boek je vakantie bij de ANWB

Ben je op zoek naar een lekker restaurant in de omgeving van Veenendaal (Gelderland)? Dan kun je genieten van een driegangen diner bij Grebbelounge. Maak je gebruik van Social Deal dan is het ook nog eens spotgoedkoop.

 

Inhoud

Uit eten met korting

Als je mij al langer volgt weet je dat ik dol ben op uit eten gaan in restaurants. Helaas is mijn portemonnee het daar niet mee eens. Om toch te kunnen genieten zorg ik dat ik of een goed en betaalbaar restaurant vind of ik maak gebruik van kortingen. Wil je ook uit eten met korting? Neem dan zeker een kijkje bij Groupon.nl of Socialdeal.nl. Daar vind je tal van restaurants waar je voor weinig kunt genieten van een 2 of 3-gangen diner.

Genieten van een driegangen diner bij Grebbelounge keuken
Open keuken

 

Genieten van een driegangen diner bij Grebbelounge restaurant
Zo ziet het restaurant er van binnen uit

Genieten van een driegangen diner bij Grebbelounge

Afgelopen week was het weer zo ver: dit keer kwamen we af van een bezoek aan dierenpark Amersfort en wilden we op de terugweg nog iets eten. Omdat Renswoude op de route ligt kozen we voor eten bij de Grebbelounge. Via Socialdeal kostte een driegangen diner 15 euro en aangezien ik nog 5,00 euro tegoed had scheelde dat ook weer een beetje.

Genieten van een driegangen diner bij Grebbelounge verse tomatensoep
Verse tomatensoep als voorgerecht

 

Genieten van een driegangen diner bij Grebbelounge carpaccio
Of carpaccio als voorgerecht

 

Wellicht komt de naam Grebbe je wel bekend voor. Dat kan inderdaad kloppen, het restaurant zit namelijk bij de Grebbelinie en het Grebbelinie bezoekerscentrum. Als je tijd hebt kun je hier zeker een kijkje nemen. Ook in de omgeving een wandeling maken is een echte aanrader. Buiten staan betonnen soldaten uit verschillende tijdperken.

Genieten van een driegangen diner bij Grebbelounge soldaten

 

Het gebouw zelf is hypermodern aan de buitenkant met veel glas en binnen gezellig en cosy. Bij mooi weer kun je buiten op het terras zitten. Ik wilde binnen zitten, aangezien het winderig was en zeker niet meer warm.

Genieten van een driegangen diner bij Grebbelounge terras
Gezellig terras

 

Er is volop keuze als je voor een driegangen diner kiest. Mocht je geen Socialdeal kunnen bemachtigen: standaard is de prijs voor een 3-gangen diner 26,50 euro. Je hebt de keuze uit vier voorgerechten, een aantal hoofd- en twee nagerechten. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om a la carte te eten, de prijzen liggen echter behoorlijk hoog (portie spareribs 17,50 euro), Carpaccio 11,00 euro.

Genieten van een driegangen diner bij Grebbelounge spareribs
Grote portie overheerlijke spareribs

Ik koos als voorafje Carpaccio, daarna spareribs en als nagerecht dame blanche. Het eten was uitzonderlijk, de spareribs een van de beste die ik ooit gegeten heb (heerlijk mals). Alles was vers en dat proefde je. De porties zijn redelijk (de vegetarische quiche niet, die was echt heel klein) en worden geserveerd met patat, aardappeltjes (4 stukjes) en groente.

Genieten van een driegangen diner bij Grebbelounge vegetarische quiche
Vegetarische quiche

 

Helaas duurde het wel erg lang voordat de bediening onze kant op kwam. Hierdoor zaten we al ruim 15 minuten voordat we gevraagd werden wat we wilden drinken. Het voorgerecht kwam pas na ruim 40 minuten. In totaal hebben we 2 uur in het restaurant gezeten, voordat we klaar waren. Op zich niet zo erg als je geen haast hebt, al vind ik de wachttijd tussen zitten en drinken serveren en opdienen van voorgerecht behoorlijk lang. Maar nogmaals: het eten was vers en lekker. De kok verstaat zijn vak.

Genieten van een driegangen diner bij Grebbelounge dame blanche
Nagerecht dame blanche

 

Adres van deze hotspot

Fort aan de Buursteeg 2

3927 EJ Renswoude

Tel: 085 – 041 0110

Openingstijden: keuken open vanaf 12: 00 – 21:00 uur

 

Tip voor andere restaurants in de buurt: deze 5 restaurants in Ede zijn aanraders 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in