar daar ben ik erg nieuwsgierig naar. Ik doe graag mee!

 2. Steranijs, vanille en citroen zorgen voor deze berlijke geur.

  Wat ruikt steranijs lekker. Dat wordt genieten voor de gene die mag winnen!

  Succes allemaal en fijne winterse dagen, liefs Mariska.

 3. Wat een heerlijke verwennerij, natuurlijk doe ik mee! De producten ruiken heerlijk naar de winter door de geuren steranijs, vanille en citroen.

 4. Mmm, dit lijkt me zo lekker
  Door het gebruik van de geuren steranijs, vanille en citroen ruikt de douchegel en handcreme heerlijk naar de winter.

 5. Door het gebruik van de geuren steranijs, vanille en citroen ruikt de douchegel en handcreme heerlijk naar de winter. Dat klinkt goed, ik doe heel graag mee

 6. Wauw wat een verwennerij zou dit zijn! Ik maak graag kans!
  Mijn antwoord op de vraag is door het gebruik van steranijs, vanille en citroen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in