boek je vakantie bij de ANWB

We mogen momenteel dan nog volop genieten van de zon, maar met dit zonnige weer heeft je huid toch het een en ander te voorduren gehad. Goed nieuws! Met een behandeling van BLOY Institute is huidschade makkelijk te herstellen. Inspiratie nodig? Ontdek welke behandeling bij jou past met een vrijblijvende skin scan bij BLOY.

 

Inhoud

Totaalconcept

BLOY onderscheidt zich door de meest geavanceerde apparatuur en door te werken met een totaalconcept. Ze hebben alles onder één dak: huidtherapeuten, skin experts, body specialisten en cosmetisch artsen van de vooraanstaande Clinic 28. Het team werkt allemaal heel nauw met elkaar samen en zijn ontzettend goed op elkaar ingespeeld. Zo kan je voor al je treatments terecht op één adres – ideaal voor de busy boss babe!

De specialisten bij BLOY Institute beginnen altijd met een uitgebreide huidscan om de conditie en leeftijd van je huid te bepalen. Deze gratis scan geeft inzicht in huiddikte, ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en aanmaak van nieuw collageen. Deze scan wordt gemaakt om eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar advies te geven. Elke huid is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Ook werken ze bij BLOY met een collageenscan – deze scan geeft inzicht in het collageengehalte in je huid. Daarom wordt bij BLOY voor iedere cliënt een persoonlijk behandelplan gemaakt, afgestemd op jouw #skingoals.

 

Schoonheid van binnenuit

Bij BLOY geloven ze in drie pijlers die belangrijk zijn voor het behouden van een stralende huid: werk van binnenuit, werk thuis met geadviseerde skincare producten, en plan je beauty behandelingen in de salon. Dit kunnen 4-wekelijkse facials zijn zoals peelings, laserbehandelingen, zuurstofbehandelingen en bindweefselmassages. Je kan zelf veel voor je huid betekenen met het innemen van supplementen. Bij BLOY werken ze met de omega vetzuren, het collageenpoeder en het detoxpoeder van Cellics. Laat je adviseren bij BLOY en ontdek your best skin ever.

 

Over BLOY Institute

BLOY Institute is dé boetiekkliniek in Amsterdam-Zuid voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. De uitgebreide huidscan die BLOY Institute gratis uitvoert, is de start van een optimaal verzorgingsplan naar de behoefte van jouw huid. Bij BLOY Institute wordt gewerkt met krachtige behandelingen die in de diepere huidlagen werken om maximale vertraging in huidveroudering te realiseren. Ook is er via de online shop een rijk aanbod aan producten van merken als LABAREAU, iS Clinical, en PCA Skin, waarmee consumenten een thuisspa creëren.

 

Openingstijden maandag t/m zaterdag 09:00-18:00, met een koopavond op donderdag 09:00-21:00

Dokteronline.com
Vorig artikelTips voor het kiezen van de perfecte linnenkast voor jouw slaapkamer
Volgend artikelWaarom ook jij deze zomer een buitenkeuken wil hebben
anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig, moeder en jonge oma. Duitse met Nederlands paspoort die ook jaren in Suriname heeft gewoond. Een paar steekwoorden die mij als redacteur van dit online magazine omschrijven. Mijn nieuwsgierige aard heeft ertoe geleid dat ik mijn tips die ik overal en nergens tegenkom graag met anderen deel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in