boek je vakantie bij de ANWB

Vandaag is dag 2 van de winweek en met deze winactie maken maar liefst 3 personen kans op 2 toegangskaarten voor de Vakantiebeurs 2018. Doe mee met de winweek maak kans op 3 x 2 toegangskaarten Vakantiebeurs 2018.

 

Inhoud

Wat houdt de winweek in?

Vanaf vrijdag 1 december tot en met donderdag 7 december 2017 wordt er elke dag om een prijs weggegeven op de website. De winactie wordt in principe om 12:00 uur online gezet. De prijzen verschillen heel erg: van toegangskaarten tot shoptegoed en alles daar tussen in.

Om deel te kunnen nemen moet je de aangegeven stappen stipt opvolgen,anders ben je van deelname uitgesloten. Ik raad je ook aan om even de voorwaarden winactie even goed door te lezen, zodat je weet waar je aan toe bent.

De winnaars worden zoals altijd eerlijk getrokken via naamloten. Het filmpje daarvan wordt ook op facebook geplaatst. De winnaars worden op maandag 11 december 2017 bekend gemaakt, zodat de prijzen als het goed is nog voor Kerst in huis zijn bij de winnaars.

 

Vakantiebeurs 2018

De Vakantiebeurs 2018 vindt plaats van woensdag 10 januari tot en met zondag 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is de place to be als je je wilt oriënteren voor je volgende vakantie. Op de beurs vind je grote bedrijven zoals Thomas Cook/Neckerman, Sunweb, Zoover, De Jong Intra Vakanties en Van der Valk Vakanties. Daarnaast zijn ook TUI, Kras, Corendon en Sunliner present.

Overigens hoef je niet alleen passief te komen genieten, er worden namelijk ook diverse workshops gegeven. Op zaterdag is er bovendien de Night at the Vakantiebeurs. Alle stands op de beurs zijn die dag tot 20:00 uur open en tot 22:00 uur kun je in de Experience Hal genieten van een hippiemarkt, live entertainment, tropische drankjes en allerlei culinaire versnaperingen.

 

winweek toegangskaarten vakantiebeurs 2018 bezoekers

 

Maak kans op 3 x 2 toegangskaarten Vakantiebeurs 2018

Hopelijk ben je nog niet afgehaakt door bovenstaande, want nu komt het leukste: ik mag maar liefst 3 personen blij maken met 2 toegangskaarten voor de Vakantiebeurs 2018.

 

Wat moet je doen om kans te maken:

  • Volg mij op Fb-pagina
  • Laat in een reactie hieronder achter met wie jij naar de Vakantiebeurs 2018 wilt gaan

 

Optioneel:

 

Pas als je alle stappen hebt ondernomen doe je mee aan de winactie. Dit wordt gecontroleerd (liken en disliken betekend automatisch dat je niet meer deelneemt, zie ook de voorwaarden).

Alle stappen doorlopen? Dan maak je vanaf nu kans om te winnen.

 

Veel succes!

 

winweek toegangskaarten vakantiebeurs 2018 logo

 

*Copyright foto’s zijn afkomstig van de pressroom van Jaarbeurs

Dokteronline.com

34 REACTIES

  1. ik ben er nog nooit geweest, weet ook niet of het wat voor mij is omdat ik altijd precies weet waar ik heen wil.
    maar snap dat het voor andere een leuke beurs kan zijn

  2. Super leuke actie dit! Ik wil heel graag met mijn vriend naar de Vakantiebeurs om inspiratie op te doen voor onze reis volgend jaar. We willen heel graag rondtrekken door Australië en Nieuw- Zeeland :-).

  3. Lijkt me gezellig om samen met mijn man en kids heen te gaan. We weten nog niet wat we willen met de zomer van 2018. Tips en wie weet de vakantie boeken ?

  4. Ik doe heel graag mee om samen met mijn moeder hier naar toe te gaan. Ben nog heel erg op zoek naar onze volgende vakantie nu de caravan verkocht is, hier zou ik vast genoeg ideetjes opdoen

  5. Leuk zeg! Ik twijfel zoals ieder jaar nog tussen een aantal bestemmingen, misschien kan ik hier de knoop doorhakken voor de komende zomervakantie?!

  6. Hoop nog mee te mogen loten voor de toegangsbewijzen voor de vakantiebeurs. Ik ben di jaar niet op vakantie geweest door omstandigheden 1 jaar revalideren en 2 operaties als gevolg van een gebroken knieschijf en heb er veel zin in voor het komende jaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in