boek je vakantie bij de ANWB

Na een spectaculaire kick af tijdens Summer Fesival 1 vindt de komende weekends Summer Festival 2 plaats in Valkenswaard. Vanaf 14 juli tot 20 augustus is Longines Tops International Arena weer het Europees epicentrum van de paardensport, waar de beste springpaarden en -ruiters strijden om felbegeerde titels.

 

Inhoud

Summer festival 2: In full swing

Een weekend later is het tijd voor Summer Festival 2: Summer Festival in Full Swing. Het festival viert de vreugde en opwinding van de zomer en belooft een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen te worden. Tijdens dit festival komt een divers scala aan paardensportdisciplines samen, waaronder springen, dressuur en entertainment. Topruiters en -amateurs tonen hun vaardigheden in uitdagende competities, terwijl toeschouwers genieten van de adembenemende shows en demonstraties.

Meer informatie en kaarten voor dit evenement op 14 tot en met 16 juli vind je hier

 

Summer Festival 3: Summer Festival Finale

De maand juli wordt afgesloten met Summer Festival 3: Summer Festival Finale. Dit spannende evenement markeert het einde van de eerste editie van Summer Festival en gezien de reeks spectaculaire festiviteiten belooft het een onvergetelijke afsluiting te worden. Van intense springcompetities tot indrukwekkende dressuurpresentaties: dit evenement biedt een ongeëvenaarde show van talent, techniek en passie.

Meer informatie en kaarten voor dit evenement op 28 tot en met 30 juli vind je hier

 

Longines Global Future Champions

Longines Global Future Champions is een uniek evenement, gericht op opkomende talenten in de paardensport. Dit paardensport event biedt jonge ruiters van over de hele wereld de mogelijkheid om zich te meten met andere getalenteerde deelnemers. Het evenement combineert competitie, educatie en inspiratie om de ontwikkeling van jonge paardensporters te bevorderen. Met uitdagende wedstrijden en uitstekende faciliteiten stelt het evenement de jonge generatie in staat om ervaring op te doen in een professionele en stimulerende omgeving.

Meer informatie en kaarten voor dit evenement op 4 tot en met 6 augustus vind je hier. 

 

Longines Global Champions Tour of Valkenswaard

De Longines Global Champions Tour of Valkenswaard is een prestigieus evenement dat deel uitmaakt van de Longines Global Champions Tour. Valkenswaard verwelkomt de elite van de internationale paardensport voor een weekend vol spanning en spectaculaire competitie. De Longines Global Champions Tour of Valkenswaard is de viering van de paardensport op zijn best, waar deelnemers, toeschouwers en vip gasten genieten van topniveau springen, een fantastische en ongeëvenaarde sfeer en onvergetelijke momenten.

Meer informatie en kaarten voor dit evenement op 18 tot en met 20 augustus vind je hier. 

 

WBFSH Studbooks Jumping Global Champions Trophy

De World Breeding Federation for Sporthorses en Global Champions bundelen dit jaar voor het eerst hun krachten voor de organisatie van de stamboek Trophy in Valkenswaard. Het event zet toegewijde fokkers in de schijnwerpers en biedt ze een podium om fokverenigingen en -merken onder de aandacht te brengen. Dit uiteraard aan de hand van de atletische vermogens van de paarden en de ervaring en de behendigheid van de ruiters.

Het uitdagende parcours zorgt ervoor dat toeschouwers op het puntje van hun stoel zitten. Naast prijzengeld voor de deelnemers, kun je als paardensportliefhebber toekomstige relaties opbouwen en je oog laten vallen op verschillende stambomen. En dat alles onder het genot van livemuziek, winkels, horeca en een aanvullend entertainment programma.

Meer informatie over de evenementen, de programma’s en toegangskaarten voor de WBFSH Studbooks Global Champions Trophy in Valkenswaard zijn verkrijgbaar via deze link. 

 

Over Longines Tops International Arena

Longines Tops International Arena Valkenswaard is een internationaal gerenommeerd hippisch bedrijf dat jaarlijks verschillende paardensportevenementen organiseert. De spectaculaire Longines Tops International Arena is het epicentrum van de paardensport in Europa.

Het unieke complex van wereldklasse combineert modern design en technologie met traditionele waarden om zowel voor deelnemers, toeschouwers als VIP-gasten, van over de hele wereld, de perfecte omgeving te verzekeren.

Met paardenwelzijn als topprioriteit biedt de arena een 125m x 85m gras arena en maar liefst 4 zand arena’s met topkwaliteit bodems. Er zijn meer dan 500 uitmuntende stallen ontworpen, die de beste faciliteiten bieden voor grooms om de paarden te verzorgen.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in