boek je vakantie bij de ANWB

Donkere dagen en lange avonden zijn een feit. Jij brengt deze echter door met de leukste films van Withlove.tv. Lekker zwijmelen met kerst dankzij WithLove.tv + winactie

 

Inhoud

WithLove.tv

Withlove.tv is een nieuw platform (gelanceerd in december 2018) waar je kunt genieten van de leukste films. Zoals de naam al aangeeft gaat het hier vooral om romantische films en series, perfect dus om lekker weg te zwijmelen. Momenteel zijn er 250 films online, hier komen wekelijks zeker 5 nieuwe films bij. Je kunt een gratis proefabonnement aanvragen om kennis te maken of je neemt direct een voordelig maand-, half jaar- of jaarabonnement. Je mag het abonnement altijd opzeggen, zonder enige verplichtingen. Met de app kun je bovendien overal en altijd films kijken.

 

XmasWithLove

Vanaf 19 november verandert WithLove in XmasWithLove. Vanaf dat moment staan er maar liefst 23 Kerstfilms online en komen er elke week vijf nieuwe films bij. En vanaf 1 december komt er zelfs elke dag een nieuwe Kerstfilm bij. Niet zoeken naar de leukste film, gewoon elke dag een nieuwe kerstfilm bekijken en lekker wegzwijmelen.

 

Lekker zwijmelen met kerst dankzij WithLove.tv + winactie

Van nature ben ik een heel romantische vrouw en ben dol op heerlijke feel good films. Romantische films vind ik helemaal leuk en als het een kerstfilm is dan ben ik helemaal happy. Withlove.tv heeft daarom alles wat ik van een platform als dit verwacht. Na een dag hard werken kan ik op de bank ploffen, verstand op nul en lekker wegdromen bij een romantische film. Mijn dochter vindt romantische films niet altijd even leuk, maar zo nu en dan wel en dan kijken we lekker samen. Een kopje thee erbij, plaid erbij en genieten.

Er is best wel veel keuze wat films betreft. Een topper voor mij is Blue Lagoon, the awakening. Ik heb deze film als tiener al vaker gezien en blijf hem leuk vinden. Dus deze ga ik zeker nog een keer kijken. En met de kerst voor de deur zal ik ook de meeste Kerstfilms gaan kijken. Ik ben ook erg benieuwd naar Christmas Cupcakes. Deze kijk ik alleen als ik zeker weet dat ik de dag erna kan bakken, want vaak krijg ik zin om de keuken in te duiken als ik dit soort films bekijk.

 

Lekker zwijmelen met kerst dankzij WithLove.tv + winactie 1

 

Win 5 jaarabonnementen voor Withlove.tv

Ben je nu zelf benieuwd naar de leuke films van Withlove.tv? Wil je lekker weg zwijmelen met de Kerst? Doe dan vooral mee aan deze te gekke winactie. Op de blog geef ik 2 jaarabonnementen t.w.v. 59,95 euro weg en op mijn social media geef ik er in totaal nog eens 3 weg.

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van deze jaarabonnementen t.w.v. 59,95 euro:

  • Klik op deze link en vraag een gratis proefabonnement van een maand aan (let op dit is nodig anders doe je helaas niet mee aan de winactie)
  • Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet

 

De winactie loopt t/m zondag 8 december 2019 om 23:59 uur. Op maandag 9 december 2019 krijgen de winnaars bericht. Lees ook de voorwaarden winacties even door.

 

Lekker zwijmelen met kerst dankzij WithLove.tv + winactie 2

Dokteronline.com

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in