boek je vakantie bij de ANWB

Een goed werkende verwarming is in Nederland geen overbodige luxe. Om van optimaal woongenot te kunnen profiteren moet het huis onder alle omstandigheden een aangename temperatuur hebben. Hele strenge winters kennen we hier gelukkig niet, maar de herfst en winter kunnen toch behoorlijk koud zijn. Comfort en luxe gaan hand in hand met een designradiator van Soak.

 

Inhoud

Verwarming kiezen die bij jou past

Misschien heb je het zelf nog meegemaakt dat jullie thuis alleen de beschikking hadden over een grote houtkachel. Deze stond altijd centraal in de huiskamer, waar het soms wel te warm werd. Als je dan echter naar boven ging, wist je niet hoe snel je onder de dekens moest kruipen om het enigszins warm te krijgen. Gelukkig is dat tegenwoordig in de meeste gevallen niet meer zo en heb je een ruime keuze als het aankomt op het verwarmen van het huis.

De meest voor de hand liggende optie om een comfortabel en warm huis te krijgen is door het installeren van centrale verwarming. Helaas zijn radiatoren nogal lomp wat het ontwerp betreft en trekken zij vaak alle aandacht in de kamer. Veel mensen proberen dan ook van alles om de radiatoren weg te werken. Van het verschuiven van de meubels tot het plaatsen van een grote ombouw. Gelukkig kan het ook veel makkelijker door te kiezen voor een designradiator  van Soak.

 

comfort en luxe met designradiatoren
                                   Designradiator verticaal Shutterstock

 

 

 

Designradiatoren voor elke kamer

De designsradiatoren zijn afgestemd op verschillende interieurstijlen, van strak tot heel subtiel voorzien van een zachte kleur. Hierdoor kun je de radiator perfect afstemmen op jouw wensen en eisen. Ideaal als je op zoek bent naar de perfecte verwarming voor de woonkamer en de radiator best een eyecatcher op zich mag zijn. Wil je een keer echt iets anders? Kies dan voor een horizontale uitvoering

Natuurlijk is er niet alleen aan de woonkamer gedacht. De verschillende designradiatoren komen in elke ruimte optimaal tot hun recht. Voor velen is de badkamer dé plek bij uitstek om even bij te komen. Een heerlijke douche of bad om te ontspannen horen daar ook bij. Een handdoekradiator zorgt ervoor dat je handdoeken niet alleen snel drogen, maar ook heerlijk warm zijn als je onder de douche of uit bad komt.

 

comfort en luxe met designradiator handdoekradiator
                                                 Handdoekradiator Shutterstock

Betaalbare luxe voor iedereen

Soak heeft zich tot doel gesteld om luxury for less aan te bieden, zodat luxe voor iedereen betaalbaar wordt. Doordat zij rechtstreeks van de fabriek kopen en geen showroom hebben kunnen zij de prijzen van hun producten laag houden. Gelukkig snappen zij dat het nogal lastig is om online te kunnen bepalen of het product werkelijk aan jouw wensen en eisen voldoet. Daarom mag je producten die net iets anders zijn dan je je had voorgesteld gratis retourneren. Bovendien worden bestellingen altijd gratis verzonden.

*Advertorial

Dokteronline.com

15 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in