boek je vakantie bij de ANWB

Voor het welbekende Google maps geef ik recensies over diverse winkels, musea, parken en andere attracties, maar hoe leuk is het om op internet op zo’n gezellige site als deze een complete review te geven. Deze keer wil ik het hebben over vakantiepark Het Stoetenslagh in Rheezerveen, Overijssel.

 

Onze ontdekking van dit vakantiepark

Bij toeval ben ik bij dit park terecht gekomen een aantal jaar geleden: ons gezin wilde een dagje uit naar een pretpark, waar we nog niet eerder geweest waren en ons oog viel op attractiepark Hellendoorn. Daar zal ik het hier verder niet over hebben, dat is een aparte review waardig, maar dat was wel de aanleiding tot het vinden van Het Stoetenslagh.

Leestip: 10 Tips voor korting bij pretparken

Aangezien attractiepark Hellendoorn vanuit Den Haag best een eind rijden is, je na een hele lange dag slenteren best moe bent, was mijn idee om een logeerplek in de buurt te vinden. Wat is nog mooier dan een dagje uit? Juist, een mini-vakantie!

Via de site van attractiepark Hellendoorn werd ik geattendeerd op diverse overnachtingsmogelijkheden in de buurt. Ik ben ze één voor één af gegaan. Niet alleen de omgeving en beschikbaarheid, maar ook de prijzen en accommodaties heb ik bekeken.  Daar wij zelf geen tent, caravan of camper hebben, zijn we toch aangewezen op een huurtent of bungalow.

Zodoende sprong vakantiepark Het Stoetenslagh tevoorschijn. Niet alleen ligt deze in een mooie, rustige omgeving, maar er waren nog voldoende accommodaties beschikbaar in diverse prijsklassen. Je kunt er uiteraard ook terecht met je eigen tent, camper of caravan.

Bij het bezoeken van de site kwam ik er achter, dat deze camping/vakantiepark door de ANWB is bekroond met vijf sterren, hetgeen mij veel vertrouwen gaf in de boeking. En dat vertrouwen is niet beschaamd!

 

Recensie vakantiepark Het Stoetenslagh Rheezerveen

Na een flink stuk rijden verlaat je de snelweg, je rijdt een stuk binnendoor en na wat afslaan tussen velden her en der sta je ineens voor de ingang van Het Stoetenslagh. Je wordt direct aangenaam verrast door de rust, de ruimte, de stilte en het geweldige strandthema, wat door het gehele park is doorgevoerd.

Door zeer behulpzaam, deskundig en vooral vriendelijk personeel wordt je te woord gestaan, waarna je door kunt rijden naar je stacaravan op een prachtig ruim, mooi aangelegd veld. En dan begint eigenlijk de vakantie al…..

Leuke, gezellige stacaravans staan mooi gepositioneerd op diverse velden met speeltuintjes op strategische plekken. Alle velden zijn gelegen rondom een groot zwemmeer, waar aan één kant een grote speeltuin en diverse glijbanen zijn neer gezet.

Recensie vakantiepark Het Stoetenslagh Rheezerveen speeltoestel

Vlakbij deze speeltuin bevindt zich het hoofdgebouw met bij binnenkomst links de uitstekende snackbar en rechts de receptie met winkeltje. Ga je rechtdoor, dan kom je in het restaurant uit met rechts een (bij mooi weer) heerlijk terras, wat uit kijkt over de speeltuin en de zwemvijver. Links achterin bevindt zich een ijsbar en de doorgang naar de bowling en nog iets verder naar het binnenzwembad. Het is heerlijk eten hier in dit restaurant, je wordt ook vriendelijk bediend.

Recensie vakantiepark Het Stoetenslagh Rheezerveen meer

In de zomer is er entertainment in het overdekte gedeelte, waar je kunt zitten bij de bar en waar een volleybalveld met zandstrand ligt. Na een heerlijke maaltijd en genoten te hebben van de karaokeavond, duik je tevreden je bed in en wordt je de volgende ochtend wakker van de eekhoorntjes, die over je dak heen roetsjen. Dat is toch een heerlijkheid?

Wij zijn dit jaar weer geweest en zijn alweer aan het kijken voor volgend jaar!

 

Recensie vakantiepark Het Stoetenslagh Rheezerveen spelen

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in