boek je vakantie bij de ANWB

Er zijn dingen die in elk huishouden onmisbaar zijn. Dingen die je pas op waarde schat als je ze ineens moet missen of als deze nodig zijn. Vooral in een huishouden met kinderen en dieren heb je onmisbare huishoudelijke artikelen. Waarschijnlijk sta je er niet bij stil, maar dit item is onmisbaar in elk huishouden.

 

Inhoud

Huishoudelijke producten die je standaard in huis moet hebben

Als je aan onmisbare huishoudelijke producten denkt, dan is de kans groot dat je denkt aan dingen zoals een stofzuiger, bezem, stoffer en blik of bijvoorbeeld een emmer. Niet zo gek, want dit zijn ook echt dingen die je bijna dagelijks kunt gebruiken. Al dan niet in combinatie met ander producten zoals schoonmaakmiddelen, doekjes, handdoeken, theedoeken en bijvoorbeeld een afdruiprek voor de vaat. Standaard producten waar niemand zonder kan.

 

Dit item is onmisbaar in elk huishouden

Als je op jezelf woont of met je partner dan kun je de huishoudelijke producten beperken. Alles is overzichtelijk en schoonmaken is vaak vooral bijhouden. Anders wordt het als je een huisdier hebt en/of kinderen. Door de komst van een leuke viervoeter of gezinsuitbreiding wordt je hele huishouden op de schop gegooid. Ineens is het niet meer vooral bijhouden, maar echt schoonmaken geblazen.

Daarbij moet je rekening houden met de lieve viervoeter die een aantal keer per jaar de vacht wisselt, wat je kunt zien aan de hoeveelheid haren die in huis ronddwarrelen. En voor een kind geldt dat het allemaal te overzien is zolang je kind een baby is, maar zodra het gaat kruipen en zelfstandig begint te eten, dan kun je blijven schoonmaken.

Omdat er maar weinig mensen zijn die tijd hebben om dagelijks uren het huis bij te houden, moet je slim gebruik maken van handige huishoudelijke producten. Kies bijvoorbeeld voor een robotstofzuiger of een steelstofzuiger, waarmee je snel een rondje kunt doen door de woonkamer. Een stoomreiniger maakt niet alleen schoon, maar ontsmet ook direct zonder daarbij gebruik te moeten maken van agressieve schoonmaakmiddelen.

Maar er is nog een bijzonder item dat door veel mensen over het hoofd gezien wordt als het gaat om gemak, zeker is een huishouden met huisdieren en kinderen. Dat is namelijk een kruimeldief.

 

Waarvoor kun je de kruimeldief allemaal gebruiken?

Misschien denk je nu dat een kruimeldief vooral handig is als je inderdaad een huisdier hebt (vanwege alle haren of veren) of een kind. Toch komt een kruimeldief vaker van pas dan je denkt. Je kunt deze onder andere gebruiken voor:

  • Het schoonmaken van lades en kasten
  • Schoonmaken van toetsenbord en tussen de kabels
  • Makkelijk schoonmaken van de auto
  • Kruimels opzuigen in bed of op bankstel na het snacken
  • Ideaal bij het schoonmaken van de radiatoren

Dit item is onmisbaar in elk huishouden

Maak kennis met de futuristische ROIDMI P1 Pro kruimeldief

Misschien denk je bij een kruimeldief aan een onhandig sta-in-de-weg product. Voor veel designs klopt dit beeld misschien wel. Gelukkig is er ook een uitzondering op, namelijk de futuristische ROIDMI P1 Pro kruimeldief. Als je de kruimeldief op het eerste gezicht ziet zou je niet denken dat het om een kruimeldief gaat.

Het design doet velen denken aan een zaklamp of een te groot uitgevallen scheerapparaat. Niet zo gek, want het ontwerp is bijzonder slank, amper groter dan een pak melk en weegt slechts 500 gram. Je hebt keuze uit verschillende kleuren, zodat je de kleur af kunt stemmen op je interieur of de rest van je huishoudelijke producten.

Dit item is onmisbaar in elk huishouden Rodmi PRO 1 kruimeldief

 

Verkijk je overigens niet op het kleine en handzame formaat, want de ROIDMI kruimeldief is voorzien van een krachtige borstelloze motor die maar liefst 130.000 toeren per minuut draait. Met een vacuümkracht van 13.000 Pa levert de kruimeldief bijna 50% van de kracht van een gemiddelde grote stofzuiger. Ideaal dus om de haren van je geliefde viervoeter van het bankstel te zuigen of het verkruimelde koekje van een kind in een mum van tijd opgeruimd te hebben.

De kruimeldief is voorzien van 2 standen, zodat je hardnekkig vuil probleemloos weg kunt werken. Makkelijk en snel op te laden dankzij het bijgeleverde USB-C kabel. De laadtijd is 2,5 uur, waarna je maximaal 24 minuten met de kruimeldief kunt zuigen.

Extra handig: de kruimeldief is voorzien van een LED lampje waardoor je meer overzicht hebt als je in een donker hoekje of een la moet schoonmaken. De RODMI kruimeldief heeft een extra filter om stof, vuil en bacteriën tot 3 micron veilig op te vangen. De filter kun je heel makkelijk losmaken en reinigen met water.

Dit item is onmisbaar in elk huishouden Rodmi PRO 1 kruimeldief 1

Heb jij al een kruimeldief in huis?

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in