boek je vakantie bij de ANWB

Het is je vast wel eens opgevallen bij een evenement of in een restaurant: de bierviltjes zijn bedrukt. Wil je dit zelf ook voor een bijzondere aangelegenheid of evenement? Dat kan! Er zijn namelijk genoeg redenen te bedenken om een bierviltje te bedrukken.

Inhoud

Bierviltjes bedrukken voor promotie

Een bierviltje is een uitstekend promotiemiddel om een logo of tekst op te laten drukken. Zeker door gebruik van felle kleuren en een cool design zorg je voor opvallende promotie. Doordat een bierviltje buiten de horecabranche weinig wordt gebruikt, kun jij jezelf al snel onderscheiden van de rest door bierviltjes te bedrukken.

Het gebruik van een logo is natuurlijk vooral relevant voor bedrijven en verenigingen, maar je kunt ook zelf een logo bedenken om op te vallen. Van de carnavalsvereniging tot vriendengroepen en sportclubs. Voor iedere groep is wel een reden en manier te bedenken om dit promotiemiddel in te zetten!

Bierviltjes als aankleding voor een feest

Komt er binnenkort een feest aan waar je nog leuke versiering en aankleding wilt verzorgen? Je kunt voor deze gelegenheid bierviltjes bedrukken met een persoonlijke touch. Denk aan een portret van het feestvarken, de initialen of de datum van een jubileumfeest of een ander persoonlijk detail.

Daarbij kun je ook de drankenkaart of programma van het feest op het viltje bedrukken. Hiermee heeft het een dubbele functie, waardoor je een functioneel én persoonlijk ontwerp hebt.

Bijpassend kun je ervoor kiezen de bierviltjes in een originele vorm te laten drukken. Naast een “standaard” vierkantje of rondje kun je namelijk ook kiezen voor een hartje, schild, zeshoek of driehoek bierviltje. Dit kun je afstemmen op het thema en de rest van de aankleding van het feest.

Bierviltjes functioneel inzetten

Wanneer je een evenement organiseert en zoekt naar een functioneel promotiemiddel, kun je ook bierviltjes gebruiken. Een originele manier is bijvoorbeeld door bierviltjes te bedrukken met ruimte om te schrijven. Want hoe vaak komt het wel niet voor dat er op een bierviltje wordt geschreven?

Door hiervoor ruimte te faciliteren voor het achterlaten van contactgegevens of een berichtje, wordt jouw bierviltje hét voorwerp dat wordt doorgegeven op het evenement.

Stel bijvoorbeeld een vraag aan de ene kant van het viltje en biedt op de andere kant ruimte om deze vraag te beantwoorden. Ook kun je ruimte bieden voor het invullen van contactgegevens zodat je het viltje als een soort visitekaartje kunt inzetten.

Door de schrijfruimte te combineren met een logo of eigen contactgegevens op de andere kant van het viltje, blijf je wel herkenbaar en valt makkelijk te herleiden waar het bierviltje vandaan komt.

Zo val je op met jouw bedrukking

Wanneer je een bierviltje gaat ontwerpen voor één van bovenstaande redenen wil je natuurlijk wel opvallen. Dit kun je onder andere doen door een bierviltje te bedrukken met:

  • Felle kleuren in tekst en logo
  • Een originele vorm zoals een hartje, zeshoek of uitsnede van jouw ontwerp
  • Dubbelzijdige bedrukking van twee verschillende ontwerpen
  • Stevig materiaal voor het mooiste resultaat

Heb jij al een tof idee die je graag wilt uitwerken op een bierviltje? Je kunt jouw ontwerp zelf eenvoudig laten realiseren via een online drukkerij, zoals Drukland. Op deze plek heb je keuze uit talloze mogelijkheden en kun je ook voor kleine oplages jouw bierviltjes bedrukken.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in