boek je vakantie bij de ANWB

Een tijd geleden mocht ik een aantal houten sieraden en een houten horloge uitzoeken bij Creative Use of Technology. Samen met mijn dochter hebben we de hele webshop doorzocht naar leuke accessoires, waarmee je een fashion statement kunt maken. Vandaag lees je in mijn review houten sieraden en horloge Creative Use of Technology of we geslaagd zijn en of de sieraden en het horloge bevallen.

 

Inhoud

De producten van Creative Use of Technology

Een kijkje in de webshop van Creative Use of Technology laat zien dat het bedrijf unieke sieraden en horloges van hout en natuurlijke materialen maakt. Overigens vind je er niet alleen sieraden, maar ook leuke accessoires voor in huis, zoals verlichting en wanddecoratie. Daarnaast is het assortiment aangevuld met houten hoesjes voor de iPhone en Samsung Galaxy toestellen.

Voor sommige producten geldt dat deze gepersonaliseerd kunnen worden. Je kunt bijvoorbeeld bij het bestellen van een houten hoesje of horloge aangeven welke tekst je gegraveerd wilt hebben aan de achterkant. Ideaal als je een gepersonaliseerd cadeautje wilt geven, dat ook nog eens gemaakt is van natuurlijke materialen zoals hout en leer.

Zoals reeds aangegeven wordt voor de productie van de artikelen gebruik gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen (grotendeels). Denk daarbij aan hout, leer, maar ook karton, takken en mos. Hiermee wordt ingespeeld op de heersende accessoire trends winter 2017/2018, waarbij houten sieraden en accessoires een must zijn.

 

Review houten sieraden en horloge Creative Use of Technology

Wij mochten een aantal producten uit de webshop uitzoeken om te reviewen. De keuze is gevallen op:

 • Houten horloge met tekst voor mijn man
 • Twee kettingen met miniatuurfles en inhoud
 • Statement ketting met kat
 • Houten oorbellen (merel)

Alle sieraden en het horloge zijn verpakt in mooie bijpassende dozen (helaas was dochterlief veel te nieuwsgierig en werd alles bijna direct uitgepakt, dus heb ik daar geen foto’s van). Mijn man was blij verrast met het horloge en draagt het eigenlijk elke dag. Het was een verlaat cadeau voor onze 20ste trouwdag 30 juni jl. (een jubileum aangezien wij die dag 20 jaar geleden in het huwelijksbootje zijn gestapt).

 

review houten sieraden creative use of technology houten horloge

review houten sieraden creative use of technology houten horloge inscriptie

 

 

De miniatuurflessen aan een ketting zijn heel leuk bedacht en spreken jongeren echt aan heb ik gemerkt. Eén van de flesjes is gevuld met hout en heeft de bijpassende tekst: ‘Ik hout van jou’ en de andere fles is gevuld met mos en de tekst: ‘Jij bent mijn kos mos’. Heel leuk om iemand cadeau te geven.

 

review houten sieraden creative use of technology ketting

 

review houten sieraden creative use of technology ketting 1

De statement ketting met houten kat is ideaal voor als je op zoek bent naar out of the box sieraden. Een saaie outfit zal dankzij het dragen van deze ketting gegarandeerd alle aandacht trekken. De houten Merel oorbellen zijn klein maar fijn. Ondanks dat ze klein zijn voegen ze een subtiele speelse touch toe aan elke outfit. De oorbellen zijn dan ook een echte aanrader als je op zoek bent naar sieraden die uniek zijn en toch op allerlei manieren gecombineerd kunnen worden.

 

review houten sieraden creative use of technology oorbellen

 

Voordelen Creative Use of Technology

 • Uniek
 • Deels te personaliseren
 • Grotendeels gemaakt van natuurlijke materialen
 • Out of the box designs
 • Trendy
 • Goede kwaliteit
 • Perfect om cadeau te doen aan je geliefde

 

Nadelen

Er zijn geen nadelen te bedenken. Mocht je pech hebben en het horloge gaat bijvoorbeeld stuk of je krijgt toevallig een model met productiefout, dan heb je net als in andere webshops gewoon garantie. Je stuurt het product op na afstemming en zij gaan het dan herstellen of vervangen.

Waarom ik dit weet? Toevallig had het horloge van mijn man een probleem. Dat is echter heel snel en bijzonder netjes opgelost. In totaal was het horloge maar twee dagen weg. Inmiddels draagt mijn man het horloge weer met veel plezier en wil hij het ook niet meer missen.

 

Algemeen oordeel over de houten sieraden en horloge van Creative Use of Technology

Zowel de producten als de service zijn top. Leuk om jezelf eens te verwennen, maar ook een aanrader als je een ander wilt verrassen met unieke houten sieraden of een houten horloge. Van ons krijgen de houten sieraden en horloge een dikke 9.

 

*Dit artikel is een samenwerking

 

 

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in