boek je vakantie bij de ANWB

Aangezien meer bedrijven afhankelijk zijn van de effectiviteit van bedrukte bedrijfskleding om hun bedrijf te promoten, stijgt het in populariteit. Er zijn veel bedrijven die op alle denkbare manieren gebruik maken van innovatieve manieren van nieuwe promotie. Bedrukte of geborduurde werkkleding zorgt ervoor dat je merk onderscheidend blijft en blijvende voordelen heeft.

Draag jij of je werknemers elke dag werkkleding? Als het antwoord “ja” is, is het tijd om je werkkleding te laten borduren of te bedrukken met je eigen logo en design. Waarom? Elk kledingstuk kan er professioneler uitzien door er borduurwerk op aan te brengen. Bovendien kan je de naam of het embleem van je bedrijf op laten zetten zodat iedereen die het ziet, weet wat jullie doen en waar hij jullie kan vinden.

 

Inhoud

4 Voordelen van bedrukte werkkleding

Nu gaan we 4 voordelen met je delen waarom je werkkleding zou moeten bedrukken of borduren met je logo en misschien ook je ontwerp erop.

 

1. Een goede eerste indruk

Zo is het van cruciaal belang dat de werkkleding in kwestie zowel zo goed mogelijk bedrukt is als gemaakt is van hoogwaardige materialen.

Je doelgroep zal zich namelijk vaak een eerste oordeel over je bedrijf vormen aan de hand van de kleding die je medewerkers dragen. Het is echt niet nodig om het belang van de eerste indruk te beschrijven; het volstaat te zeggen dat er veel voordelen aan verbonden zijn om alles de eerste keer goed te doen. Er is niet veel dat onaantrekkelijker is dan een groep werknemers in ondermaatse kleding en uniformen die duidelijk goedkoop zijn gemaakt.

 

2. Verbetert je merkimago

Als je ervoor kiest je werkkleding te laten bedrukken, biedt dit je bedrijf een breed scala aan mogelijkheden voor branding en helpt je zo bij het creëren en uitbreiden van je naamsbekendheid. Door merkproducten en logo’s op je werkkleding te laten borduren, of je nu kiest voor een geborduurd ontwerp of voor een gedrukt ontwerp, kunnen potentiële klanten zien wat je verkoopt of wat je doet en kan ook een profiel van merkbekendheid worden opgesteld.

Het zal je misschien verbazen om te horen dat de uniformen die je werknemers dragen je kunnen helpen je te onderscheiden van de concurrentie, daarom is het hebben van werkkleding met een merknaam essentieel voor het opbouwen van een relatie tussen je werknemers en je klanten. Je wilt dat mensen het embleem of de zin op je werkkleding herkennen, en geborduurde werkkleding biedt je die mogelijkheid.

 

3. Puur gemak

Iets anders is dat het altijd goed is om te onthouden dat doe-het-zelf projecten voor het bedrukken en verwerken van kleding weliswaar technisch haalbaar zijn, maar dat dit nog niet betekent dat ze ook praktisch zijn. Het tegendeel is waar, want pas als je daadwerkelijk probeert kleding op deze schaal te bedrukken, wordt duidelijk hoe moeilijk het is om de taak correct uit te voeren. Procedure die veel oefening vergt om er goed in te worden en nog meer oefening om te perfectioneren. Daarom is het zinvol om het werk weer eens aan de specialisten over te laten, aangezien je beslist veel belangrijkere dingen hebt om je tijd in te steken. Vanatex is een bedrijf die gespecialiseerd is in het bedrukken en borduren van werkkledij.

 

4. Veiligheid

In sommige beroepen moet je gekleed zijn in een volledig uniform met je functietitel geborduurd op de achterkant van je shirt of een bedrijfslogo om je werkgever te identificeren.

Organisaties in de voedings-, gezondheids- en bouwsector kunnen je bijvoorbeeld verplichten je functietitel op een geborduurd overhemd of jasje te zetten. Je kan verplicht worden een geborduurd hesje met hoge zichtbaarheid te dragen, zodat je zichtbaar bent en andere werknemers weten voor welk bedrijf je werkt bv; in de bouw of wegenwerkers.

Geborduurde uniformen zijn ongetwijfeld een uitstekende manier om je bedrijf en werknemers te identificeren.

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in