boek je vakantie bij de ANWB

Een trend van de afgelopen jaren waar je niet om heen kan is het verwerken van zwarte elementen in het interieur. Het is een kleur die op een nieuwe manier gebruikt en waarmee je luxe met een industriële look kan combineren. Veel mensen zijn er fan van en je kan dit dan ook toepassen in je huis in verschillende stijlen. Ook voor accessoires en voor raambekleding wordt er steeds vaker voor de kleur zwart gekozen, het is dan ook een trend waar je niet meer om heen kan en iedereen heeft bijna wel iets van deze stijl in het huis verwerkt. Wil je meer weten over het stijlen van zwarte items in je huis? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie.

 

Inhoud

Raambekleding in deze populaire stijl

Veel mensen kiezen ervoor om de populaire kleur zwart voor het interieur mee te nemen in de bekleding van de ramen. Omdat er natuurlijk zoveel verschillende soorten raambekleding zijn, is het dan ook een goed idee om hier te kijken naar welke soort jij het mooiste vind omdat vrijwel alles beschikbaar is in het zwart. Ga dus goed per ruimte na aan wat voor soort raambekleding jij de voorkeur geeft.

 

Verschillende soorten raambekleding die je kan kiezen in het zwart

Je kan natuurlijk kiezen voor gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, lamellen en jaloezieën in huis, al deze soorten raambekleding kan je kiezen in de populaire kleur zwart. Wat het meest populair is op dit moment zijn zwarte houten jaloezieën. Dit past heel mooi bij de industriële effect wat je ermee wilt creëren, maar het staat ook heel erg luxe. Het draagt bij aan een nette afwerking van je huis en het kan net dat beetje extra luxe gevoel geven. Zeker als je dit ook nog eens combineert met andere zwarte elementen in je huis.

 

Andere accessoires in huis

Naast de raamdecoratie in het zwart zijn ook zwarte accessoires en afwerkingen heel erg populair. Zo zijn er heel veel mensen die kiezen voor zwarte stalen deuren, ook dit geeft weer een luxe gevoel maar tegelijkertijd ook die industriële look waar veel mensen voor willen gaan. Ook zwarte handvaten en kranen zijn niet te missen om de look van je huis af te maken. Natuurlijk kan je dit ook weer doortrekken in vazen en ander meubels, maar vergeet niet af en toe een licht gekleurd element toe te voegen voor de balans in huis.

 

 

 

 

Dokteronline.com

2 REACTIES

  1. Ik vind zwarte raamdecoratie ontzettend mooi. Het enige nadeel is dat het veel stof aan trekt. Wij hebben aan een raam zwarte lamellen en dat stof verwijderen is niet mijn favoriete klus, haha.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in