boek je vakantie bij de ANWB

Ben jij gek op dinosaurussen? Heb je de afgelopen delen van Jurrassic Park en World gezien? Maak je dan klaar voor het (voorlopig) laatste deel: Jurrassic World Dominion, waar dinosaurussen de wereld over hebben genomen.

 

Inhoud

Jurrassic Park en Jurrassic World

Het begon allemaal met de film Jurrassic Park in 1993. Wetenschappers slagen er in om dinosauriërs te klonen uit een druppel dino-bloed afkomstig uit een mug. De ondernemende miljonair John Hammond wil de gekloonde dino’s aan het publiek laten zien en bouwt daarvoor een gigantisch thema-park. Een paar gelukkigen, waaronder een advocaat, een wiskundige, twee dino-experts en Hammonds kleinkinderen zijn die eersten die het park mogen bezoeken. Bij de eerste de beste onweersbui valt echter de elektriciteit uit in het park en slagen een aantal gevaarlijke dinosaurussen erin om uit hun verblijven te ontsnappen. En dan begint het kat en muis spel tussen de mens en dino’s.

In navolging van de eerste film zijn nog 5 films uitgebracht:

 • The  Lost World Jurrassic Park II (1997)
 • Jurrassic Park III (2001)
 • Jurrassic World (2015)
 • Jurrassic World Fallen Kingdom (2018)
 • Jurrassic World Dominion (2022)

Jurrassic World Dominion filmposter

Jurrassic World Dominion

“The epic conclusion of the Jurassic era.”

Dominion speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af (zie ook Jurrassic World Fallen Kingdom). Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

Ook dit deel belooft spannend en bloedstollend te worden. Bekijk hieronder alvast de trailer (als je durft). De film draait vanaf nu in de bioscopen.

Met onder andere in de cast (veel acteurs zul je inmiddels wel herkennen): Jeff Goldblum, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt en Daniella Pineda.

 

Doe mee en maak kans op vrijkaarten en  en een T-shirt

Wil je de film zelf zien? Dan heb ik goed nieuws voor jou: ik mag namelijk 3x 2vrijkaarten en een leuk T-shirt verloten. Om mee te doen aan deze winactie laat je hieronder weten welk deel (zie voor alle films hierboven) je tot nu toe het leukst vond.

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

 • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
 • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
 • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
 • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

Jurrassic World Dominion T-shirt

De winactie eindigt op om vrijdag 10 juni 00:00 uur. Op maandag 13 juni 2022 maak ik de winnaars bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij.

 

Dokteronline.com

26 REACTIES

 1. Wauw ik doe heel graag mee lijkt me een super leuke film ! Ik vind The Lost World Jurrassic Park II (1997) het mooiste .
  Facebook Diana van os
  INSTAGRAM DientjuhvanOs

 2. Mijn favoriete film uit deze reeks blijft toch het eerste deel Jurassic Park, dat is uiteindelijk waar het allemaal mee begonnen is! Ik wil graag een gokje wagen voor mezelf en mijn partner. Krijg elke keer weer kippenvel van de soundtrack.

 3. P.s. denk dat dit niet klopt? ‘De winactie eindigt op vrijdag 15 april om 00:00 uur. Op maandag 18 april 2022 maak ik de winnaars bekend’

 4. Wat een leuke actie. We hadden het er toevallig vanavond over dat we Jurrassic World Fallen Kingdom de beste tot nu vonden. We vroegen ons af wanneer er een volgend deel zou uitkomen en voila die is er nu. Geweldig om hier naar toe te gaan 😃

 5. Wat een leuke actie.
  Ik vind de film Jurrasic world erg gaaf, waar in een hybride dinosaurus is gekweekt en weet te ontsnappen.

 6. Jurrassic World vind ik de leukste. Ik dacht niet dat het zou lukken om deel 1 te overtreffen, want dat was zo super gaaf, origineel en vernieuwend voor die tijd. Maar het is met Jurassic World toch gelukt om hetzelfde gevoel bij de kijker op te roepen en een nog spectaculairdere film te maken. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe film!

 7. Deel 2. Maar wat ik wel leuk vind ..is dat er steeds wat nieuws bij komt. Het zijn fantastische films. Ik loot dan ook heel graag mee.

 8. Wat een leuke winactie. Ik doe ook heel graag mee🤗. Mijn favoriete film was toch wel de allereerste deel: Jurassic Park.
  Ik herinner mij dat ik er zooo onder de indruk was met alle special effects en een spannende verhaal.

 9. Omdat ik toen nog een kind was natuurlijk de eerste! Heerlijk spannend zitten billenknijpen op de bank en genieten van al dat moois!

 10. het eerste, in de bioscoop als klein jochie het daar zo mega groot zien…al die dino’s levensgroot en levensecht, echt heel erg gaaf!

 11. De allereerste Jurassic Park zal ik nooit vergeten. Daar heb ik zo intens van genoten en doe dat nog steeds regelmatig. Ik was meteen verliefd. Jurassic World 1 liet me ook verliefd worden op de Mosasaurus dus die film staat voor mij meteen eronder als favoriete film

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in