boek je vakantie bij de ANWB

Vanaf 10 februari draait de film Marry Me in de bioscopen. Een romantische komedie waarbij het allemaal draait om het huwelijk, social media en beroemd zijn. Benieuwd naar de film? Lees dan snel verder en maak bovendien kans op vrijkaarten voor Marry Me, de romantische komedieserie.

Inhoud

Marry Me: het verhaal

De romantische komedie Marry Me is een moderne love story over beroemdheid, het huwelijk en social media. Met nieuwe nummers van Jennifer Lopez (Hustlers) en Latin music-ster Maluma, die zijn filmdebuut maakt in deze film.

Zangeres en superster Kat Valdez (Jennifer Lopez) en de aantrekkelijke rising star Bastian (Maluma) zijn het meest sexy celebrity couple ter wereld. Terwijl hun hit-song “Marry Me” steeds hoger klimt in de hitlijsten staan ze op het punt om te trouwen tijdens een concert in aanwezigheid van hun fans dat ook gelivestreamd zal worden.

Charlie Gilbert (Owen Wilson) is een gescheiden wiskundeleraar die door zijn dochter Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies) en zijn beste vriendin (Sarah Silverman) wordt meegesleept naar dit concert.

Wanneer Kat enkele seconden voor de ceremonie er achterkomt dat Bastian is vreemdgegaan met haar assistent, dreigt ze in te storten op het podium en valt haar flinterdunne leventje uit elkaar voor de ogen van miljoenen fans. Maar dan krijgt ze oogcontact met iemand uit het publiek.

Als datgene waar je bekend mee bent je teleurstelt, dan is misschien het onbekende wel de oplossing, en dus maakt Kat de impulsieve beslissing om met Charlie te trouwen. Wat begint als een ondoordachte en spontane reactie verandert in een onverwachte, maar tevens gecompliceerde romance.

Is het mogelijk voor twee mensen uit compleet verschillende werelden om een plek te vinden waar ze zich beiden thuisvoelen?

 

Cast van de film

Marry Me is geregisseerd door Kat Coiro (It’s Always Sunny in Philadelphia, Dead to Me) naar een scenario van John Rogers (The Librarians), Tami Sagher (30 Rock) en Harper Dill (The Mick) en is gebaseerd op de graphic novel van Bobby Crosby. De film is geproduceerd door Elaine Goldsmith-Thomas (Hustlers, Maid in Manhattan), Jennifer Lopez, Benny Medina (Hustlers, The Fresh Prince of Bel-Air) en John Rogers. Uitvoerend producenten zijn Alex Brown, Willie Mercer, Pamela Thur en J.B. Roberts.

 

Cast

Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley, Chloe Coleman, Sarah Silverman

Regisseur

Kat Coiro

Marry Me romantische komedie bioscoop poster
Copyright 2020 UNIVERSAL STUDIOS ALL RIGHTS RESERVED

 

Marry Me romantische komedie – doe mee en maak kans op vrijkaarten

Met het oog op Valentijn mag ik 3×2 vrijkaarten verloten voor deze romantische komedie. Kun je gezellig met je lover naar deze leuke film en samen genieten.

Om mee te doen aan deze prijsvraag wil ik graag dat je de volgende vraag beantwoord:

Omdat ik zelf dol ben op alles wat met romantiek te maken heeft wil ik van jou weten wat het meest romantische is dat iemand ooit gedaan heeft voor jou of wat jij voor iemand anders hebt gedaan.

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

 • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
 • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
 • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
 • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

De winactie eindigt op donderdag 10 februari 2022 om 00:00 uur. Op vrijdag 11 februari 2022 maak ik de winnaars bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij. Dan heb je dus nog ruim de tijd om iets leuks in te plannen voor Valentijn.

Dokteronline.com

20 REACTIES

 1. Ik heb geen romantische man helaas, maar het meest romantische was toch wel dat we getrouwd zijn op Bonaire, eind van dit jaar 25 jaar geleden ❤️

 2. Toen wij 32 jaar geleden trouwden was het doen van een aanzoek niet echt iets wat gedaan werd. Toen we 25 jaar getrouwd waren maakte mijn man dit helemaal goed, ik mocht in Italie uit een vliegtuig springen, freefall en beneden wachtte hij me op met rozen en een ring en vroeg me 25 jaar na dato alsnog. <3

 3. Mijn partner verrast met heerlijke overnachting met ontvangst met bubbels en een bed vol rozenblaadjes in de vorm van een liefdevol hart.

 4. Het meest romantische was toch echt wel dat ik ’s nachts door hem werd gewekt, er een ingepakte koffer in de gang stond met mijn paspoort er bovenop en dat we (gelukkig ging hij zelf ook mee ;)) ’s nachts vertrokken naar een het prachtige Madeira. Werkelijk alles had hij geregeld, tot in de puntjes! Als ik er aan denk krijg ik elke keer weer knikkende knieën.

 5. mn man heeft me op het San Marco plein in Venetie ten huwelijk gevraagd toen we precies 10 jaar samen waren.
  Hij had me uit het werk opgehaald en als verrassing naar het vliegveld gereden… wist dus nergens van

 6. Hoi Anja,

  Ik dacht dat mijn man iets romantisch zou zeggen. Maar mijn mijn is helaas niet zo. Meestal ben ik diegene die iets leuks voor Valentijn doet. Een kaartje stuurt, een advertentie in de krant laat plaatsen dat ik heel veel van hem hou. Maar omdat het kil blijft aan zijn kant, ben ik er mee gestopt. We weten wel dat we van elkaar houden. Hij is nog ouderwets. Maar een romantische avond uit verlang ik wel weer. Mede dat het in corona tijd niet kon, mis ik het wel.

 7. Ik ben 10 jaar geleden door mijn man verrast op een weekendje Parijs. In deze stad van de liefde heeft hij me in het restaurant van de Eiffeltoren ten huwelijk gevraagd.

 8. Mijn man is niet zo romantisch helaas. Wel ooit eens een weekendje weg gekregen met Valentijnsdag. En uiteraard uit eten, was erg gezellig en romantisch.

 9. Ik ben helaas zo romantisch als een baksteen, gelukkig is mijn vrouw net zo, en vinden we dat van elkaar dus niet zo erg. Ik kan met de beste wil van de wereld niets bedenken dat romantischer is dan dat ze alvast de kaarsen aangestoken had toen ik thuis kwam hahaha. Maar misschien als we winnen kunnen we samen naar deze film en wellicht komen we dan nog op wat inspiratie voor romantiek in de toekomst hihi. Hij lijkt mij alvast erg leuk om te gaan zien!

 10. Ik ben niet romantisch aangelegd. Het meest romantische zal dan een speurtocht door het huis zijn geweest met als einddoel een valentijnscadeautje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in