boek je vakantie bij de ANWB

Dutch FilmWorks lanceert vandaag, samen met producenten EndemolShine Scripted en NL Film, de poster en de trailer van Het Geheugenspel – de psychologische thriller naar de bestseller van het fameuze Britse schrijverskoppel Nicci French. In de Nederlands-Vlaamse film zijn grote rollen weggelegd voor o.a. Anna Drijver, Louis Talpe, Gert Winckelmans en Maarten Heijmans. De regie is in handen van het Vlaamse regiekoppel Jan Verheyen en Lien Willaert. Het Geheugenspel is vanaf 18 mei te zien in bioscopen in heel Nederland en Belgie.

 

Inhoud

Film gebaseerd op The Memory Game

De psychologische thriller Het Geheugenspel is gebaseerd op The Memory Game; het eerste boek van Nicci French dat in 1997 verscheen en waarvan in Nederland en Vlaanderen meer dan 350.000 exemplaren werden verkocht. Het Britse schrijversduo is in haar genre ongekend populair. Zij schreven inmiddels meer dan 25 thrillers die stuk voor stuk terecht kwamen in de Nederlandse bestseller lijsten. Het Geheugenspel is wereldwijd de eerste bioscoopfilm naar een boek van Nicci French.

 

 

OVER HET GEHEUGENSPEL

Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie; de destijds pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn.

Bekijk hieronder de trailer

 

Algemene informatie

Land: Nederland en België
Gesproken taal: Nederlands
Cast o.a.:  Anna Drijver, Maarten Heijmans, Louis Talpe en Gert Winckelmans                Regisseurs: Jan Verheyen en Lien Willaert
Speelduur: 108 minuten
Genre: Thriller
Kijkwijzer: geweld, grof taalgebruik
Leeftijd: 16 jaar

Vanaf 18 mei 2023 in de bioscoop te zien

Het Geheugenspel wordt geproduceerd door EndemolShine Scripted en NL Film in co-productie met Interstellar Pictures en Banijay Belgium. Dutch FilmWorks en het Vlaamse KFD nemen de distributie in respectievelijk Nederland en België op zich. Scenario en regie zijn in handen van de bekende Vlaamse regisseur Jan Verheyen (Zot van A., Dossier K, FC de Kampioenen) en Lien Willaert (Red Sandra). De film wordt gerealiseerd met steun van Netflix, Stichting Abraham Tuschinski Fonds, Netherlands Film Production Incentive en de Belgische Tax Shelter Maatregel.

 

 

Maak kans op vrijkaarten voor de film Het Geheugenspel

Wil je de film zelf zien? Doe dan mee en maak kans op vrijkaarten! Ik mag 3×2 vrijkaarten verloten onder mijn lezers. Ideaal als je samen met een vriend of vriendin wilt genieten van een avondje bioscoop.

Kans maken? Laat hieronder weten dat je meedoet.

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

  • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
  • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
  • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
  • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

 

De winactie eindigt op woensdag 24 mei 2023 om 00:00 uur. Op donderdag 25 mei 2023 maak ik de winnaars bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij.

Alleen voor deelnemers uit Nederland!

Het geheugenspel filmposter

Dokteronline.com

8 REACTIES

  1. Lijkt mij echt een spannende film, ik zou er graag met mijn zus heen gaan! Dus ik waag een gokje en duimen maar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in