boek je vakantie bij de ANWB

Vanaf 10 augustus draait de spannende drama thriller L’Ultima Notte di Amore in de bioscopen. Zou het Franco Amore lukken om zijn 35 jaar bij de politie uit te zitten zonder in de problemen te komen? Ontdek het in de film. Doe ook mee met de winactie en maak kans op 2 x 2 vrijkaarten die ik onder al mijn lezers mag verloten.

 

Inhoud

L’Ultima Notte di Amore

Franco Amore is druk bezig met zijn afscheidsspeech; na maar liefst 35 jaar bij de politie in Milaan is vanavond zijn laatste dienst. In zijn lange carrière, zo schrijft hij, heeft hij gelukkig nooit zijn dienstwapen hoeven gebruiken en wist hij altijd uit de problemen te blijven. Maar wat hij niet weet, is dat deze nacht de meest bijzondere en uitdagende van zijn leven zal worden.

Alles waar hij om geeft, staat op het spel: zijn rol als trouwe dienaar van de staat, zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn vrouw Viviana, zijn onafscheidelijke vriendschap met zijn maatje en collega Dino, en zelfs zijn eigen leven. In deze laatste nacht als agent komt alles samen en zal Amores leven voorgoed veranderen.

Benieuwd naar de film? Bekijk hieronder de trailer

 

Algemene informatie

Land: Italië
Gesproken taal: Italiaans
Cast o.a.: Pierfrancesco Favino en Linda Caridi                                                Regisseurs: Andrea Di Stefano
Speelduur: 124 minuten
Genre: Drama, thiller
Kijkwijzer: geweld, angst, grof taalgebruik
Leeftijd: 12 jaar

Vanaf 10 augustus 2023 in de bioscoop te zien

Regisseur Andrea Di Stefano presenteert met zijn L’Ultima Notte Di Amore zijn allereerste Italiaanse film. Di Stefano, die eerder al The Informer (2019) en Escobar: Paradise Lost (2014) regisseerde en als acteur speelde in Life of Pi (2012) en Eat Pray Love (2010) zet met zijn nieuwe film een spannende en sfeervolle politiethriller neer. Met hoofdrollen voor de bekende Italiaanse en award winnende acteurs Pierfrancesco Favino en Linda Caridi. L’Ultima Notte Di Amore ging in wereldpremière tijdens de afgelopen editie van het Filmfestival van Berlijn en werd zeer goed ontvangen door de internationale pers.

L'Ultima Notte di Amore filmposter

 

Maak kans op vrijkaarten voor de film L’Ultima Notte die Amore

Wil je de film zelf zien? Doe dan mee en maak kans op vrijkaarten! Ik mag 2×2 vrijkaarten verloten onder mijn lezers. Ideaal als je samen met een vriend of vriendin wilt genieten van een avondje bioscoop.

Kans maken? Laat hieronder weten dat je meedoet.

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

  • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
  • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
  • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
  • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

 

De winactie eindigt op zondag 13 augustus 2023 om 00:00 uur. Op maandag 14 augustus 2023 maak ik de winnaar bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij.

 

Dokteronline.com

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in