boek je vakantie bij de ANWB

Greenery modekleur 2017 Pantone. De nieuwe mode- en trendkleur voor 2017 is verfrissend groen ofwel: Greenery. De kleur laat zich makkelijk en goed combineren en is een must voor alle trendsetters, trendvolgers en fashionista’s.

 

Inhoud

Greenery staat symbool voor vernieuwing

De kleur Greenery (fris geelgroen) staat symbool voor een nieuw begin. Hierbij valt te denken aan de eerste dag van de lente, waarbij nieuwe gewassen uit de grond spruiten en je overal fris groen tegenkomt. Greenery van Pantone symboliseert als het ware de natuur en nieuw leven. De boodschap erachter: haal diep adem en zet nieuwe stappen in je leven. Laat 2016 met zijn rumoer achter je en sla een nieuwe weg in!
De politieke en sociale onrust heeft op veel levens een grote impact gehad. Met deze kleur moet een stap gezet worden richting een nieuwe trend, waarbij rust en vrede terugkeren. Daarnaast wil Pantone met appelgroen de alledaagse sleur thuis en op het werk doorbreken.

 

Greenery modekleur 2017 Pantone combineren

Misschien denk je nu: heel leuk allemaal, maar waarmee laat de kleur zich eigenlijk combineren? Ik heb goed nieuws voor je: de kleur is namelijk heel makkelijk te combineren met de meest uiteenlopende tinten. Wat dacht je van andere groentinten, aardetinten (bruin) of zachte pasteltinten om het geheel een ietwat zachtere of romantische look te geven. Op de website van Pantone zie je alle mogelijke kleuren combinaties.

 

Greenery modekleur 2017 combineren

 

Greenery en fashion

De kleur is reeds opgepikt door verschillende modedesigners die groot heil zien in de frisse tint. In de lente modetrends 2017 zien we ontwerpers zoals Balenciaga, Pucci, Zac Posen, maar ook Michael Kors en Sies Marjan helemaal los gaan met de modekleur Greenery.

 

Greenery modekleur 2017 fashion

Kies voor Greenery, de modekleur in 2017

Door de achterliggende gedachte is Greenery niet alleen de perfecte modekleur 2017, maar ook nog eens ideaal om het nieuwe jaar mee te starten. Weg met kleurloze mode-items, in het nieuwe jaar ga jij knallen met de fris groene kleur Greenery. Heb je een nieuwe woning en twijfel je nog over de te gebruiken kleuren? Gebruik dan Greenery – appelgroen. Je zult versteld staan hoe fris en opgeruimd je huis hiervan wordt.

Ben jij al helemaal ready voor de nieuwe modekleur 2017 Greenery van Pantone? Of zou je liever nog even willen genieten van de oude kleuren zoals mintgroen of emerald groen? Ben al los gegaan met de nieuwe kleur? Plaats dan een reactie hieronder (met foto).

 

Greenery modekleur 2017 interieur

 

Wonen algemeen

Follow

Dokteronline.com
Vorig artikelWintersport leer skiën in Nederland
Volgend artikelDe modetrends lente 2017
anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig, moeder en jonge oma. Duitse met Nederlands paspoort die ook jaren in Suriname heeft gewoond. Een paar steekwoorden die mij als redacteur van dit online magazine omschrijven: nieuwsgierig, probeert graag nieuwe dingen uit, gezondheid voorop (opgeleid als voedingscoach, basis medische vakken opleiding gevolg), geniet van het leven, dol op bloemen, planten, dieren, bakken, koken, reizen, zelf maken. Mijn nieuwsgierige aard heeft ertoe geleid dat ik mijn tips die ik overal en nergens tegenkom graag met anderen deel.

2 REACTIES

  1. […] Sowieso mag je dit jaar appelgroene kleren in je kast hebben, want Greenery is uiteroepen tot kleur van het jaar 2017. Niet alleen leuk voor in je klerenkast, maar ook je huis. Ben je benieuwd naar de combinatiemogelijkheden van de kleur Greenery (appelgroen)? Wil je weten wat de betekenis van deze kleur is? Lees dan mijn artikel ‘Greenery modekleur 2017 Pantone’. […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in